bird again
Elita
- Poruka
- 18.735
Eto, mozda je zato ..mlohava pisha..al to je sramota za zene da izjave u vezi svojih muzeva..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, mozda je zato ..mlohava pisha..al to je sramota za zene da izjave u vezi svojih muzeva..![]()
Nemam se na sts pozalitida si zadovoljna...siromasan opis..![]()
Nemam iskustva sa tom vrstom promene.Zasto zene ne zele da pisu o svojim partnerima?
Tvoj se partner nije promenio tokom svih godina ili ima manje od 45.?Nemam iskustva sa tom vrstom promene.
Moz se desi da muz ili zena prepozna se pa je opreznost ipak bitna..to mozes samo u pp kad duze vremena sa nekim pises.Razumem te ja,gledas na forum kao jedno zajednicko pre svega druzenje a i da razgovori budi bez tabu tema u svakom pogledu..Retkost je to ako znam dve osobe samo takve ovde.Ali opet, i da je sve tako, zar stvarno niko ovde ne pise, bar nekad o svom stvarnom zivotu, deci, muzu, zeni?
Sve se nesto krije, to me nervira...ali to je pravilo izgleda.
Imam iskustva u promenama 20-30-40, taj period života.Tvoj se partner nije promenio tokom svih godina ili ima manje od 45.?
Poznaješ li mene?Ti mislis da smo stranci al ni sama nisi svesna koliko se neko zna i upoznavali a i avantura bilo..Stoju da novi clanovi jesu,al clanovi od 2009(gore dole) do 2020 itekako se podosta dobro znaju,,vecina iz pp a dobar deo licno.
Ovde vazi jedno pravilo ..Nikad ne pricaj s,kim pises,s,kim si se vidjao i s,kim si imao avanture.
znam da se dama ne pita za godine, sl koliko ti imas?Imam iskustva u promenama 20-30-40, taj period života.
Partnere od preko 45 nisam poznavala dok su bili mlađi.
49znam da se dama ne pita za godine, sl koliko ti imas?
ajme, mozes mama ds mi budes
al komtam da smem da te muvam drugarski xD @Pinocchioajme, mozes mama ds mi budes
Ne secam se Nicka,,Znamo li se?Poznaješ li mene?