FDDD
Domaćin
- Poruka
- 4.889
najbolja ves masina je ona sto Svabe izbace na ulicu kad kupe novu najnoviji model.
Muke frilencerske.![]()
Kupi Calgon i bolje ti je da koristiš tečni prašak za pranje.hajte recite mi sta radite u vezi kamenca,jer on je smrt za svaku masinu i za cevi. jel ima jos da se kupi onaj Kalgon prasak? jedan servier mi je rekao sipate sirce u bubanj i pustite da vrti pola sata. drugi kazu moze da se doda i soda bikarbona. mi ovde imamo dosta kamenca u vodi
Poruka je automatski spojena:
jako mi je dobro. dobar mi je zivot a dobro mi i ide.![]()
Kupi Calgon i bolje ti je da koristiš tečni prašak za pranje.
Nema zbog i radi čega!hvala divna damo <3
Opcija se zove susenje vesa, lepo je al nema za 25000, a malo i glupo jer je bolje kada je posebna za susenje vesa, a jos bolje, ako kao nina susis slozeni ves pa se ne poguzva 80% vesa.Jel zna neko kako se zove ona opcija da ves ne izlazi izguzvan,takozvana pegla? Kako da nadjem na engleskom i kako se zove ta opcija ako uopste ima naziv
Naravno ovo nije tacno, posto su gorenje masine u klasi sa svim svapskim, talijanskim i austrijskim, samo malo bolje....ali posto je sve to iso i radi isto i vek im je isti uzmes beko ili vox koji je trenutno jeftiniji i za 10 godina poklonis nekome....Moja keva ima Gorenje veš mašinu.Nečujna je i dobro je služi.
P.S.Nemoj kupovati njihove (Gorenje) Engleske tostere.Ni'š ne valjaju!
Tosteri su im sr.anje!Naravno ovo nije tacno, posto su gorenje masine u klasi sa svim svapskim, talijanskim i austrijskim, samo malo bolje....ali posto je sve to iso i radi isto i vek im je isti uzmes beko ili vox koji je trenutno jeftiniji i za 10 godina poklonis nekome....
video sam da nisam dobro razumeo, a tostere koristim neke iz prvog svetskog rata pa ne znam sta se prodaje....Tosteri su im sr.anje!
Moja ves masina gorenje radi bez ijednog kvara vec 12 godina...da kucnem u drvo,da je ne ureknem.ja gorenje ni neprijatelju ne bih preporucila![]()
gorenje su taman tad kupili kineziMoja ves masina gorenje radi bez ijednog kvara vec 12 godina...da kucnem u drvo,da je ne ureknem.
Jest malo zardjao poklopac...ali stvarno radi ko sat.
I to je jedini elektricni uredjaj od gorenja koji imam.Sad da li je to slucajnost,ne znam.
E,ne znam za taj momenat.gorenje su taman tad kupili kinezi![]()
prave kinezi i skuter..skoro kao vespa a kad pitas za garanciju, mogu citava 3 meseca da pokrijugorenje su taman tad kupili kinezi![]()
prave kinezi i eplove uredjajeprave kinezi i skuter..skoro kao vespa a kad pitas za garanciju, mogu citava 3 meseca da pokriju
pa malo li je![]()
jeste, izmedju ostalogprave kinezi i eplove uredjaje
i vecinu komponenti koje koristis u raznim uredjajima
al nije u tome poenta
ne, nijejeste, izmedju ostalog
И ја је имам, ону уску. Мени је супер. Држим свеће на њој и две металне кутије са ђинђувама. Не тресе се.Pre desetak dana kupila candy, kao višlji je bubanj, ne moraš mnogo da se saginješ kada ubacuješ veš.
Kad je krenula da se trese, sve popadalo sa nje.
Dobro je iznivelisana i ne trese se u donjem delu i ne skače, ali brate...od sada nema šminke po mašini, dezodoransa...
Zvala servis, kažu, takva je, možete je vratiti ako vam se ne sviđa.