Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti moraš da imaš razumijevanja za nas koji nismo sposobni kao tiNema to veze, skine se uputstvo u PDF formatu sa sajta proizvođača, lakše je nego da čekaš da naleti neko ko ima baš isti model mašine.
https://rs.gorenje.com/proizvodi/pr...LE7012EVM-WNHEI72SAS-GOR/p/000000000020009522
Pazi piše samostojeća , kao da se druge moraju da pridržavaju .Nema to veze, skine se uputstvo u PDF formatu sa sajta proizvođača, lakše je nego da čekaš da naleti neko ko ima baš isti model mašine.
https://rs.gorenje.com/proizvodi/pr...LE7012EVM-WNHEI72SAS-GOR/p/000000000020009522
Polako, naučiću ja vas sve da čitate uputstvaPa ti moraš da imaš razumijevanja za nas koji nismo sposobni kao ti
Ja bih u svoju mašinu i dalje gledala i pored uputstva bez da znam i sušenje uključiti da nisi ti skontao kako radi.
Postoje ugradbenePazi piše samostojeća , kao da se druge moraju da pridržavaju .
Pa čitala samPolako, naučiću ja vas sve da čitate uputstva![]()
Pa imaš samostojeće i ugradne mašine. Mada malo ko kupuje ugradnu veš mašinu, češće su mašine za sudove ugradne.Pazi piše samostojeća , kao da se druge moraju da pridržavaju .
Tao je jedna ženska koju znam radila, pa se čudila što joj se čipkaste gaćice raspadaju nakon dva pranja. Nije joj palo na pamet da im baš i ne godi da se peru na 90 stepeni kao beli pamuk.Битно је само да пустиш воду и ставиш прашак, све остало је вишак информација
Нисам укапирао да @Kremanac пере чипкасте гаће, моја грешкаTao je jedna ženska koju znam radila, pa se čudila što joj se čipkaste gaćice raspadaju nakon dva pranja. Nije joj palo na pamet da im baš i ne godi da se peru na 90 stepeni kao beli pamuk.![]()

Prethodna smart je pregorela i neka je.
Celu noć viu viju motor cvili , dojadi , ova je sa inverterom , ne čuje se ništa .
Ali isto tako nemam pojma ništa .
Pa ne moraju biti čipkaste gaćice u pitanju, neće se bolje provesti ni druga sintetika kad je opereš na 90 stepeni. Ova žanska je samo primer za koji znam, stalno se čudila što svaki mesec baca pare na nove gaćice.Нисам укапирао да @Kremanac пере чипкасте гаће, моја грешка![]()
Koliko puta napisati da ne postoji tu opcija 90 stepeni?Pa ne moraju biti čipkaste gaćice u pitanju, neće se bolje provesti ni druga sintetika kad je opereš na 90 stepeni. Ova žanska je samo primer za koji znam, stalno se čudila što svaki mesec baca pare na nove gaćice.
Пусти сад другу синтетику, него како си ти помогао дотичној око чипкастих гаћица?Pa ne moraju biti čipkaste gaćice u pitanju, neće se bolje provesti ni druga sintetika kad je opereš na 90 stepeni. Ova žanska je samo primer za koji znam, stalno se čudila što svaki mesec baca pare na nove gaćice.

oženi se.
samo joj kažeš da je mnogo voliš ali da ne znaš da koristiš veš mašinu
mislim ne mora da se ženiš, možete da raskinete kad mašina završi...
ja bar ako radim

Што трећа?Tvoja greška .
Treća lična .
Zlo I naopakoПусти сад другу синтетику, него како си ти помогао дотичној око чипкастих гаћица?![]()

666 999Zlo I naopako![]()

Sexy ves nekiKurjak ko još koristi sintetiku .

Kako ko koristi? Pa svi šorcevi koje imam su od nekakve plastike. Kao i većina majica za trčanje i fudbal.Kurjak ko još koristi sintetiku .
Pa šta je to nego plastika? Kad krenem na trčanje, od glave do pete sam u plastici.MIsliš mikrofiber

Ajde tu rec lepo izanaliziraj.MIsliš mikrofiber
To su napredni modeli, kada krene da skakuće po kupatilu ona u stvari kreće da sama prostre veš.kod mene mašina poludela jer je bila polupuna i uključena centrifuga i pobacala sve sa nje![]()