Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da ne bih da prepravljam svoj post...pa ću Julijanu i ostalim momcima pitanjce

Juliane da li si mogao da podneseš da si samo za neke žene bio zgodno meso, možete li momci da izdržite da vas gleda onim svojim pohotnim očima i ne želi ništa više nego onaj običan animalistički sex, da li i vi kao Julian sad vidate rane, možda žalite što vas je odvukla tako bezobzirno u krevet i iskoristila? :lol:

Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?

Teško je odgovoriti pošto nisam bio u situaciji da upoznam slepu devojku kamoli da se zaljubim u istu pa nisam ni razmatrao nikada tu mogućnost. Ali verovatno bih mogao.
Sa kavim sam sve likušama gubio vreme,ovaj fizički hendikep mu dođe i minoran.

i da ne bih da prepravljam svoj post...pa ću Julijanu i ostalim momcima pitanjce

Juliane da li si mogao da podneseš da si samo za neke žene bio zgodno meso, možete li momci da izdržite da vas gleda onim svojim pohotnim očima i ne želi ništa više nego onaj običan animalistički sex, da li i vi kao Julian sad vidate rane, možda žalite što vas je odvukla tako bezobzirno u krevet i iskoristila? :lol:

Da se podneti :lol:

Poslednja izmena:
Mene zanima, kako bi ste se osećali da vam dugogodišnja partnerka zna npr. sve moguće lozinke za fb, mail i sl.i to vam prizna nakon nekog vremena? Vidi dakle apsolutno sve što radite na društvenim mrežama i skriva to neko vreme, a zatim odluči da vam to i kaže :D Kakva bi bila reakcija?
napicio bi je u svakom slucaju iako nista ne krijem

nije mi to ni prvi a nadam se ni zadnji put :lol:
Pitanje;
Vasa omiljena boja
crna
Mene zanima, kako bi ste se osećali da vam dugogodišnja partnerka zna npr. sve moguće lozinke za fb, mail i sl.i to vam prizna nakon nekog vremena? Vidi dakle apsolutno sve što radite na društvenim mrežama i skriva to neko vreme, a zatim odluči da vam to i kaže :D Kakva bi bila reakcija?
nemam pojma, mozda bi se izgbilo poverenje, mada sam ja dobro dete :lol:

Не бих био изненађен, зато што је фб и многе друштвене мреже отвореног кода, и да свако може да завири у интимност сваког профила/ницк-а, као и то да вечина дангуба брине туђу бригу и прави неприлике, "дојављује" партнерки шта радим, са киме нешто причам... :lol:

То се исто дешава и овде. :lol:

Највечи хакери су жене, највише несвесне својих дела и оног што чине :)

ma mi se samo petvaramo ono gangsterimage i tako taj rad a inace smo melem :lol:

:lol: melem za bolnu dušu i telo naročito

- - - - - - - - - -

Некријем се готово никад, јер је то немогуче.

Ко је још успео да се сакрије, или било шта сакрије од жена? :lol:
...
:lol: možda ko je hteo

da vidimo da li ste baš dobrice :lol:

Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte? :eek:

uvek sam gledao da bude sto manje kolaterarne stete, na zalost ne uspeva uvek

Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte? :eek:
To mi nek uvek govore, a neke prečutno daju do znanja, ali ne iskorištavam nikog. Ako sam uopšte razumeo tvoja pitanja, 100 u 1. :)

A što se tiče sexa, ako to sama želi i ako mi inponuje. :)

e jeste..... i onda sam se probudio i shvatio da sam sinoc gledao dva ipo muskarca :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back