Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može opuštencija, masaža ruku?
moze
Blokada trenutno gde u vratu, ramenima, zadnji deo leđa?
da
Jel' vam teško da zaspite u tuđoj kući?
mnogo retko to radim i onda se namucim posteno
jedino ako me neka bas bas premorila
ma kako to??
zar se ne prvrćete, nepoznata sredina, jastuk neodgovarajući??
nista mi tad ne odgovoara
Mogli biste u divljinu, etno život, vi planina, kućica, šuma, neki potočić, pravljenje domaćeg sira možda kozjeg, kravljeg, sušara?
tesko bi se naviko
šta nedostaje u toj divljini? :lol:
neka koja bi mi dala snage da isdrzim
Pitanje:
Da li vas privlace plavuse ?
manje al nije vise ni to pravilo

A jel' vama to užasno odete na neku slavu, a njih dvoje u jednom ćošku, maco, kuco, pa se sve onako hrane, pa brišu salveticama, pa poljupčić, pa opet maco, pa kuco, a vi jedete onako, pa vam sve nekako...ma kako vam je kad tako nešto vidite?:lol:

Ma nista posebno a ni cudno, nek se ljudi vole i razmnozavaju.!!!

- - - - - - - - - -

Pitanje:

Plavuse je nemoguce ne primetiti okom,
one su nesto ko “dobar dan” u prolazu,
ali ipak kada se pojavi brineta ili crnka,
onda se zastane,okrene i isprati pogledom.!!!

A jel' vama to užasno odete na neku slavu, a njih dvoje u jednom ćošku, maco, kuco, pa se sve onako hrane, pa brišu salveticama, pa poljupčić, pa opet maco, pa kuco, a vi jedete onako, pa vam sve nekako...ma kako vam je kad tako nešto vidite?:lol:

O da...i ne samo na slavi. Nemam ništa protiv pokazivanja naklonosti i nežnosti između ljudi, ali sve ima svoje granice,a ovo ipak prelazi granice dobrog ukusa.

Nije. Imam tu sreću da mogu da dremnem gde i kad hoću.

Mogli biste u divljinu, etno život, vi planina, kućica, šuma, neki potočić, pravljenje domaćeg sira možda kozjeg, kravljeg, sušara?

Jedno nedelju dana. Ne više,ipak volim moderan komfor.

Ali sa druge strane tropi,koliba,pesak,plaža,palma,neka plantažica manga i papaje,mlada meleskinja dok žena ne dođe :rumenko:...e to bi već moglo da potraje koju godinicu....

Pitanje:

Boja kose je nebitna stvar, tek jedan detalj koji možda nekada može da popravi ili pokvari opšti utisak o nečijem izgledu,ali daleko od presudnog.
Dakle odgovor je: ima plavuša koje me privlače i plavuša koje me uopšte ne privlače,kao i brineta ili crnki.
Gledano statistički kod mene su preovlađivale brinete,ako to nešto znači.

Poslednja izmena:
Bad Copy kaže "kad neće da se napali, ja brkovima žarim", puštali nekad brkove, lepo vam stoje, smešno vam stoje, kul vam to? :lol:

Sta je musko bez brkova :lol:
Pustam sad i mislim da su dobri.

Nemam taj problem. Spavao i na podu, klupici, livadi... sve odgovara kada mi se spava :lol:

Mogao bih bez pravljenja sira... ovo ostalo u svako doba bez problema.

Pitanje:

Skrecu paznju ali me ne privuku uvek.

Jel' vas to nervira kad vas stalno nešto ispravljaju ili vam uskaču u rečenicu kao da znaju šta ćete reći, šta je to, jel' to nekultura ili poželjno stanje? :lol:

mislim kad je diskusija a neko zna ili primeti da neznas gramatiku ond anervira ako ne misli namerno a misli da si samo tu pogresio nije problem
ti sto misle da uvek znaju sta hoces d akazes su bezobrazni i ne uvazavaju tudje misljenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back