mig-x
Domaćin
- Poruka
- 3.850
Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali?![]()
ma moze da cuti samo da joj oci svetle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali?![]()
ja im se divim..meni se to bas svidja..A jel' vama to užasno odete na neku slavu, a njih dvoje u jednom ćošku, maco, kuco, pa se sve onako hrane, pa brišu salveticama, pa poljupčić, pa opet maco, pa kuco, a vi jedete onako, pa vam sve nekako...ma kako vam je kad tako nešto vidite?![]()
A jel' vama to užasno odete na neku slavu, a njih dvoje u jednom ćošku, maco, kuco, pa se sve onako hrane, pa brišu salveticama, pa poljupčić, pa opet maco, pa kuco, a vi jedete onako, pa vam sve nekako...ma kako vam je kad tako nešto vidite?![]()
jaooo..vas zene treba samo dobroI sad ona krene na svadbu u onim ogromnim štiklama i vi joj lepo kažete, ne možeš u tome igrati, ponesi lepo one tvoje baletanke da se prezuješ, a ona kaže, ništa ti ne brini, i tako, kad bude najlepše, stigne pečenje, ona kaže, ajd' sad lepo trkni kolima po one moje baletanke?![]()
superA jel' vama to užasno odete na neku slavu, a njih dvoje u jednom ćošku, maco, kuco, pa se sve onako hrane, pa brišu salveticama, pa poljupčić, pa opet maco, pa kuco, a vi jedete onako, pa vam sve nekako...ma kako vam je kad tako nešto vidite?![]()
ahamDa li možete da dodirnete rukama vrhove prstiju na nogama a da ne savijete kolena?![]()
mentol retos ljadroKad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?
bzvzBad Copy kaže "kad neće da se napali, ja brkovima žarim", puštali nekad brkove, lepo vam stoje, smešno vam stoje, kul vam to?![]()
daj mu da mi se upise u lexikonJel bi razmisljali da ostavite devojku , koja vam kaze : "Ja zelim da pronadjem nekog kao sto je moj tata" ?
![]()
![]()
![]()
Može opuštencija, masaža ruku?
bolje nego u svojoj
ja ti kazem i u vojsci sam bolje spavo,kad odem na more u apartmane najobicnije ko beba zaspim
ma kako to??
zar se ne prvrćete, nepoznata sredina, jastuk neodgovarajući??
meni uvek jastuk sluzi da ga stavim na glavuinace tesko zaspim u tudjoj kuci ako nisam bas umoran
pa sad ne može uvek baš da se čovek umori u tuđoj kući, ali dobro![]()
Mogli biste u divljinu, etno život, vi planina, kućica, šuma, neki potočić, pravljenje domaćeg sira možda kozjeg, kravljeg, sušara?
Mogao bih uvek ,ali ti nesto nedostaje ovde
- - - - - - - - - -
šta nedostaje u toj divljini?![]()
ona stvar koja je sve ovo osmislila