Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
nemam pojma sta je to
al nadje pitanje..![]()
sta bre ne znas sta je jarac za secenje drva?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam pojma sta je to
al nadje pitanje..![]()
a znam sad..ko to upotrebljava jos..sta bre ne znas sta je jarac za secenje drva?![]()
a znam sad..ko to upotrebljava jos..
ono sto su staari rucnom testerom rezali stablo na tom jarcu?
kakve veze ima konj sa time?
kobilice...Kad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?
Kad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?
Kad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?
nemam bre to, kad mi padne mrak na oci castim je cime stignem
jbt ti navede pola domacih zivotinja..Mače moje, srce moje, luče moje, srećo moja, slatkišu, šećerlemo, ljubavi, devojčice, koja je vaša fraza od ovih nabrojanih?![]()
Mače moje, srce moje, luče moje, srećo moja, slatkišu, šećerlemo, ljubavi, devojčice, koja je vaša fraza od ovih nabrojanih?
- - - - - - - - - -
kolačima, dobrom večerom, dobrim sexxom
![]()
oko moje....
jbt ti navede pola domacih zivotinja..
ja to unutrasnje organe ubacujem
srce moje npr...i jos koji![]()
Mače moje, srce moje, luče moje, srećo moja, slatkišu, šećerlemo, ljubavi, devojčice, koja je vaša fraza od ovih nabrojanih?
- - - - - - - - - -
kolačima, dobrom večerom, dobrim sexxom
![]()
priznajeme to zaboravih...
- - - - - - - - - -
da, da..priznaj da tepaš sve dok ne dobiješ..joj al' foliraš srce moje!![]()
a ti da poliznes vrh laktaDa li možete da dodirnete rukama vrhove prstiju na nogama a da ne savijete kolena?![]()
Ne idem. Gejevi.Da li idete u solarijum i šta mislite o muškarcima koji idu, hm?
Svoje obavio, sumnjam da bi bilo išta normalnije i iole korisno, dakle protiv sam.Koje je vaše mišljenje, poštovani muški,o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka????
Nema šta da smetaju kad raskidam jer se druži sa takvima. Mslm, kome treba devojka po modelu sa TV-a?Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
Da. Da.Jel se bojite lekara? A specifično zubara?![]()
Bez razmišljanja, nemam nameru da me udesi ko što je njena mama tatu.Jel bi razmisljali da ostavite devojku , koja vam kaze : "Ja zelim da pronadjem nekog kao sto je moj tata" ?![]()
Sad malo ozbiljnije, većina (sve) žene koje sam upoznao sa kompleksom oca kojeg traže u muškarcima su bile ebane od svog roditelja, i kako ja nisam Crveni Krst gledam da se sklonim od takvih priča.Ali da je tata super,
pa moras ceo zivot da se takmicis da bi bio kao .... on![]()
Puštao brkove i bradu, davno u mladosti, tada mi delovalo dobro.Bad Copy kaže "kad neće da se napali, ja brkovima žarim", puštali nekad brkove, lepo vam stoje, smešno vam stoje, kul vam to?![]()
Pa nije da su me nešto jurile, nit primećivale, ali nisam to ni puštao zbog nji.Ma šta zar žene ne vole te brkove?![]()
Da vežba.Šta hoće da radi čovek koji kupuje konja sa hvataljkama?![]()
Da sam gimnastičar sve. Kako nisam onda niti jednu.A čekajte da ste vi gimnastičar koju biste disciplinu izabrali, tog konja, karike, vratilo ili parter?![]()
Čitaj sledeći odgovor.Kad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?
Ćurko, kravo, svinjo, kokoško, gusko, kozo, ovco...Mače moje, srce moje, luče moje, srećo moja, slatkišu, šećerlemo, ljubavi, devojčice, koja je vaša fraza od ovih nabrojanih?![]()
Mogu.Da li možete da dodirnete rukama vrhove prstiju na nogama a da ne savijete kolena?![]()
Da li možete da dodirnete rukama vrhove prstiju na nogama a da ne savijete kolena?![]()
nije mi bitno...Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali?![]()
nije mi bitno...
samo mir i harmonija![]()
Poželjno jed ami se ne obraća kada nije pitana. I da se ne zaebava ovako gornje pred drugima, da ne moram da crvenim.Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali?![]()
Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali?![]()
hocuHarmonijo dođi u krevet!![]()
Mir s tobom![]()
Poželjno jed ami se ne obraća kada nije pitana. I da se ne zaebava ovako gornje pred drugima, da ne moram da crvenim.