Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li idete u solarijum i šta mislite o muškarcima koji idu, hm?
Ne idem. Gejevi.

Koje je vaše mišljenje, poštovani muški,o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka????
Svoje obavio, sumnjam da bi bilo išta normalnije i iole korisno, dakle protiv sam.

Da li bi vam smetali gej drugovi vase partnerke(devojke/zene/verenice kako god)?
Nema šta da smetaju kad raskidam jer se druži sa takvima. Mslm, kome treba devojka po modelu sa TV-a?

Jel se bojite lekara? A specifično zubara? :think:
Da. Da.

Jel bi razmisljali da ostavite devojku , koja vam kaze : "Ja zelim da pronadjem nekog kao sto je moj tata" ? :hahaha:
Bez razmišljanja, nemam nameru da me udesi ko što je njena mama tatu.

Ali da je tata super,
pa moras ceo zivot da se takmicis da bi bio kao .... on :eek:
Sad malo ozbiljnije, većina (sve) žene koje sam upoznao sa kompleksom oca kojeg traže u muškarcima su bile ebane od svog roditelja, i kako ja nisam Crveni Krst gledam da se sklonim od takvih priča.
Bad Copy kaže "kad neće da se napali, ja brkovima žarim", puštali nekad brkove, lepo vam stoje, smešno vam stoje, kul vam to? :lol:
Puštao brkove i bradu, davno u mladosti, tada mi delovalo dobro.

Ma šta zar žene ne vole te brkove? :eek:
Pa nije da su me nešto jurile, nit primećivale, ali nisam to ni puštao zbog nji.

Šta hoće da radi čovek koji kupuje konja sa hvataljkama? :lol:
Da vežba.

A čekajte da ste vi gimnastičar koju biste disciplinu izabrali, tog konja, karike, vratilo ili parter? :lol:
Da sam gimnastičar sve. Kako nisam onda niti jednu.

Kad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?
Čitaj sledeći odgovor.

Mače moje, srce moje, luče moje, srećo moja, slatkišu, šećerlemo, ljubavi, devojčice, koja je vaša fraza od ovih nabrojanih?:lol:
Ćurko, kravo, svinjo, kokoško, gusko, kozo, ovco...
Da li možete da dodirnete rukama vrhove prstiju na nogama a da ne savijete kolena? :lol:
Mogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back