- Poruka
- 132.541
mislis ON zakaze.. ONA poludi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne brini ti za mene, vodi racuna da kod tebe ne zakaze..pa da ONA poludi
odoh sada..lepi pozdrav svima..

ONA ce svakako da poludi...mislis ON zakaze.. ONA poludi![]()

mislis ON zakaze.. ONA poludi![]()

ONA ce svakako da poludi...![]()

uvak u rezervi stoji tehnicharski deo sa kojim vas ovde qaram svakodnevno![]()

Nemoj da ti ONA dodje sada..ti to iz iskustva dok si pushto roze balone i gledo u nebo, a onooooo....
- - - - - - - - - -
ne znam za NJU!!! al tis vec orgazmicki poludela samo na kvrc prstima![]()

Nemoj da ti ONA dodje sada..![]()

bila nocas do 3 pa otisla i reko joj dok je bila u taksiju da vise ne dolazi ... a ONAJ!! tvoj izdrzljivi zna za jednu novu, pitaj ga za elu kaka je... zabalaveo na nju ko na orashachki rostilj![]()
umrecu ybt...![]()

uh pa tesko bez prstica da moze,al bar ja vidim odma dal mogu volim il je samo za prsticKoliko je potrebno vremena muškarcu da bi zavoleo devojku/ženu svim srcem, dušom, životom, bez onog![]()
Koliko je potrebno vremena muškarcu da bi zavoleo devojku/ženu svim srcem, dušom, životom, bez onog![]()
Koliko je potrebno vremena muškarcu da bi zavoleo devojku/ženu svim srcem, dušom, životom, bez onog![]()
1 je previse1.Kako se popijeni alkohol odredjuje u promilima,zna li neko?Evo citam novine pise lik vozio sa 5.5 promila alkohola u krvi i ne znam sta to znaci.
2.Sa kim mozete otvoreno da pricate o svom seksualnom zivotu bez foliranja i lazi?
1.Kako se popijeni alkohol odredjuje u promilima,zna li neko?Evo citam novine pise lik vozio sa 5.5 promila alkohola u krvi i ne znam sta to znaci.

Da li imate omiljenu pesmu i ako je imate koja je?
child in town
...

misliš child in time?![]()
Ne, nisam imao frku ni pred prvi seks sa prvom ženom.aj da vas pitam
Jel imate frku pred prvi sex sa zenom koju ste upoznali
Oko suštine.Oko cega nikada ne pravite kompromis?
"Pomozi mi".Dobro bre oš da sad rasplačeš i mene
idemo dalje............
Borka je postavila jednu mnogo dobru temu a ja ću je iskoristiti da vam postavim pitanje.
Šta vam je najteže da izgovorite: izvini, volim te ili pomozi mi?
Volim...ali, ne umem.Često govorite da su žene te koje vole da koketiraju, flertuju da im je to u krvi.
Da li vi volite da flertujete i da se poigravate sa ženama?
Postoji.Pitanje za iskusne muškarce..osim boje kose, postoji li još neka bitna razlika izmedju crnke i plavuše?...![]()
Socijalizaciju.
@tema: Sta smatrate svojom najvecom slaboscu?
Supermen, valjda. Zato što me podseća na detinjstvo i Nove godine uz te filmove koje sam gledao u tuđoj kući, jer nismo imali tv.Zasto nezgodna?...
@tema: Koji vam je omiljeni superheroj....i zasto?
Nisam bio u situaciji. Mislim da bih.Da li ste u stanju da budete sa nekom ženom samo zato što vam je žao i ako shvatate da vaša veza više nije to što je nekada bila?
Jesam.Da li ste muvali nekada neku forumašicu, terali je na grešne misli![]()
Ne lažem.Veza iz samilosti..to je smesno....najsmesnije nesto sto se moze cuti
muskarac koji kaze da je je u stanju da bude u takvoj vezi....laze..
nisam musko al morah da kazem neku![]()
Ne znam.Koliko je potrebno vremena muškarcu da bi zavoleo devojku/ženu svim srcem, dušom, životom, bez onog![]()
1. Ne znam.1.Kako se popijeni alkohol odredjuje u promilima,zna li neko?Evo citam novine pise lik vozio sa 5.5 promila alkohola u krvi i ne znam sta to znaci.
2.Sa kim mozete otvoreno da pricate o svom seksualnom zivotu bez foliranja i lazi?