Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jedno pitanje: mislite li da velika razlika u godinama između dvoje u braku može pre ili kasnije napraviti problem? :think:
Moj suprug je od mene stariji 9 godina, al' meni sad sa 22 to i nije toliko strašno.
A u pasulj ne umem da gledam.

- - - - - - - - - -

Mislim, ne pitam kakve probleme ja sutra mogu imati nego 'vako, uopšteno..

Recimo da se nekom glupom logikom nađete u izlasku, u gradu udaljenom od vašeg 50-60 km, sa svojom devojkom/ženom i dobrim ortakom iz srednje koga viđate jednom godišnje, šta biste uradili u sledećoj situaciji:

- Dovezli ste i ortaka i devojku/ženu. Išli ste na večeru. Platili ste večeru. Poveo se neki glup razgovor. Ortak par puta uvredio devojku/ženu (na finjaka). Odbranila se sama, suzdržala se od vređanja vašeg ortaka.

-Nemate kud (do kuće imate sat vremena vožnje), odlazite skupa na svirku. Vama i devojci/ženi je lepo, uživate u muzici. Ortak pravi scenu i odlazi iz kluba uz objašnjenje da mu neodgovara atmosfera. Odlazi i seda u neku baštu, nekog raspalog kafića....

-Devojka ne želi da prati vašeg ortaka, želi da odsluša svirku. Ljuta je. Uglavnom.

Msm, šta bi vi u toj situaciji? Kako biste se postavili? I prema njoj i prema njemu...

Ortak se ponaša prema devojci kao da je konkurencija. Pokušava da ju omalovaži pred momkom. Kasnije pokušava svojim ponašanjem da manipuliše njegovim ponašanjem. Ili će pokazati da više voli njega ili svoju devojku. Ili je u pitanju nesigurna ličnost ili nesvesni homoseksualizam. Momak treba da odraste, da postane svestan ponašanja svog prijatelja i da nastavi dalje. A na devojci je da postavi ista pitanja koja je postavio ortak:"On ili ja."

Još jedno pitanje: mislite li da velika razlika u godinama između dvoje u braku može pre ili kasnije napraviti problem? :think:
Moj suprug je od mene stariji 9 godina, al' meni sad sa 22 to i nije toliko strašno.

- - - - - - - - - -

to jedino okolina ljubomorna ima problem s necijom razlikom ja nemam
šta je sa nedovršenim pričama?
bivše ljubavi, veze, vezice i sl.?
stavi li se na njih tačka bez znanja onog drugog ili ne odlazite dok se sve lepo ne objasni?
ja sam dosta tačaka stavila sama, inače..
sve se zavrse nedoreceno i neobjasnjeno iskreno

- - - - - - - - - -[/COLOR

uoptjeno kad on bude imo 47 i bude realno bio deda postoji teoretska sansa da ti jos budes pitjka

Ortak se ponaša prema devojci kao da je konkurencija. Pokušava da ju omalovaži pred momkom. Kasnije pokušava svojim ponašanjem da manipuliše njegovim ponašanjem. Ili će pokazati da više voli njega ili svoju devojku. Ili je u pitanju nesigurna ličnost ili nesvesni homoseksualizam. Momak treba da odraste, da postane svestan ponašanja svog prijatelja i da nastavi dalje. A na devojci je da postavi ista pitanja koja je postavio ortak:"On ili ja."

Jasno, ali šta bi ti u toj situaciji? Msm da si dečko i da si normalan. :lol:

Pitanje br. 1 recimo da ste strastveni kladioničar....
Pitanje br. 2 koji ste rod vojske bili i u dve tri reči opišite to svoje iskustvo?!
Pitanje br. 3 Da li ste svaki put nervozni kad je žena za volanom....
1. Muškarac koji je zavisan od kladionice, kockarnice ili nečeg sličnog je glup, i ne zna matematiku. Šta će ti neko ko je glup? :per:
2. Nikad nisam bio ni u kakavoj vojsci, ni "vojno" ni "civilno", i dobro je što je tako.
3. Ne, ima žena koje odlično voze, i muškaraca koji očajno voze. Naravno, važi i obrnuto...

1. Muškarac koji je zavisan od kladionice, kockarnice ili nečeg sličnog je glup, i ne zna matematiku. Šta će ti neko ko je glup? :per:
2. Nikad nisam bio ni u kakavoj vojsci, ni "vojno" ni "civilno", i dobro je što je tako.
3. Ne, ima žena koje odlično voze, i muškaraca koji očajno voze. Naravno, važi i obrnuto...

1. glup?..hoćeš da kažeš da je dostojevski recimo, bio glup?
bolji izraz je slab, ali nikako glup.
ali pitanje je hipotetičko i može da se odnosi na bilo koju slabost (porok) :)

2. zašto je to dobro?

1. glup?..hoćeš da kažeš da je dostojevski recimo, bio glup?
Pa ako se zadužio do guše kockajući se (a jeste), znači da je u tom smislu bio glup. To što je bio dobar pisac ne znači da nije mogao biti glup za te racionalne, svakodnevne stvari. Da je znao matematiku, ne bi kockao. Ali dobro, od pisca se to i ne očekuje.
ali pitanje je hipotetičko i može da se odnosi na bilo koju slabost (porok) :)
To je već sasvim drugo pitanje.... zavisi koji je porok u pitanju. Ni jedan porok ne bi smeo da vredi više od voljene osobe, ali opet neki poroci su ssasvim bezazleni, i nekakav ultimatum sa ženske strane ne bi imao smisla... daj primer pa da vidimo.
2. zašto je to dobro?
Zato što je vojska gubljenje vremena.

Jasno, ali šta bi ti u toj situaciji? Msm da si dečko i da si normalan. :lol:

Pa stvar je dosta jednostavna. U pitanju je test veze momka i devojke. Momak može pokušati da bude autoritet i da jedno uzme u zaštitu, ili prijatelja ili devojku. Ako je to uradio jasno je kako stoje stvari, da li mu je stalo do devojke ili nije. Tu racionalizacije ne pomažu. Može pokušati da bude diplomata pa da nađe kompromis između njih ali to je osuđeno na propast jer prijatelj se neće zadovoljiti kompromisom pa će, ako se ne bi razjasnile stvari odnos opet pretegnuti na njegovu stranu.
Ja JESAM dečko (normalan :rotf:), ali ovde je ustvari stvar do devojke. Ovde ne postoji normalno ponašanje. Ustvari oba su normalna samo zavisi što mu je prioritet, devojka ili prijatelj. I ako je on dao odgovor na to ponavljam: džaba racionalizacija.

Pitanje br.2

koji ste rod vojske bili i u dve tri reči opišite to svoje iskustvo?!

:D

- - - - - - - - - -

Pitanje br. 3

Da li ste svaki put nervozni kad je žena za volanom čak i kada ste se sa njom vozili bezbroj puta do sada i pokazala je visok stepen saobraćajne kulture?

:)

Jedna elitna jedinica: ono po am. filmovima je smesna limunada, spram toga...

Nervozan sam ako me vozi los vozac - konkretno: zadnje dve zene koje su me vozile su sasvim solidni vozaci, nemam nikakvih zamerki.

to jedino okolina ljubomorna ima problem s necijom razlikom ja nemam

sve se zavrse nedoreceno i neobjasnjeno iskreno

ma ne pitam ja zbog okoline nego u braku je li nužno mora nešto poći po zlu
za ovo drugo, ne baš sve
neke se završe i grubim rečima, ali bar se završe
negde ne dobiješ ni zbogom pa skontaš kad prođe iha vremena :aha:

- - - - - - - - - -

uoptjeno kad on bude imo 47 i bude realno bio deda postoji teoretska sansa da ti jos budes pitjka

pa to i nije neki problem
bar se ne moram brinuti da će potražiti mlađu, a stariju niko ne traži :lol:
mene zanima 'vako, da ne odemo na različite strane..
trudićemo se da ne dođe do toga, ali ništa nema garanciju do kraja života

nisi sluzio vosjku, otadzbinu?
to za mene nije muskarac

Pa ako se zadužio do guše kockajući se (a jeste), znači da je u tom smislu bio glup. To što je bio dobar pisac ne znači da nije mogao biti glup za te racionalne, svakodnevne stvari. Da je znao matematiku, ne bi kockao. Ali dobro, od pisca se to i ne očekuje.

To je već sasvim drugo pitanje.... zavisi koji je porok u pitanju. Ni jedan porok ne bi smeo da vredi više od voljene osobe, ali opet neki poroci su ssasvim bezazleni, i nekakav ultimatum sa ženske strane ne bi imao smisla... daj primer pa da vidimo..

pa dala sam primer.

Zato što je vojska gubljenje vremena.

zašto?
misliš zato što su svi ratovi unapred izgubljeni? ili zato što je ta dužnost prevaziđena u vremenu kad za to postoji isključivo plaćeni kadar? ili nešto deseto?

misliš zato što su svi ratovi unapred izgubljeni? ili zato što je ta dužnost prevaziđena u vremenu kad za to postoji isključivo plaćeni kadar? ili nešto deseto?
Moja otadžbina ni sa kim ne ratuje, niti je ikada ratovala (vidi sliku u spoileru).... a služim joj svaki dan najbolje što umem. Vojska na koju ti misliš je gubljenje vremena, ne znam šta bih tamo pametno naučio.

Earth-Heart1.jpg

nisi sluzio vosjku, otadzbinu?
to za mene nije muskarac
Hoćeš reći da ti je krivo što si protraćio godinu dana života... :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back