Pitanje br. 1
recimo da ste strastveni kladioničar. i sad, ženi koju obožavate ( i ona vas jel) dopizdi to malčice i postavi vam ultimatum: ili ja ili tiket!

da li ćete:
1. bez razmišljanja baciti poslednji listić i već sutra krenuti na rehabilitaciju?
2. šutnuti ženu uz obrazloženje: ko te yebe kravo glupa, nisi jedina..meni je potrebna žena koja će da me razume i da sa mnom prati Mozzart kvote?
3. neko treće rešenje?
Ajde da probam da zamislim da jesam kladioničar... Verovatno bih prekinuo praksu klađenja, ali kud ćeš jačeg argumenta za prekidanje toga od porodice?
Pitanje br.2
koji ste rod vojske bili i u dve tri reči opišite to svoje iskustvo?!
- - - - - - - - - -
Pitanje br. 3
Da li ste svaki put nervozni kad je žena za volanom čak i kada ste se sa njom vozili bezbroj puta do sada i pokazala je visok stepen saobraćajne kulture?
Pitanje broj dva me vraća na najomiljenije dane na koncu moje mladosti. Bio sam u oklopno-mehanizovanim jedinicama kopnene vojske. Broj mog tenka i dalje pamtim. Na njemu sam prošao obuku nišandžije, ali sam na svoju inicijativu prošao i kroz zadatke vozača i komandira tenka. Takođe moj VES je u tajnosti.
Pitanje broj tri bih ovako formulisao: jedva sam čekao da me žena malo odmeni za volanom. Još samo kada ne bi stalno tražila savete od mene, mogao bih malo i mozak na ispašu da pustim dok ona vozi.
Kako može da vam smeta ako neka žena/devojka vodi takav život (veće znanje, auto, posao, sloboda, putovanje) kada upravo otac ili deda je usmeravao u tom pravcu? I sutra vi ćete dobiti ćerku ili unuku i silno ćete je podržavate da dobro probija u životu i da ne zavisi puno od momka ili muža.
Nikako ne može da mi smeta. Smetaju mi muški i ženski neljudi. Sve ostalo je snalaženje u vremenu i prostoru u kom smo uvaljeni.
1. Da mi objasne termin ljubavnica.
Kad ti nemaš koga da ti obere kukuruze tražiš najamnike i najamnice. Kada u braku ljubavi nemaš, tražiš ljubavnike ili ljubavnice.
aha, znači sakrio bi svoj porok?
e, ali teško je tako funkcionisati. zar nije poštenije napraviti izbor ili ili?
Teško je prelomiti, ali kada prelomiš, onda postaješ jači.
Momci, da li pridajete veliku pažnju pravopisu i pravilnom govoru nekih devojaka a da pri tom ne možete da je prihvatite takvu kakvu jeste? Šta vam je važnije pravopis ili karakterna osoba, da li je to zajedničko?
Devojka može biti nepismena, ali da ima volju da nauči. Ako želi da sebe poboljša, onda će želeti i da bude pismena. Ako ne radi na sebi, pravopis je poslednja stvar zbog koje dotična devojka može biti problem.
Recimo da se nekom glupom logikom nađete u izlasku, u gradu udaljenom od vašeg 50-60 km, sa svojom devojkom/ženom i dobrim ortakom iz srednje koga viđate jednom godišnje, šta biste uradili u sledećoj situaciji:
- Dovezli ste i ortaka i devojku/ženu. Išli ste na večeru. Platili ste večeru. Poveo se neki glup razgovor. Ortak par puta uvredio devojku/ženu (na finjaka). Odbranila se sama, suzdržala se od vređanja vašeg ortaka.
-Nemate kud (do kuće imate sat vremena vožnje), odlazite skupa na svirku. Vama i devojci/ženi je lepo, uživate u muzici. Ortak pravi scenu i odlazi iz kluba uz objašnjenje da mu neodgovara atmosfera. Odlazi i seda u neku baštu, nekog raspalog kafića....
-Devojka ne želi da prati vašeg ortaka, želi da odsluša svirku. Ljuta je. Uglavnom.
Msm, šta bi vi u toj situaciji? Kako biste se postavili? I prema njoj i prema njemu...
Situacija u kojoj se sve rešava nekoliko dana unapred a ne u poslednjem trenutku. U svakom slučaju, ovde mi miriše na pogrešan izbor drugara, jer u tvojoj priči on stalno nešto pizdara. U suprotnom, pogrešan izbor devojke.
Na koji način ste poslednji put prišli nepoznatoj žeMskoj osobi i kako ste prošli?
Poslednji put sam prišao tadašnjoj nepoznatoj devojci, a današnjoj mojoj ženi.