Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hoces reci da ti zabole sto su solunci procerdai zivote da zivis u drzavi koji su oni stvoreli gosn dezerteru?
ja sam spasao zivote, i mogu prstom da pokazem taj taj i taj.

ajde banuj me, go ahed, problem u kom si neces moci
Pazi malog... danas se učlanio na forum i već se ljuti... :lol:

Ne, neću te banovati, osim ako ne budeš tražio da te banujem. Znaš pravila sa klon nalozima, ne treba ja da te učim. OK?

Pazi malog... danas se učlanio na forum i već se ljuti... :lol:

Ne, neću te banovati, osim ako ne budeš tražio da te banujem. Znaš pravila sa klon nalozima, ne treba ja da te učim. OK?

pred tim 'malim' kad bi gha video uzivo, moro bi da gledas u patos.
ovako moze ti se jel da?

- - - - - - - - - -

zena te postavila ovde ej bre, ko si bre ti, sta si ti?

ima li onih koji uleću iz braka u brak pa tu i tamo ostave par komada sitne dece i krenu dalje?
mislite da takvi treba da se žene?
Pa neka proba. Možda svetu i trebaju rasplodni bikovi. Bitno je samo da se njegova deca prepoznaju i da ne ulete u neki istorodni brak.
Koliko ste imali godina kada ste imali prvu devojku?
Prvu pravu devojku sam imao sa osamnaest godina.
Zasto pisete u deminutivu u svemu sto se tice sexa i zenskog pola?
Pa kad za bolje i nisam, a i nemam čime da se hvalim :rumenko:

Pitanje br. 1

recimo da ste strastveni kladioničar. i sad, ženi koju obožavate ( i ona vas jel) dopizdi to malčice i postavi vam ultimatum: ili ja ili tiket! :azdaja:
da li ćete:

1. bez razmišljanja baciti poslednji listić i već sutra krenuti na rehabilitaciju?
2. šutnuti ženu uz obrazloženje: ko te yebe kravo glupa, nisi jedina..meni je potrebna žena koja će da me razume i da sa mnom prati Mozzart kvote?
3. neko treće rešenje?

:malav:

Ajde da probam da zamislim da jesam kladioničar... Verovatno bih prekinuo praksu klađenja, ali kud ćeš jačeg argumenta za prekidanje toga od porodice?

Pitanje br.2

koji ste rod vojske bili i u dve tri reči opišite to svoje iskustvo?!

:D

- - - - - - - - - -

Pitanje br. 3

Da li ste svaki put nervozni kad je žena za volanom čak i kada ste se sa njom vozili bezbroj puta do sada i pokazala je visok stepen saobraćajne kulture?

:)

Pitanje broj dva me vraća na najomiljenije dane na koncu moje mladosti. Bio sam u oklopno-mehanizovanim jedinicama kopnene vojske. Broj mog tenka i dalje pamtim. Na njemu sam prošao obuku nišandžije, ali sam na svoju inicijativu prošao i kroz zadatke vozača i komandira tenka. Takođe moj VES je u tajnosti.

Pitanje broj tri bih ovako formulisao: jedva sam čekao da me žena malo odmeni za volanom. Još samo kada ne bi stalno tražila savete od mene, mogao bih malo i mozak na ispašu da pustim dok ona vozi.

Kako može da vam smeta ako neka žena/devojka vodi takav život (veće znanje, auto, posao, sloboda, putovanje) kada upravo otac ili deda je usmeravao u tom pravcu? I sutra vi ćete dobiti ćerku ili unuku i silno ćete je podržavate da dobro probija u životu i da ne zavisi puno od momka ili muža.
Nikako ne može da mi smeta. Smetaju mi muški i ženski neljudi. Sve ostalo je snalaženje u vremenu i prostoru u kom smo uvaljeni.
1. Da mi objasne termin ljubavnica.
Kad ti nemaš koga da ti obere kukuruze tražiš najamnike i najamnice. Kada u braku ljubavi nemaš, tražiš ljubavnike ili ljubavnice.
aha, znači sakrio bi svoj porok?
e, ali teško je tako funkcionisati. zar nije poštenije napraviti izbor ili ili?
Teško je prelomiti, ali kada prelomiš, onda postaješ jači.
Momci, da li pridajete veliku pažnju pravopisu i pravilnom govoru nekih devojaka a da pri tom ne možete da je prihvatite takvu kakvu jeste? Šta vam je važnije pravopis ili karakterna osoba, da li je to zajedničko?
Devojka može biti nepismena, ali da ima volju da nauči. Ako želi da sebe poboljša, onda će želeti i da bude pismena. Ako ne radi na sebi, pravopis je poslednja stvar zbog koje dotična devojka može biti problem.
Recimo da se nekom glupom logikom nađete u izlasku, u gradu udaljenom od vašeg 50-60 km, sa svojom devojkom/ženom i dobrim ortakom iz srednje koga viđate jednom godišnje, šta biste uradili u sledećoj situaciji:

- Dovezli ste i ortaka i devojku/ženu. Išli ste na večeru. Platili ste večeru. Poveo se neki glup razgovor. Ortak par puta uvredio devojku/ženu (na finjaka). Odbranila se sama, suzdržala se od vređanja vašeg ortaka.

-Nemate kud (do kuće imate sat vremena vožnje), odlazite skupa na svirku. Vama i devojci/ženi je lepo, uživate u muzici. Ortak pravi scenu i odlazi iz kluba uz objašnjenje da mu neodgovara atmosfera. Odlazi i seda u neku baštu, nekog raspalog kafića....

-Devojka ne želi da prati vašeg ortaka, želi da odsluša svirku. Ljuta je. Uglavnom.

Msm, šta bi vi u toj situaciji? Kako biste se postavili? I prema njoj i prema njemu...
Situacija u kojoj se sve rešava nekoliko dana unapred a ne u poslednjem trenutku. U svakom slučaju, ovde mi miriše na pogrešan izbor drugara, jer u tvojoj priči on stalno nešto pizdara. U suprotnom, pogrešan izbor devojke.
Na koji način ste poslednji put prišli nepoznatoj žeMskoj osobi i kako ste prošli? :mrgreen:

Poslednji put sam prišao tadašnjoj nepoznatoj devojci, a današnjoj mojoj ženi.

Još jedno pitanje: mislite li da velika razlika u godinama između dvoje u braku može pre ili kasnije napraviti problem? :think:
Moj suprug je od mene stariji 9 godina, al' meni sad sa 22 to i nije toliko strašno.
A u pasulj ne umem da gledam.

- - - - - - - - - -

Mislim, ne pitam kakve probleme ja sutra mogu imati nego 'vako, uopšteno..
Moja keva je 8 godina mlađa od ćaleta. Niša epohalno. Ranije ćeš ga sahraniti i to je to.
šta je sa nedovršenim pričama?
bivše ljubavi, veze, vezice i sl.?
stavi li se na njih tačka bez znanja onog drugog ili ne odlazite dok se sve lepo ne objasni?
ja sam dosta tačaka stavila sama, inače..
Nema razjašnjavanja. Jel ti nad nakjučerašnjom dobrom supom stojiš nagnuta i gledaš, zašto se pokvarila?
Kada bi trebalo nekoga od vasih prijatelja da pitate da vas opise jednom recju
koja rec bi to bila?
Budala. Ili lud. Tako su me najčešće opisivali. Neki su govorili i samo: ekstremni. Neki su govorili zajeban. Ima svačega... Uglavnom jedan pojam objašnjen u jednoj reči, ali nije uvek ista reč.
Sta nije u redu sa muskarcima koji od svojih djevojaka traze da nose samo suknje (a nisu popovi), da nema drugove, da ne radi, jer on sve moze sam, da ga slusa (on nju ne mora, jer je musko)?
Pa sad, suknjice, haljinice i tako to je zaista daleko najlepši odevni predmet na ženi. Apsolutno bespogovorno slušanje samo sa jedne strane ne postoji nigde gde su normalni ljudi.

Setite se carice Ekaterine, koju je Rusija digla i do svete carice Ekaterine. Nisu žene glupe i nesposobne da odlučuju.

E da, da dopišem:

Sent from my WC using Forum Krstarica mobile app.

Moja otadžbina ni sa kim ne ratuje, niti je ikada ratovala (vidi sliku u spoileru).... a služim joj svaki dan najbolje što umem. Vojska na koju ti misliš je gubljenje vremena, ne znam šta bih tamo pametno naučio.

Earth-Heart1.jpg

:pivce:

lepo vaspitani u duhu nasih predaka a ne fba
A lijepo vaspitanje nalaze nametanje svog ukusa i autoriteta?

Pa sad, suknjice, haljinice i tako to je zaista daleko najlepši odevni predmet na ženi. Apsolutno bespogovorno slušanje samo sa jedne strane ne postoji nigde gde su normalni ljudi.
Slazem se da je najljepsi odjevni predmet, ali cemu nametanje tih banalnih stvari kao da zivot zavisi od toga? Kakva je to mrznja prema farmerkama? :D E,da,normalni ljudi. Tacno tako.
Nisu. :D

Još jedno pitanje: mislite li da velika razlika u godinama između dvoje u braku može pre ili kasnije napraviti problem? :think:
Moj suprug je od mene stariji 9 godina, al' meni sad sa 22 to i nije toliko strašno.
A u pasulj ne umem da gledam.

- - - - - - - - - -

Mislim, ne pitam kakve probleme ja sutra mogu imati nego 'vako, uopšteno..
9 година није никаква разлика.Проблем је трајање и ''љубав за цео живот'' коју жене очекују и то зато што ништа не траје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back