Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.617
ima li onih koji uleću iz braka u brak pa tu i tamo ostave par komada sitne dece i krenu dalje?
mislite da takvi treba da se žene?
u petak da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li onih koji uleću iz braka u brak pa tu i tamo ostave par komada sitne dece i krenu dalje?
zar jos ima toga?
ali sigurno da postoji,bitno je uveriti se licno,a i lose devojke mogu biti kasnije bolje od dobrih![]()
a kako bi znali ko je krivacima li onih koji uleću iz braka u brak pa tu i tamo ostave par komada sitne dece i krenu dalje?
Raspitujete se za nju, da li pre verujete muškoj glasini da je ona loša devojka (a ustvari dobra i nema pojma šta muškarci govore o njoj i nema nikakve veze sa njima) nego da se uverite lično da malo popričate sa njom, shvatili ste da su muški ljubomorni jer ne mogu da je imaju?
da li ste nekad rekli da ste hebali neku žeMsku s kojom su vas videli, a zapravo niste?
- - - - - - - - - -
ako jeste, zašto?
recimo da sam bila u takvoj situaciji i stvarno je ružno![]()
5 razredKoliko ste imali godina kada ste imali prvu devojku?
uvek je tako.....ako je joj potrefi zicu sto smercaA tako znači. Uozbilje se kad dođe onaj.![]()
Osmi razred... bio sam mnogo ozbiljan, poklanjao sam joj cveće, pisao pisma i nosio naočari (nije da su mi trebale, ali sam bio ubeđen da sa njima izgledam još ozbiljnije)Koliko ste imali godina kada ste imali prvu devojku?
Recimo, u kafanu svidi vam dve devojke, pozivate ih na piće, otkrijete da je jedna zdrava a druga invalid problem u komunikaciji, koju biste izabrali?
Onu koja je bolja riba. (ne mogu dve devojke da budu jednako dobre ribe, jedna mora da bude ipak malo ispred druge za određenog muškarca).Recimo, u kafanu svidi vam dve devojke, pozivate ih na piće, otkrijete da je jedna zdrava a druga invalid problem u komunikaciji, koju biste izabrali?
Onu koja je bolja riba. (ne mogu dve devojke da budu jednako dobre ribe, jedna mora da bude ipak malo ispred druge za određenog muškarca).
to nije poza smekerica nego poza pictkitza citaj ne znam da igram ne znam da pevam glup sam ko djon i zentam se ribaKada ste u nekom klubu, da li ste zalepljeni za sank, poza smekerica, snimate devojke
ili ste u masi, djuskate?
I dodatak: umete li da igrate (djuskate, plesete, kako god) ?
nema smekiranje.samo pipanje,i ludo zabavljanje........Kada ste u nekom klubu, da li ste zalepljeni za sank, poza smekerica, snimate devojke
ili ste u masi, djuskate?
I dodatak: umete li da igrate (djuskate, plesete, kako god) ?
a kako bi znali ko je krivac
Muškarci su čudni... nekad neće prići odličnoj ribi zbog nesigurnosti i straha da će ispasti kreteni, a opet, nekad će prići bez problema... sve zavisi od spleta okolnosti.ja ceo život imam kompleks da sam skrndelj kad mi retko prilaze![]()
počeli ste o muvanju, da li uvek priđete devojci koja vam se svidi?
evo, ja i nisam nešto lepa, al' nisam ni ružna
pa mi slabo prilazili, a 2 puta sam čak ja prišla
uspešno
'nači koj' je đavo sad tu?![]()