Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raspitujete se za nju, da li pre verujete muškoj glasini da je ona loša devojka (a ustvari dobra i nema pojma šta muškarci govore o njoj i nema nikakve veze sa njima) nego da se uverite lično da malo popričate sa njom, shvatili ste da su muški ljubomorni jer ne mogu da je imaju?

ne raspitujem se nikad, bitan mi je samo moj utisak

- - - - - - - - - -

da li ste nekad rekli da ste hebali neku žeMsku s kojom su vas videli, a zapravo niste? :think:

- - - - - - - - - -

ako jeste, zašto?
recimo da sam bila u takvoj situaciji i stvarno je ružno :(

nisam...što bih to rekao, ko da imam nešto od toga

- - - - - - - - - -

ima li onih koji uleću iz braka u brak pa tu i tamo ostave par komada sitne dece i krenu dalje?
mislite da takvi treba da se žene?

mislim da niko ne treba da se ženi :lol:

ima li onih koji uleću iz braka u brak pa tu i tamo ostave par komada sitne dece i krenu dalje?
mislite da takvi treba da se žene?

Streljanje.

- - - - - - - - - -

Recimo, u kafanu svidi vam dve devojke, pozivate ih na piće, otkrijete da je jedna zdrava a druga invalid problem u komunikaciji, koju biste izabrali?

Ovu što manje priča. Laše ću je osvojiti.

a kako bi znali ko je krivac

e to, imaš onu foru ako meni pukne veza sa petoricom, možda je problem u meni, ne u njima
ali mož' da se desi da naletim na 5 budala i zaista ne budem ja kriva..
k'o ovaj što se razvodio par puta i ne znam kol'ko dece ima..
znam da je sad zaratio sa poslednjom zbog druge žeMske (koja mu nije bivša) :mrgreen:
pretpostavimo da je on kriv :mrgreen:

Pitanje br. 1

recimo da ste strastveni kladioničar. i sad, ženi koju obožavate ( i ona vas jel) dopizdi to malčice i postavi vam ultimatum: ili ja ili tiket! :azdaja:
da li ćete:

1. bez razmišljanja baciti poslednji listić i već sutra krenuti na rehabilitaciju?
2. šutnuti ženu uz obrazloženje: ko te yebe kravo glupa, nisi jedina..meni je potrebna žena koja će da me razume i da sa mnom prati Mozzart kvote?
3. neko treće rešenje?

:malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back