Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muškarci,

kako ćete provesti godišnji odmor?

radno, kod staraca na selu,
razuzdano, na obali nekog mora,
avanturistički, jašući motorčinu on the route 66
ili otpadajući u lokalnom kafiću sa ekipom?

:D

Ako Bog da, provešću ga radno na dodadtnom poslu. Iskreno se nadam tome. Ako Bog da i učiću, jer treba da završavam tu školicu što pre.

Da li je moguće zaljubiti se i živeti u ljubavi do kraja života u braku i sa klincima? :think:
Ili je svaka ljubav osuđena na propast, a svaki brak koji traje preko 10 god. treba biti zahvalan deci? :think:

Moguce je sasvim...Ja sam sa sadasnjom zenom zajedno vec 25 godina,sin nam ima 18,i dalje ni jedna ni blizu ne moze da priviri u srce pored nje.

- - - - - - - - - -

Muškarci,

Sta to bese godisnji odmor?:think:

Muškarci,

Sve navedeno je u planu, ali će presudan biti finansijski momenat. Kako su me zatrpali nekakvi rashodi poslednjih dana, jedina izvesna opcija je ova sa selom.

Kada primetite devojku, na ulici, u klubu, gde god...
prve 3 stvari koje primetite na njoj su... ?
Zavisi sa koje strane joj prilazim. Ako prilazim otpozadi primećujem dupe pa žurno obilazim da vidim dal je lepa u skladu sa dupetom. Ako dolazim spreda, onda gledam lice, a kad prođem okrećem se da osmotrim dupe malo bolje.
Ne znam koja bi bila treća stvar koju primećujem. Misim svejedno mi je, eto ti izaberi.

1 pojava. da li krasi okolinu kao cvetic il je neka otrovna bobica na koju ni cavka nece da se pokenia
2 maniri dakle kultura kretanje drzanje,ton i ponasanje prema drugima.
3 celofan naci garderoba stajl. to bas puno govori ne mora biti podela na skupo i jeftino al izbor je uvek domudan indikator seljancure ili fine ribe

ovo sve sto sseru osmesi oci to je sve *****, moz riba biti na sarani sa naocarima i tuki ces joj videti oci i osmeh msmmmmmmmmm ieee glupos

to je za devojku. a za kuravu koja sama sebe definise kao taku po ovim indikatorima gore uvek bulja sise cerekanje i da nije ljavapr

- - - - - - - - - -

nije smešno, dobar odgovor

- - - - - - - - - -

da pitam i ja :)
poslednja žeMska koja vas je oduševila uradila je / rekla je... ?

oterala moju kevu utripickematerine

- - - - - - - - - -

pogled,....osmeh,.....pokret ruku,..

buljshit

E pa gazdarice, muškarci jesu jednostavni nekad, ali ne baš toliko... :lol:

Ta i slična pitanja inače propagira zabavna psihologija, ali stvari su mnogo komplikovanije, jer zavise od situacije. Ne postoji univerzalni odgovor. Otprilike se svodi na sledeće:

Kada si u velikoj grupi ljudi koje ne poznaješ, prva stvar koju ljudski mozak registruje su lica, jer lice je "default eye catcher" ili što bi Nemci rekli "blickfang", preko njega pokušavaš da prepoznaš osobu, i to je potpuno nesvestan proces. Međutim, već posle prve milisekunde, ako je osoba nepoznata, mozak prvo reaguje na ekstremne "neobičnosti", dakle sve ono što ispada iz "default-a", tj. prosečne slike prosečne osobe suprotnog pola. Dakle, uvek se primećuje ekstrem - da li je to upadljivo lepo lice, ili su enormne sise, ili je prednji zub koji fali, ili je drečava ljubičasta kosa - to je prva stvar koju mozak procesira kada analizira nepoznatu osobu. Žena može imati najbolje telo na svetu, ti ćeš uvek primetiti pre da joj fali zub, jer mozak prosto tako funkcioniše. Može imati najbolje noge u gradu, ali ako je vidiš u sred Beograda, pre ćeš primetiti da je crnkinja, jer je to ono što ispada iz tvog kulturološkog defaulta. Tek onda ćeš primetiti telo, lice i pokret.

U proseku, lice je ono što se prvo primeti kako god okreneš, i specifičnosti (naročito izražene mane) lica - nos veći od proseka, neobične ili sillikonske usne, izrazito napadna šminka, drečeća kosa ili neobična frizura. Ako je muškarac iza žene, obično će prvo pogledati u guzu i hod, jer na osnovu toga on nesvesno određuje da li je u pitanju žena ili muškarac, Naravno, ako utvrdi da je žena - prva stvar koju će poželeti da oktrije je da li je lepa, i da joj vidi lice da bi zadovoljio taj osnovni seksualni impuls, a to je da li ona po starosti i izgledu "en face" upada u njegov krug interesovanja.

Ženama je bitno da budu svesne šta je njihov "blickfang" i da ga najbolje iskoriste ako je dobar (ili vešto prikriju ako nije).

To i nije bas lako odgovoriti...Zavisi od momenta,mesta gde sretnes devojku.Nekad su to oci,guza,kosa....Ali generalno najvise me privlaci stil i stav.Pri cemu ne mislim stil tipa aramni,versace i ostali shit,nego kako joj stoji i kako nosi ono sto je na njoj...
- - - - - - - - - -

Joj,bice malo seksisticki...Nije me bas odusevila,vise nasmejala.Posle 10 meseci seme,u kojoj govrim da NECU da se zenim,kad je shvatila da ja zaista necu da je zenim,kao sto sam i rekao prvog dana...Okrene se prema meni i kaze polu-besno...Pa ti mene ne vidis kao svoju zenu?I ja tu puknem od smeha...

nije smešno, dobar odgovor

- - - - - - - - - -

bila je prirodna, to jest ono što jeste :)

- - - - - - - - - -

Muškarci,

nemam pravo na godišnji odmor jer sam tek počeo da radim, ali bolje i tako, nek se parice množe :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back