- Poruka
- 196
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako je suština ova dva pitanja slična, hajde da kažem ovako -
obavezno je u istoj meri, koliko i - njena (cicina) nenadhebiva arogancija i gordost; prenisko mišljenje o tipu; najbrutalnije ispoljavanje (na svoj način shvaćene i prihvaćene) nadmoćnosti rečima i delima, u ovom slučaju, prema tipu ...
dakle, nije obavezno, ali postoji, dešava se, ljudi smo, ... zeleni ili' žuti ...![]()
![]()
imam filing da si hteo josh neshto da mi kazhesh
greshim li?![]()
Ofkors^ mislish
da postoji ljubaf
u doba internata?
Koja vam je omiljena forumašica i zašto?
posten al ne marljiv..jednom se secam da smo imali isti pismeni kao i prethodna smena..a iza su bile njihove one kako se bese zvase ne secam se..i ja procitam par komada 1 izaberem i aj sto sam 5 dobio nego jos i da se procita pred razredom ahahahjeste li varali u školi, prepisivali od drugih ili ste bili marljiv i pošten đak?
oto..mislim..mada i neki predmati ako sam sedeo pored dobrih cica..ee za to je vredelo ici u skolukoji vam je bio omiljeni predmet u školi?
nisam ni pitala kakav ste uspeh imali u školi, nego koji ste tip za učenje bili
da se oslanjate na druge ili na sebe samog i svoje mogućnosti/sposobnosti........
koji vam je bio omiljeni predmet u školi?
oto..mislim..mada i neki predmati ako sam sedeo pored dobrih cica..ee za to je vredelo ici u skolu