Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako je suština ova dva pitanja slična, hajde da kažem ovako -
obavezno je u istoj meri, koliko i - njena (cicina) nenadhebiva arogancija i gordost; prenisko mišljenje o tipu; najbrutalnije ispoljavanje (na svoj način shvaćene i prihvaćene) nadmoćnosti rečima i delima, u ovom slučaju, prema tipu ...
dakle, nije obavezno, ali postoji, dešava se, ljudi smo, ... zeleni ili' žuti ... :D

:heart2:

imam filing da si hteo josh neshto da mi kazhesh

greshim li?:think:

Hmm ... nekako sam uvek više voleo način na koji profa predaje, od samog predmeta ... i tako, npr, ne računajući fizičko vaspitanje, u osmoletki sam voleo časove geografije; biologije; muzičkog obrazovanja; istorije i fizike ... dok sam u srednjoj posebno voleo časove srBskog jezika, a takođe i sociologije; fizike i likovne kulture ... :whistling:

Poslednja izmena:
Iskeno, za mene ocena nikada nije predstavljala pravo merilo znanja ... voleo sam keca, isto kol'ko i trojku ili petaka ... zato sam, verovatno, ušao u istoriju škole, kao jedini koji je na istom času, u roku od pola sata, zasluženo dobio i 1 i 5 !? :rumenko:

A to, prepisivanje, "puškice" itd, sve je to "u službi mladosti i odrastanja" ... ;)

jeste li varali u školi, prepisivali od drugih ili ste bili marljiv i pošten đak?
posten al ne marljiv..jednom se secam da smo imali isti pismeni kao i prethodna smena..a iza su bile njihove one kako se bese zvase ne secam se..i ja procitam par komada 1 izaberem i aj sto sam 5 dobio nego jos i da se procita pred razredom ahahah
koji vam je bio omiljeni predmet u školi:D ?
oto..mislim..mada i neki predmati ako sam sedeo pored dobrih cica..ee za to je vredelo ici u skolu
Koja vam je omiljena forumašica i zašto?

a ne znam vecina se promenila ili bila takva pa se ovde malo drugacije predstavila..nekako niko nije ostao dosledan..zamisli tek da zacaprkam sta bih sve iskopo..ne znam prosto

nisam ni pitala kakav ste uspeh imali u školi, nego koji ste tip za učenje bili
da se oslanjate na druge ili na sebe samog i svoje mogućnosti/sposobnosti........

Meni je jasno tvoje pitanje, ali tebi nije moj odgovor ... pa dobro, da kažem ovako - oslanjajući se na druge, učio sam sam ...
jer, ne ide se u školu samo zbog gradiva i učenja istog ...

Moja disciplina je bila bezanje sa casova .
Bio sam djak iz zadnje klupe , tih i povucen sa solidnim uspehom ...
Tamo negde u srodnjoj shkoli kad sam prevazishao obavezno fizicko vaspitanje i kad sam isto poceo modifikovano da prakticiram u horizontali sa devojkama , bezanje sa casova je postala pravo masovna pojava ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back