Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada ste na nekoj veridbi, mlada izlazi iz kuće, počinje da plače, plaču i njeni, plaču i drugarice.....

Da li se u tim trenucima saosećate sa njom i ljudima koji plaču ili ste u fazonu ,, Pa *** šta plačete, nije umrla".

Pa ko jos place na svojoj svadbi,to je relikt proslosti,duh folklora da radis nesto zato sto ti je receno da tako to treba jer je i deda to radio ili malogradjanstine....

aj kad smo kod plakanja..jeste li nekad zaplakali zbog devojke/zene?

Davno bese... sramota me da kazem :rumenko: Bilo je to negde oko 1999 ili 2000-te... :(

Mislim da sam posle te veze i uopste tog teskog perioda postao onako bas kamen sto se tice iskazivanja emoocija i sl. Poslednja veza mi se zavrsila bas zbog toga. Ona je htela vise, a ja nisam umeo da joj pokazem. I mnogo me boli sto ona je zasluzivala vise, a ja joj nisam dao toliko. Ja se radujem u sebi, u sebi patim i u sebi volim i nikom ne pokazujem to... To je moj najveci teret... Ja sam emocionalno osakacen i nakaza... :(

Davno bese... sramota me da kazem :rumenko: Bilo je to negde oko 1999 ili 2000-te... :(

Mislim da sam posle te veze i uopste tog teskog perioda postao onako bas kamen sto se tice iskazivanja emoocija i sl. Poslednja veza mi se zavrsila bas zbog toga. Ona je htela vise, a ja nisam umeo da joj pokazem. I mnogo me boli sto ona je zasluzivala vise, a ja joj nisam dao toliko. Ja se radujem u sebi, u sebi patim i u sebi volim i nikom ne pokazujem to... To je moj najveci teret... Ja sam emocionalno osakacen i nakaza... :(

:mazi:
pa ček koliko ti imaš godina:eek:

pa to je onda bilo neko baš veliko ranomladalačko razočaranje :(
nisi nakaza(lep ti avatar:lol:), ali ovo prvo...recimo da razumem :neutral:

Pa znam, avatar mi je najlepsi od svega, zraci lepotom :rumenko: Nego razocarenje, kao razocarenje...duza veza, plus ja tad u vojsci, pocne rat, ratna dejstva, zavrsi se rat, i sve to pukne negde 2000-te. A ja onako varljiv tad od svega i sve odjednom se izdesavalo... Kao da je tad nesto mnogo mrachno u meni reklo da vise nikad necu dovesti sebe u situaciju da se tako osecam. I od tad imam svog "mrachnog gospodara"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back