Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko paznje posvecujete svom izgledu? da li volite da se sredjujete i negujete?

Uglavnom sve to uradim u javnom veceu na zeljeznickoj stanici ovdje u nasem malom mistu, plaknem pazuh, ruke i lice iznad lavaboa, operem zube, ima sapuna, ali nisu oni jeftini zatvorski, barsunasti papirni ubrusi su uvijek dostupni ranom zorom, itd. Nuzdu vrsim u gradskoj biblioteci (gospodski klozet za nepokretna lica, papira nikad ne manjka, a ima veliko ogledalo), a kupam se kod prijatelja u firmi, da mi kljuc pa odem krisom uvece kad nocni strazar spava, te se istusiram da ne bazdim previse iako mi smrde noge, uzas jedan...

da li imate vise mana ili vrlina?
samo par mana koje su inace vrline ali ne u danasnje vreme
Ja preko toga ne moguda predjem nikako :sad2: Nisam uzeo dim cigarete za ceo svoj zivot i gadim se od toga. Jednom se poljubio sa devojkom koja je shnjarila cigarete i istog momenta sam razmisljao kako to nije to...
necu ni ja opet sigurno:lol:

Pa najcesce ako kaze nesto sto se dijametralno razlikuje sa svim mojim moralnim ubedjenjima. Jednostavno prevelik razdor u razmisljanju. Nema tu prevelike srece...

Dobro...ali ljudi se vremenom menjaju, uskladjuju...

presao sam preko pusenja..ne znam..probam pa ako joj nisu daske na broju oladim

Svaka cast kada si uspeo da predjes preko toga...ali stvarno.

Steta ili ne, tako je cinjenicno stanje.

Dobro...ali ljudi se vremenom menjaju, uskladjuju...

Istina, ali ja verujem samo u slucaju da su dvoje ne previse razliciti. A da bi ti to bolje ilustrovao ne znam da li si nekad bila sa nekim momkom koji je rekao nesto sto te je bas onako zgrozilo i da si u sebi pomislila, a nema nista od ovoga. Znas vec kakve izjave mogu da se izrode vec i sa muske i sa zenske strane. Ja kad cujem tako nesto, nece joj nista vredeti i da je boginja lepote.

Mnih ... Procitao sam prvih nekoliko stranica i ono sve je jasno ! Kapiram da mi fino stavimo na papir sve , pa da nam neko nekom magijom stvori savrsenog partnera ;) Nadam se da razumete sta hocu da kazem i muskarci su isti ali vi bre preterujete ... Ali ovo je neka vrsta razonode pa bih i ja da postavim pitanje ovim dragim devojkama ako je ok :P

Zasto volite kad kujete vreo celik da polije hladnom vodom pre nego dobije oblik ?

Ae :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back