Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije jasan vas stav da zbog nekog do koga vam je stalo i volite ga, ne zelite da narušavate vas mir i da se prilagodite bar malo. Kakav je to muškarac?

Pa prilagodim se ja koliko treba ali kad vidim da pojedine osobe traze toliko moje prilagodjavanje da to pocne da me ugrozava onda sve teram u ******... Ako mi verujes ja jednoj svojoj devojci nisam trazio da ona zbog mene nesto promeni, a da ne pricam bas nesto njoj kriticno da mora promeniti. A voleo bih da budes iskrena prema sebi i razmisli ti samo koliko si trazila neke stvari od momaka sa kojima si bila da se promene zbog tebe, vase veze i cega god vec. Isto to pitaj svoje drugarice. Ja licno svaku svoju devojku sam voleo onakva kakva je i bila. Nisam hteo da ih menjam. Razilazili smo se sbog razlicitih stvari. Sto zbog zasicenja, pojedine su me i varale, neke su htele da me radikalno menjaju kao sto vajar radi sa glinom, itd, itd. I evo ja mogu da ti kazem da ce svaki muskarac, odnosno da ne kazem svaki nego vecina nece traziti od tebe skoro pa nikakvo kako ti kazes prilagodjavanje za razliku od vas zena koje uvek nesto zulja. Cast izuzetcima, ima i zena koje su veci frajeri od samih muskaraca, ali takve su retke...

I jos jedna stvar, zapamti, koliko das, toliko i dobijes.

Poslednja izmena:
Pa prilagodim se ja koliko treba ali kad vidim da pojedine osobe traze toliko moje prilagodjavanje da to pocne da me ugrozava onda sve teram u ******... Ako mi verujes ja jednoj svojoj devojci nisam trazio da ona zbog mene nesto promeni, a da ne pricam bas nesto njoj kriticno da mora promeniti. A voleo bih da budes iskrena prema sebi i razmisli ti samo koliko si trazila neke stvari od momaka sa kojima si bila da se promene zbog tebe, vase veze i cega god vec. Isto to pitaj svoje drugarice. Ja licno svaku svoju devojku sam voleo onakva kakva je i bila. Nisam hteo da ih menjam. Razilazili smo se sbog razlicitih stvari. Sto zbog zasicenja, pojedine su me i varale, neke su htele da me radikalno menjaju kao sto vajar radi sa glinom, itd, itd. I evo ja mogu da ti kazem da ce svaki muskarac, odnosno da ne kazem svaki nego vecina nece traziti od tebe skoro pa nikakvo kako ti kazes prilagodjavanje za razliku od vas zena koje uvek nesto zulja. Cast izuzetcima, ima i zena koje su veci frajeri od samih muskaraca, ali takve su retke...

I jos jedna stvar, zapamti, koliko das, toliko i dobijes.

sto bi neko reko, vuko me za nos :lol:
pitanje za vas muske:na koji nacin volite svoje zene devojke, koje su to sitnice da se te zene osecaju pozeljnim, voljenim itd?

Poslednja izmena:
Izjednacujes postovanje sa necijom spremnoscu i voljom da se menja/prilagodi zbog tebe. Mogli bi sve to i obrnuti i reci da ti njega ne postujes, jer mu ne das da ima svoj mir i teras ga da se prilagodi. :mrgreen:

Generalno je danas tesko naci nekog da nije u fazonu "ja, pa ja"...svi su utripovali da su Bogom dani, i svakog zabole da se cima i prilagodjava zbog nekog drugog.
jadan on bas sam losa :mrgreen:

ja sam ispala krajnje korektna i milion puta sam se preispitivala popustala, pokusavala da izgradim odnos
sam je rekao neke stvari a ja protiv sebe vise ne idem :amen:

krivi smo spoj ;)

prvo, on je postavio standarde veze i nije umeo da ih isprati
drugo, jedino sto sam trazila jeste da mi se javi kada nismo zajedno, tj da posalje poruku cisto da znam da je ok, da zna da sam ok.
on kaze da nema potrebu da se cuje sa mnom svaki dan :eek: posle 2 godine, a tako je od samog pocetka bilo
onda smo poceli da zivimo zajedno, i kuce sam odvela jer je on to trazio, a onda smo se toboz gusili, pa je trazio da odem kuci, tj odem zavrsim sta imam svoje pa dodjem da prespavam par dana i tako
ja pokupiom i sebe i kera
a sta am sve pruzala....dugacka je lista, uvek sam bila tu, za sta god da je trebalo, poklanjala i paznje i ljubavi i svega i trudila se i dogovarala se sama sa sobom, izgleda jer je umeo da svaku stvar preokrene u svoju korist
mislim, lici mi na vredjanje moje inteligencije, ja jesam dobra ali gluipa nisam
sto bi neko reko, vuko me za nos :lol:
pitanje za vas muske:na koji nacin volite svoje zene devojke, koje su to sitnice da se te zene osecaju pozeljnim, voljenim itd?

Pa ti bila sa nekim mentolom... Verovatno si mnogo bila zaljubljena da si nisi ni primecivala ocigledno. Steta...zbog takvih likova ok momci pucaju i jos te devojke posle naplate na njima za sve sto im je jedan debil napravio. A i da se ne lazemo, vas samo u prici i teoretisanju uglavnom privlace ok momci, u realnom zivotu nista sladje od bitangi...

Nego da se vratim ja na pitanje oko tih sitnica da se zene osecaju pozeljnim, voljenim. Sta zna, zavisi i od osobe sa kojom si. U vezi sa tom osobom ucis o njoj, upoznajes je i na osnovu toga radis nesto sto bi moglo da joj se svidi. Nisu sve iste, niti sve vole isto... Ako neka voli dorucak u krevet da joj se donese, nije problem, donecu. Stvar je ako je ispravna osoba nista mi nije tesko i da vidim da ne zloupotrebljava tu moju dobru volju.

Sta znam, u vecem delu sami sebi pravimo kako ce nam biti. Ne samo u vezama nego i zivotu. Za neke stvari covek treba da bude i strogo kategorican ako neko narusava nesto tvoje odnosno tvoje ja...

Cijenjena!

Interesuje me Vase misljenje i vidjenje ponasanja jednog muskaca?!
Naime poznajemo se dugi niz godina, srecemo se na najrazlicitijim mjestima, sasvim nenadano, nekada bukvalo i licem u lice, ali on i ne gleda u mene. I kada me slučajno vidi okrene glavu kao munjom opečen. U društvu sa svima kontaktira, priča, šali se, u sve gleda, smije se, samo mene ni da pogleda kao da nepostojim i čak kada sjedi okrene mi leđa, jednostavo se fizički udalji na neku popriličnu daljinu od mene. Veoma me interesuje o kakvom muskarcu se radi? Zbog cega ima takvo ponasanje? Moram napomenuti da nema niti jedan razlog biti ljut na mene niti sam ja imala priliku nekim gestom ili rijecju uvrijediti ga.Bjezi kao ''lud''! Hvala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back