Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
povalicu sve zene i ove seksi muskarci su jadni
nisam pozvana pa ne mogu da glasam a bas bih
mrzi me da ljustim krompire
e muskarci kakvi ste sa identicnim, znaci kad igrac frajer naidje na istu takvu da li vam je drago kao Kolega de si ili nesto drugo
da li biste ubili nekog ko vam je dosadan

Poslednja izmena:
zelite decu ali vam partnerka kaze da ne deli vasu zelju..tj nece decu....ostajete sa njom?..da nepomenem volite je i sve drugo je savrseno?

Da li ne zeli decu u tom monetu ili uopste ne zeli da ima decu u svom reproduktivnom zivotu? Ako ne zeli decu u momentu i kasnije bi pozelela ostao bih sa njom. A da ne zeli decu uopste, a ja ih zelim definitvno ne bih ostao sa njom. To je vec ozbiljna razlika u zeljama, a verujem i misljenjima. Inace da napomenem trecu situaciju koji sama nisi obuhvatila je da recimo moja bolja polovina ne moze da ima decu zbog zdravstvenih razloga, a volim je, ja mislim da je ne bih ostavio tad. Imao bih neostvarenu zelju ali opet ako sa tom osobom imam lep odnos ne bih voleo da ostavim nekog zbog toga. Inace znam jedan bracni par kod mene u okruzenju. Tip je veterinar sa svojim biznisom i to bas ozbiljnim, a ona profesorka fizike. I nisu mogli da imaju dece pa preko 20 godina njihovog bracnog zivota i istrajali su zajedno i sad kako je malo medicina bolja ovde za takve stvari ona je rodila zdravog sina posle toliko vremena i to u svojoj pa rekao bih 45 godini. Oni su sad presrecni ljudi. Voleo bih da neko od vas sad moze da cuje njihovu pricu od njih samih.

zelite decu ali vam partnerka kaze da ne deli vasu zelju..tj nece decu....ostajete sa njom?..da nepomenem volite je i sve drugo je savrseno?

iako danas sve vise to izjavljuju mislim da je malo onih koje to stvarno misle..to jes nisu zrele dovoljno..sad bas ako bi mi zapala takva zapitao bih se zasto to odmah nisam primetio ili da se takva prica ne povede spontano pre nekih ozbiljnijih koraka..iz iskustva takva osoba je uopsteno sebicna i kad bih pristao na ogranicenja i ultimatume ne bi bilo kraja manipulaciji..samo iz tog razloga bih prekinuo ne zbog konkretnog slucaja

Ne može biti savršeno. Ako jedna strana želi nešto što druga ne želi (a u pitanju je sasvim prirodna i normalna želja), onda ona ne može biti srećna. Čak i da se napravi kompromis, zažaliće jednog dana i za to kriviti partnera koji nije hteo. Ma koliko okrutno zvučalo, bolje da se raziđu.

zar moram izigravati kucku i idiota da bi me neko postovao?

Izjednacujes postovanje sa necijom spremnoscu i voljom da se menja/prilagodi zbog tebe. Mogli bi sve to i obrnuti i reci da ti njega ne postujes, jer mu ne das da ima svoj mir i teras ga da se prilagodi. :mrgreen:

Generalno je danas tesko naci nekog da nije u fazonu "ja, pa ja"...svi su utripovali da su Bogom dani, i svakog zabole da se cima i prilagodjava zbog nekog drugog.

Izjednacujes postovanje sa necijom spremnoscu i voljom da se menja/prilagodi zbog tebe. Mogli bi sve to i obrnuti i reci da ti njega ne postujes, jer mu ne das da ima svoj mir i teras ga da se prilagodi. :mrgreen:

Generalno je danas tesko naci nekog da nije u fazonu "ja, pa ja"...svi su utripovali da su Bogom dani, i svakog zabole da se cima i prilagodjava zbog nekog drugog.

ma da..nema vise potlacenih zena robinja koje su morale sve da trpe zarad mira u kuci..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back