Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li ste nekada pozeleli devojku od brata/druga?
muvanje/veza sa bivshom devojkom od ----II-------?
kakav je vash stav po pitanju toga?

Nikada ne diraj bivše devojke(i rođene sestre) svojih drugova ako želiš da ti ostanu drugovi. E, sad ako je baš ljubav u pitanju onda *ebi ga, ne možeš protiv toga, ali neko zezanje,kombinacije i sl. nikako. Nije vredno druga.

pf kako bih znao unapred ali poznavajuci sebe i ortake nekako su mi gadni da bih uzimao posle njih..da..kad razmislim neke sam odbijao po prici da su bile s nekim ljutim momcima...tako da uopsteno ne volim slusati o bivsim nekako mi padaju u ocima po kriterijumima

istina je da ovakvo stanoviste deli vise muskarca nego sto se da zamisliti..osim sto mnogi ne umeju da to izraze naravno

ja takodje delim ovo stanoviste

U kojim situacijama lazete?

Kad moram tj. iz nuzde.
Opste je poznato da covek laze oko 200 puta u toku jednog dana. z:shock:
Na prvi pogled za ne poverovati, ali kad bi svesno uzeo jednom da brojim, skupilo bi se tih sitnih lazi koliko hoces.

A primeri...pa od ranog jutra kad dodjem na posao i sad me tu neka koleginica ili neki kolega (vise reda radi) pita "Kako si, kako je?"...i sta mu kazem u 99,9% slucajeva? "Dobro je"...bez obzira da li sam u nekim g*vnima ili sam stvarno dobro. Sto to kazem? Pa iz nuzde. Nije mi do objasnjavanja, mozda mi nije ni do price sa njom/njim, cisto da ih skinem sa dnevnog reda. I tako dalje, i tako dalje...nakupi se.

Ne vidim neki veliki problem, dok se radi o bezopasnim, sitnim lazima. z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back