Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao bre možeš da pozajmljuješ od drugara? Mslm, ja bar pokušavam da se držim onog da prijatelju ne diram novčanik i ženu, mada svejedno nemam baš nešto prijatelja... a možda baš i zbog toga. A i ova šaka jada se ionako rasturila svak na svoju stranu, nema tu više prilike za učestalo druženje.

imate li druga/drugaricu sa kojim/om se druzite od detinjstva, a da ste i dalje u bliskim odnosima?
(iz kraja/osnovna shkola)
da li i koliko negujete te prijateljske odnose?

Pa ne bas sad iz detinjstva, ali jos s pocetka fakultetskih dana. I danas smo bas dobri prijatelji i nikad nam nije palo na pamet da predjemo tu crtu prijateljstva. Ona je bas jedna prelepa i izazovna devojka ali ja sam uvek razmisljao ako sam imao tako pravog i iskrenog zenskog prijatelja zasto bih kvario to prijateljstvo pored lom devojaka u gradu, srbiji, sta god... Dosta nas je ljudi povezivalo da smo navodno zajedno i u nekoj semi ali to naravno nije bila istina. I njeno prijateljstvo mi bas znaci jer je dobar i iskren prijatelj. To je sto se tice prijateljstva sa zenskom osobom.

A sto se tice muskih prijatelja, pa tu imam dva ortaka iz detinjstva i jednog ratnog druga iz vojske. Kao braca smo i svasta so prosli zajedno.

Kao bre možeš da pozajmljuješ od drugara? Mslm, ja bar pokušavam da se držim onog da prijatelju ne diram novčanik i ženu, mada svejedno nemam baš nešto prijatelja... a možda baš i zbog toga. A i ova šaka jada se ionako rasturila svak na svoju stranu, nema tu više prilike za učestalo druženje.

Ovo ti je pametno. Bolje je imati neprijatelje nego prijatelje i bjezi sto dalje od "nasih" ako si u inostranstvu...

Da li vam se desilo da se pofakate sa devojkom sa kojom ste samo u kres shemi, a da je sutradan sretnete u parku kako seta sa deckom?
Da li vam je sasvim svejedno ili vas pecka sujeta? I da li cete joj reci cao ili se praviti da se ne poznajete?

Nije se desilo..al bila je jedna sreli se i ona kao nema s kim ide na bazen..znali se od ranije nikako da se iskombinujemo..i kao sutradan idemo..a popodne vozio bajs i prolazi ona s deckom sine pocrvenela ko paradajz :lol:

Da li vam se desilo da se pofakate sa devojkom sa kojom ste samo u kres shemi, a da je sutradan sretnete u parku kako seta sa deckom?
Da li vam je sasvim svejedno ili vas pecka sujeta? I da li cete joj reci cao ili se praviti da se ne poznajete?

Pa nije mi se desilo jer nije imala decka u to vreme. A, i zasto bi mi radila sujeta ako je to "friendship with benefits" :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back