hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.255
sto nemas postpejd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U mom slučaju, pravo pitanje je kojim NE volim !?Trenutno, pošto se bliži maraton, malo učestalije i duže trčim...
![]()

svetski putnici
kojim poslom, otprilike ili kojim razlogom
gde trcis
Svidjaju mi se vaši odgovori.
Kojim sportom volite da se bavite?
Ja imam znamo se i bez gaća kada smo mali bili.Ostali prijatelji i do dan danas.Svake godine se vidimo i prijateljstvo je ostalo.
imate li druga/drugaricu sa kojim/om se druzite od detinjstva, a da ste i dalje u bliskim odnosima?
(iz kraja/osnovna shkola)
da li i koliko negujete te prijateljske odnose?
imate li druga/drugaricu sa kojim/om se druzite od detinjstva, a da ste i dalje u bliskim odnosima?
(iz kraja/osnovna shkola)
da li i koliko negujete te prijateljske odnose?
Kao bre možeš da pozajmljuješ od drugara? Mslm, ja bar pokušavam da se držim onog da prijatelju ne diram novčanik i ženu, mada svejedno nemam baš nešto prijatelja... a možda baš i zbog toga. A i ova šaka jada se ionako rasturila svak na svoju stranu, nema tu više prilike za učestalo druženje.
Ovo ti je pametno. Bolje je imati neprijatelje nego prijatelje i bjezi sto dalje od "nasih" ako si u inostranstvu...
vidite se jednom godishnje?
mislila sam vishe na prijatelje sa kojima se bash družite, a ne ste ste ostali u kontaktu pa je ok kad se vidite
Ovo necu da potpisem jednom, nego milion puta da je tako.
Da li vam se desilo da se pofakate sa devojkom sa kojom ste samo u kres shemi, a da je sutradan sretnete u parku kako seta sa deckom?
Da li vam je sasvim svejedno ili vas pecka sujeta? I da li cete joj reci cao ili se praviti da se ne poznajete?

Da li vam se desilo da se pofakate sa devojkom sa kojom ste samo u kres shemi, a da je sutradan sretnete u parku kako seta sa deckom?
Da li vam je sasvim svejedno ili vas pecka sujeta? I da li cete joj reci cao ili se praviti da se ne poznajete?
Evo još jedno pitanje da vam postavim, pa ću da iskuliram par dana:
Da li je tačna fraza ,, ako vidiš muškarca da otvara devojci vrata od kola, to znači da mu je ili nov auto ili nova devojka"?