Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kako mislis da dete samo odluci u nekom uzrastu gde se pocinje sa sportom?to je oko 3-4 god..ako nisi znala 10ak posto je talenat sve ostalo rad..tako da zavisi koliko cu imati vremena i sredstava da podrzim dete u bilo cemu..ali svakako cu graditi sportski duh na prvom mestu

nisam mislila da dete odluchi kad i da li hoce da trenira :lol:
nego mama i tata odluche da zele da od deteta milom ili silom naprave sportistu, a dete recimo nema talenta za bash taj sport koji su oni odredili, u tom smislu....
ima ljudi koji su bivshi sportisti i koji ganjaju svoju decu da nastave gde su oni stali iz nekog razloga, a detetu to ne prija npr. mozda bi zelelo da se bavi nekim drugim sportom ili ne sportom uopshte, mozda ima talenta za violinu il balet

Aj opet ispravljanje krivih drina...ovo si rekla..hoćete li odluku prepustiti njima, odnosno ono shto bi oni želeli/šta im je interesantno..dakle detetu u tom uzrastu je sve interesantno 10 minuta i menja ukus..znaci kakve crne odluke..ni do 20e nisu zrele odluke:lol:naravno treba osluskivati ste mu se dopada ali na pravi nacin ga inspirisati da ne skrece paznju i fokusira na nesto

Aj opet ispravljanje krivih drina...ovo si rekla..hoćete li odluku prepustiti njima, odnosno ono shto bi oni želeli/šta im je interesantno..dakle detetu u tom uzrastu je sve interesantno 10 minuta i menja ukus..znaci kakve crne odluke..ni do 20e nisu zrele odluke:lol:naravno treba osluskivati ste mu se dopada ali na pravi nacin ga inspirisati da ne skrece paznju i fokusira na nesto

sad ti ispravljash krive drine:neutral:
vidim da si razumeo shta sam htela da pitam, pa nema potrebe za tim

Poslednja izmena:
a kad imate slobodne dane, na odmoru..?
isto se nadignete zorom ranom ili odspavate malo duze?
koliko sati sna vam je taman?

Zavisi. Ali uglavnom mi je organizam tako "istreniran" da ustajem rano, pa cak i kada ne moram. Dovoljno mi je 5-6 sati spavanja.

ako/kada imate/budete imali dece, planirate li da ih upishete na neki sport/ples/neshto drugo?
ako da, sa koliko godina i zashto?
hoćete li odluku prepustiti njima, odnosno ono shto bi oni želeli/šta im je interesantno ili mislite da je bolje da sami odlučite šta je za njih dobro?

Da, naravno. Na vise stvari, za koje mislim da su dobre po njih.Pa sta im se svidi posle neka idu redovno, a sta im se ne svidi neka batale. Ako budu imali talenta i volje za nesto ozbiljnije, svakako cu ih podrzati. A ne pada mi na pamet da ih teram na nesto, od toga nema vajde.

Šta mislite o muškarcima koji spavaju sa bukvalno svakom devojkom koju uspeju da smuvaju ili im se ponudi.

Jeste da se muškarcima praštaju takve stvari ali zar ne mislite da bi trebalo da se postavi neka granica?

Isto što mislim i takvim osobama ženskog roda, NAJISKRENIJE MI IH JE ŽAO!! Ustvari, više mi je žao životinja, jer, iako pojedine i više nego zaslužuju ljudski lik i život, ipak su u "svojim ulogama" ! Ali dobro, i nepravda je deo života !! z:hm:

Šta mislite o muškarcima koji spavaju sa bukvalno svakom devojkom koju uspeju da smuvaju ili im se ponudi.

Jeste da se muškarcima praštaju takve stvari ali zar ne mislite da bi trebalo da se postavi neka granica?

Зависи. Можете да говорите да је исто као и са женама, али се зна ко ту кога ебе.
Баш ако мушко нема критеријум, па са сваком, онда је паћеник.

Sta najvise volite od domacih slatkisa, tj od poslastica koje se ne kupuju vec prave kod kuce?
Palacinke i strudle orasi i mak..sutlijas..pita s jabukama
Koliko ste samokriticni? Umete li da kazete sebi, preterao sam, nisam to tako trebao, mozda nisam u pravu...? Preispitujete li se ikad?

to sam nekad radio s manje mozga..onda poceo realno ici glavom uvek otvoreno i s obrazom da se ne bih pitao da li negde gresim u pristupu i postupcima

Znaci, znas da postoji sansa da ces da se negde zeznes, preteras, kazes nesto sto ne treba i onda ubedjujes sebe da si u pravu ili da te bas briga za posledice? Mislim, nema veze kad su neke banalne stvari u pitanju, ali kad bas npr. kazes nesto sto bas povredi nekoga, jel to zavrsena prica ili kad malo razmislis i shvatis da si mogao mozda drugacije, pokusas da ispravis, ublazis receno?

jeste bitna poza, fenomenoloski i nevezano za tebe. sta ima veze, odrasli smo, a svi su ovde nekad probali i andromahu i lotos i tigra... cenim.
nije isto ako insistira na nakovnju ili skoku tigra i na kravi koja iako nema kontakt ocima ostavlja mesta za mazenje recimo... mada, nemas ti tu nikakvu kontrolu, mozda ga i to lozi. bitno je kako se ponasao kad je bio iza tebe - sto ti vec znas. onda poza tipa tigra omogucava duboku penetraciju, a misici se prirodno stezu sto je prakticno ako hoce da ti imas osecaj da mu je veci...

moram da pitam koje su poze Andromaha, krava i nakovanj, nikako da izguglam :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back