Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.094
dobar razlog je sto uporan hebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skontala?tako nesto treba da se konta?..hahaha jao jao jao boze daj im pameti..ma ti si jos super neke ne skontaju ni posle par god kad im rode dete
kada ste u vezi, da li flertujete/muvate devojke chisto da ne ispadnete iz shtosa i vidite hocete li se shta upecati ili se ne bavite takvim radnjama?

e ne kennjaj, leba ti
ja polazim od sebe, kad imam dechka-ne muvam se okolo sa drugim tipovima
pa rachunam tako i drugi, al ochigledno nije tako
@pitanje
kada ste u vezi, da li flertujete/muvate devojke chisto da ne ispadnete iz shtosa i vidite hocete li se shta upecati ili se ne bavite takvim radnjama?
i nema potrebe od sebe da polazis ti si zensko..a zene vole zauzete i otimanje istih..malo se cesto gubis tu rekao bih u razmisljanju kao muskarac..misli o tome]Ocigledno jer i ti to radis samo si se kao na vreme raspitalai nema potrebe od sebe da polazis ti si zensko..a zene vole zauzete i otimanje istih..malo se cesto gubis tu rekao bih u razmisljanju kao muskarac..misli o tome
ne bavim se takvim radnjama jer sto ih vise odbijam to se vise primaju pa je bolje tako[/SPOILER]

pitanje:
da li biste prisustvovali porodjaju svoje zene, ukoliko bi za to bilo mogućnosti?

)?Of horsKazu da se dosta njih onesvesti kad gledaju to ali ce da rizikujem
Osim toga voleo bih da to snimim i napravim neke fotke da malac kad poraste moze da vidi sta mu je mama prosla kad ga je radjala. Kad ona moze da istera bebana napolje, najmanji je problem preziveti gledanje
![]()

joj bre, snimao bi porodjaj?
moze al da se malo opustis i priznas da je muskarac u ovom slucaju ja superiorniji i da se ponasas kao zena jednom u zivotupolazim od sebe u smislu ponashanje u vezi, a ne stavljanje u mushku ulogu, to sam mislila
aj stavimo tachku na ovo, moze?
u vezi prisustvovanja porodjaju....bili biste tu kao podrshka, drzanje za ruku i tako to ili biste aktivno uchestvovali, presecanje pupchane vrpce i ono bash da dochekate bebche(ne znam ni da li to moze stvarno, il samo u filmovima)?
sve sta god treba i viseSto da ne? Sta ima lose u tome?
moze al da se malo opustis i priznas da je muskarac u ovom slucaju ja superiorniji i da se ponasas kao zena jednom u zivotusve sta god treba i vise

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa ne moze tako
a ponasham se ja kao zena, samo tvrdoglava
iritantan ti je ovaj avatar
ne kazem ti ja zbog sebe ili kao muskraci su face nego zbog tebe da se osetis i opustis kao prava zena
pitanje:
1.omiljena igra iz detinjstva?
2. jeste li tip za drushtvene igre, kartanje, jamb?
riziko, ne ljuti se choveche?

Sala, volim drustvene igre, ume da bude nekad zabavno.1. Partizani i Nemci. Uvek sam bio NemacLopova i Zandara. Pogadjas sta sam ovde bio
![]()
2. Jesam, jer uvek dobijam![]()
Sala, volim drustvene igre, ume da bude nekad zabavno.

ne spamuj temu džole
ne kotriram ja tebi, nego se jednostavno ne slazem sa tobom
pitanje:
1.omiljena igra iz detinjstva?
2. jeste li tip za drushtvene igre, kartanje, jamb?
riziko, ne ljuti se choveche?
sta znam zmurke..a igrali smo dosta dugo preferans..uno..dame..monopol..sad sam vise za voznju bajsa..da bilijar razbijam
a kad ne dobijash?
msm umete li da gubite jednako kao i da dobijate?

joj bre, snimao bi porodjaj?
jeste li nekad kupovali uloshke/tampone devojci ili vam je to blamaza il bezveze?
Što niko ne odgovara? Pa zavisi =) KAd si u manjem gradu onda jest blam (ono, papučar, ovo ono) ali kada je u pitanju veći grad, niko i ne obraća pažnju, svejedno je. Mada iskreno, ne znam što bi to neka djevojka tražila od momka da joj kupi... Ako namjeravaš da mu to napraviš, nemoj, jeste bezveze![]()

a ne pada ti na pamet da ne koristim![]()