Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.036
Uvek volim rano ustajati i ovih dana mi je po 5 dovoljno jer se ne trosim previse ali oko 7-8 odspavam lagano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako mislis da dete samo odluci u nekom uzrastu gde se pocinje sa sportom?to je oko 3-4 god..ako nisi znala 10ak posto je talenat sve ostalo rad..tako da zavisi koliko cu imati vremena i sredstava da podrzim dete u bilo cemu..ali svakako cu graditi sportski duh na prvom mestu

naravno treba osluskivati ste mu se dopada ali na pravi nacin ga inspirisati da ne skrece paznju i fokusira na nestoAj opet ispravljanje krivih drina...ovo si rekla..hoćete li odluku prepustiti njima, odnosno ono shto bi oni želeli/šta im je interesantno..dakle detetu u tom uzrastu je sve interesantno 10 minuta i menja ukus..znaci kakve crne odluke..ni do 20e nisu zrele odlukenaravno treba osluskivati ste mu se dopada ali na pravi nacin ga inspirisati da ne skrece paznju i fokusira na nesto

a kad imate slobodne dane, na odmoru..?
isto se nadignete zorom ranom ili odspavate malo duze?
koliko sati sna vam je taman?
ako/kada imate/budete imali dece, planirate li da ih upishete na neki sport/ples/neshto drugo?
ako da, sa koliko godina i zashto?
hoćete li odluku prepustiti njima, odnosno ono shto bi oni želeli/šta im je interesantno ili mislite da je bolje da sami odlučite šta je za njih dobro?
poslednji put..davno bese,mislim kad mi je umrla baba...mozda mislimo ali ne za vas pojam intenziteta
Šta mislite o muškarcima koji spavaju sa bukvalno svakom devojkom koju uspeju da smuvaju ili im se ponudi.
Jeste da se muškarcima praštaju takve stvari ali zar ne mislite da bi trebalo da se postavi neka granica?

a imas li ti devojku Djordje?
Šta mislite o muškarcima koji spavaju sa bukvalno svakom devojkom koju uspeju da smuvaju ili im se ponudi.
Jeste da se muškarcima praštaju takve stvari ali zar ne mislite da bi trebalo da se postavi neka granica?
pa ne je.be casu, i zensko reaguje
Palacinke i strudle orasi i mak..sutlijas..pita s jabukamaSta najvise volite od domacih slatkisa, tj od poslastica koje se ne kupuju vec prave kod kuce?
Koliko ste samokriticni? Umete li da kazete sebi, preterao sam, nisam to tako trebao, mozda nisam u pravu...? Preispitujete li se ikad?
jeste bitna poza, fenomenoloski i nevezano za tebe. sta ima veze, odrasli smo, a svi su ovde nekad probali i andromahu i lotos i tigra... cenim.
nije isto ako insistira na nakovnju ili skoku tigra i na kravi koja iako nema kontakt ocima ostavlja mesta za mazenje recimo... mada, nemas ti tu nikakvu kontrolu, mozda ga i to lozi. bitno je kako se ponasao kad je bio iza tebe - sto ti vec znas. onda poza tipa tigra omogucava duboku penetraciju, a misici se prirodno stezu sto je prakticno ako hoce da ti imas osecaj da mu je veci...

moram da pitam koje su poze Andromaha, krava i nakovanj, nikako da izguglam![]()