Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nisi pomislio da je i ona provalila taj sistem, pa kad sretne komsiju s kojim je juce bila dok si ti bio na poslu, pa kaze, "Jao Boze, sto se komsija Milan prolepsao!" :lol: Eeee, moras malo da usavrsis taj tvoj mehanizam. :lol:

Ih, kad bih imao tako burnu mastu da zena pored dvoje male dece u kuci i baje kao sto sam ja, ima vremena i potrebu za komsijama - zabrinuo bih se za samog sebe. :cool: :lol:

Kakva crna ljubomora...to smara zesce...odredjena, mala doza je sasvim o.k., cak i dobra, ali sve sto prelazi u bolest, to vec ne valja. ;)

Onda bijem... :rtfm: :mrgreen:

A sta ce biti...mislim, evo primer: ona kad vidi njenog omiljenog pevaca na TV-u ona ga ne gleda cutljivo sa napaljenim pogledom ( :zcepanje: ), nego lepo glasno kaze "Joooj, vidi ga kako je lep". Tako da nema sta da ljubomorisem. A samim tim ni da otkeijem neku laz. ;)

a mozda je u stvari primetila voditelja i vec odavno razmenjuju neznosti preko fejsbuka :I a zamaskirala je pevachem
ali cega se plasi kod tebe... batina :I sta ces joj ti

Paa, ne znam za ostale, ja sam sad izašao iz duže veze, pa mogu da pričam iz tog ugla.. Da :lol: Svaki put kada su mi prilazile druga ili treća moja rečenica bila je "imam devojku", nije me zanimalo uopšte da se upuštam u to.. Jedino sam "flertovao" sa par dobrih drugarica i to iz zajebancije, nadmudrivanje čisto, kao i da vidimo ko će prvi da se povuče :lol:

Paa, ne znam za ostale, ja sam sad izašao iz duže veze, pa mogu da pričam iz tog ugla.. Da :lol: Svaki put kada su mi prilazile druga ili treća moja rečenica bila je "imam devojku", nije me zanimalo uopšte da se upuštam u to.. Jedino sam "flertovao" sa par dobrih drugarica i to iz zajebancije, nadmudrivanje čisto, kao i da vidimo ko će prvi da se povuče :lol:

A zasto bi se odupirao flertu ako si u stabilnoj vezi (tad kad si bio) i znas da imas granicu koju neces preci? Zar flert sa takvim stavom nije bezazlen?

Pa jeste ali mi je krivo zbog druge strane, neću da zavlačim ikoga niti da ja budem uzrok još jednoj "ladno se muvao sa mnom a imao je devojku. muškarci su svinje" priči.. Ja se ogradim, pa ako hoće da se nadmudrujemo bzvz okej.. Al obično se razočaraju jer je osoba tako prijatne spoljašnjosti kao što sam ja zauzeta, pa se završi na tome.. Kažem kako sam polaskan što mi je prišla, pozdravimo se i svako na svoju stranu :mrgreen:

Da li se lako oduprete zenama koje s vama flertuju (pod prepostavkom da vas zaista privuku, a vi u vezi...)?
Ne privlaci me flert bez cilja
sta prvo primetite na zeni, devojci? sta vas privuce , a sta odbije?

Zavisi odakle joj prilazim..ako je s ledja guza i noge..faca od napred i grudi..odbija cigareta..sminka i cvikeri..drzanje mobilnog i fejk stav

Pa jeste ali mi je krivo zbog druge strane, neću da zavlačim ikoga niti da ja budem uzrok još jednoj "ladno se muvao sa mnom a imao je devojku. muškarci su svinje" priči.. Ja se ogradim, pa ako hoće da se nadmudrujemo bzvz okej.. Al obično se razočaraju jer je osoba tako prijatne spoljašnjosti kao što sam ja zauzeta, pa se završi na tome.. Kažem kako sam polaskan što mi je prišla, pozdravimo se i svako na svoju stranu :mrgreen:

Ako je spoljasnost prijatna koliko i unutrasnjost onda ih razumijem :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back