Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
Kad me neko poredi sa ćaletom.
Zasto? Ne svidja ti se kakvi ste (obojica) ili sebe dozivljavas potpuno suprotno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad me neko poredi sa ćaletom.
Zasto? Ne svidja ti se kakvi ste (obojica) ili sebe dozivljavas potpuno suprotno?
Mi i jesmo sušte suprotnosti.. I ne bih nikako voleo da budem takva osoba kakva je on..
To mi je baš slaba tačka i umem da budem iracionalan po tom pitanju, preda mnom je nekiizbor, i ukoliko mi neko napomene da bi on uradio ovako i ovako, čak iako znam da je to ispravno/lakše, uradiću suprotno.. Ne mogu protiv toga
O da, mozes. Kad shvatis da time dopustas da tudja, iskrivljena percepcija bude ono sto te oblikuje.
A znam ja to, čim i napisah gore da je tako.. I znam da je to hendikep, ali svaki put kad se nađem u takvoj situaciji, iako sam svestan toga, uradiću isto..
Sta vas najbrze moze izbaciti iz takta?

Sta znaci alav?da se ne mogu suzdrzavati?mogu
.. bi l odleteo za 15min na drugi kraj grada, a da se nishta nisi dogovarao sa devojkom, nego eto, doshlo joj/tebi da vam se oce 

pa ne bash ni to...
nego recimo spremio si se za spavanjac, sutra ustajesh zorom ranom.. bi l odleteo za 15min na drugi kraj grada, a da se nishta nisi dogovarao sa devojkom, nego eto, doshlo joj/tebi da vam se oce
?
ne pijem, niti pušimel ste ikad pushi.li ortaku pijani ili on vama
a trezni
a nisi se nudio
sorry sad shto tebe pitam, niko drugi nije odgovorio
mislila sam napushenje pishe

meni ne bi smetao taj metak evo volim da merkam zene samo reci kad ocesh da se nadjemo za metak

sta je sad, ako si vec hrabar da takve izjave dajes daj da realizujemo ne zezam se ni najmanje samo mi najavi. ako si ikada uopste video pistolj a jos vise ako si ikada isao u streljanu makar corcima
jako si mi daleko, inače bi ti rado ispunio želju