Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto? Ne svidja ti se kakvi ste (obojica) ili sebe dozivljavas potpuno suprotno?

Mi i jesmo sušte suprotnosti.. I ne bih nikako voleo da budem takva osoba kakva je on..
To mi je baš slaba tačka i umem da budem iracionalan po tom pitanju, preda mnom je nekiizbor, i ukoliko mi neko napomene da bi on uradio ovako i ovako, čak iako znam da je to ispravno/lakše, uradiću suprotno.. Ne mogu protiv toga

Mi i jesmo sušte suprotnosti.. I ne bih nikako voleo da budem takva osoba kakva je on..
To mi je baš slaba tačka i umem da budem iracionalan po tom pitanju, preda mnom je nekiizbor, i ukoliko mi neko napomene da bi on uradio ovako i ovako, čak iako znam da je to ispravno/lakše, uradiću suprotno.. Ne mogu protiv toga

O da, mozes. Kad shvatis da time dopustas da tudja, iskrivljena percepcija bude ono sto te oblikuje.

pa ne bash ni to...
nego recimo spremio si se za spavanjac, sutra ustajesh zorom ranom :lol:.. bi l odleteo za 15min na drugi kraj grada, a da se nishta nisi dogovarao sa devojkom, nego eto, doshlo joj/tebi da vam se oce :lol:
?

evo ja ću da odgovaram, na žene više ne idem, previše je duhovitih
attachment.php
gospi koje moj mozak ne može da prati

ako sam se spremio za spavanjac nema šanse da idem bilo gde, isto važi da ona dođe u neko doba, može leći pored i spavati, od seksa nema ništa....
u slučaju da se budimo na istom jastuku svako jutro, onda može da me ima kad hoće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back