Styler
Primećen član
- Poruka
- 813
Da li? Nisam ni rekao da ima, jednostavno se nadovezalo kao mogucnost...
To je vec drugo,izvinjavamo se mloogooo se izvinjavamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li? Nisam ni rekao da ima, jednostavno se nadovezalo kao mogucnost...
previse je ljudi pocinilo previse losih stvari iskreno verujuci da cine dobro..tako da..

Da, sto kazu, put u pakao je poplocan dobrim namerama...Mislim da je veoma malo ljudi svesno napravio izbor da bude los roditelj...
To nema veze sa vaspitanjem niti je uporedivo a lepo sam napisao "normalna osoba" tak' da![]()
Jel zna neko koji je raspon cena za citroen c4 new?

ne znam nesto cini mi se da C4 plasticni exploziv kosta nekih 15 funti sterlinga po kilogramu![]()

Ne. Ti mi licis na neznalicuLicimo li ti na google?![]()

Ne. Ti mi licis na neznalicu![]()
P.S. Ne znas ni za lepo ponasanje 
Kažeš ti koji je nazivaš imbecilom![]()

Šta, sad treba da se vređamo? Neka hvala, samo ti nastavi, baš si kul![]()
Proglasavam te za imbecila,idi hvali se 
E ako me ti klasifikuješ u imbecile, onda sigurno znači da mi je IQ stvarno na niskom nivou, mislim, takva veličina :/
Sada ću se povući u svoje odaje da tugujem![]()

Ali ono, mene boli ******, a tebi je to bitno, pa zato slobodno udri, samo ispadaš glup u društvu 
ne znam nesto cini mi se da C4 plasticni exploziv kosta nekih 15 funti sterlinga po kilogramu![]()

Ja sam imbecil pa nisam vičan knjigama, ali ti verovatno imaš neku stručnu kući, pa pogledaj ima li negde neka klasifikacija :/
Ne znam zašto se trudiš dispadneš pametan time što ćeš da probaš mene da spustišAli ono, mene boli ******, a tebi je to bitno, pa zato slobodno udri, samo ispadaš glup u društvu
![]()

Hahah, sve si u pravu
Ajd me se sad ostavi prdežu mali![]()

NeznalicaA ti meni na imbecila cim ne znas ni google da koristisP.S. Ne znas ni za lepo ponasanje
![]()
neznalica