- Poruka
- 21.194
Nemoj se nerviras vecina ne zna sta oce![]()
ja bogme znam.
hocu sve i hocu to odmah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj se nerviras vecina ne zna sta oce![]()
ja bogme znam.
hocu sve i hocu to odmah
ja bogme znam.
hocu sve i hocu to odmah
nema nis lepse od dve lezbejke koje ti jezicno obradjuju diku i ponosa medjusobno se ljubeci
...gluplje pitanje ne videh davno to barem znaju svi muskarci....![]()
Ja ti lepi nisam muškarac, zato i pitam. Nisam ni ja pročitala glupši odgovor
koliko cesto nailazite na iskusenja?
mislim,jer nasrcu zene ko muve?po prici mojih drugara,zene u kaficima salju papirice,ajd se nadjemo u wc.
i onda tamo obave ,sta vec obave za pet minuta i zdravo,zdravo,ni imena ne razmene?
jel da verujem u takve price?

mislim,jer nasrcu zene ko muve?po prici mojih drugara,zene u kaficima salju papirice,ajd se nadjemo u wc.
i onda tamo obave ,sta vec obave za pet minuta i zdravo,zdravo,ni imena ne razmene?
Gdje je tu iskusenje?
pa kako mislis gde je tu iskusenje.pa nisam mislila samo na te klozetske dame,vec uopste,na poslu u gradu,u teretani,da li vam zene ostvoreno stavljaju na znanje da su spremne na sve
desava li se to cesto?
...a to je ono sto svakom najmanje treba
...I kad se to desi...od takvih okrenem glavu...
Laka zenska = losa domacica...a to je ono sto svakom najmanje treba
...

jel i tebi to neverovatno?
Mene ne cude takve dogodovstine.... Koliko god je muskaraca svalera, da ne kazem jebbaca, toliko je i zena koje oni je*avaju. A licno mislim da zene mogu biti daleko podlije, proracunatije i beskrupuloznije nego muskarci. Ne branim ih, samo konstatiram.
pa ja ne mislm da su zenske koje vole da se kresnu sa neznancem podle i proracunate.jednostavno tako vole i sta sad.
samo ja ne poznajem takve zene,a po prici ispada da ih ima jako puno
nego interesantno je da muskarci nemaju nikakav komentar na ovo.
mene zapravo ne interesuje da li bi oni pristali,vec da li susrecu takve zene cesto,ili uopste

Gdje je tu iskusenje?
Ja sam definitivno izlazio u pogrešne kafiće![]()
Pa čak ni takvu lovačku priču nisam čuo,ipak malo preterano neverovatno zvuči. Mada ovi klinci danas su drugi svet u odnosu na neku moju "mladost". Tako da ne isključujem mogućnost da i toga ima.
Ja sam definitivno izlazio u pogrešne kafiće![]()
Pa čak ni takvu lovačku priču nisam čuo,ipak malo preterano neverovatno zvuči. Mada ovi klinci danas su drugi svet u odnosu na neku moju "mladost". Tako da ne isključujem mogućnost da i toga ima.