Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ti lepi nisam muškarac, zato i pitam. Nisam ni ja pročitala glupši odgovor

to sam skonto lepotice tek kad mi je jedna kolezinica sugestivno stavila do znanja da sam pogresio u vasoj polnoj odrednici te vam s zbog toga uredno ispricavam uz obvezatan rukoljub i naklon do poda s kitom od ruza kao izraz moje sucuti povodom gresnosti kojoj sam bio izlozen vezanom za vas nik od mila zbog koga mene uvek podilazi mucnina ali to je vise za pdf politika.

sto se tice mog odgovora ne sudi o necemu sto nis' probala.

Mene ne cude takve dogodovstine.... Koliko god je muskaraca svalera, da ne kazem jebbaca, toliko je i zena koje oni je*avaju. A licno mislim da zene mogu biti daleko podlije, proracunatije i beskrupuloznije nego muskarci. Ne branim ih, samo konstatiram.

pa ja ne mislm da su zenske koje vole da se kresnu sa neznancem podle i proracunate.jednostavno tako vole i sta sad.
samo ja ne poznajem takve zene,a po prici ispada da ih ima jako puno
nego interesantno je da muskarci nemaju nikakav komentar na ovo.
mene zapravo ne interesuje da li bi oni pristali,vec da li susrecu takve zene cesto,ili uopste

pa ja ne mislm da su zenske koje vole da se kresnu sa neznancem podle i proracunate.jednostavno tako vole i sta sad.
samo ja ne poznajem takve zene,a po prici ispada da ih ima jako puno
nego interesantno je da muskarci nemaju nikakav komentar na ovo.
mene zapravo ne interesuje da li bi oni pristali,vec da li susrecu takve zene cesto,ili uopste

Ne kazem ni ja da su sve te takve, nego me ne cudi da ima takvih znajuci za sta smo sve sposobne. Ovo je trebala biti zasebna tema pa bi onda privukla vise muskaraca, a i subota je......

Ja sam definitivno izlazio u pogrešne kafiće :D
Pa čak ni takvu lovačku priču nisam čuo,ipak malo preterano neverovatno zvuči. Mada ovi klinci danas su drugi svet u odnosu na neku moju "mladost". Tako da ne isključujem mogućnost da i toga ima.

kultno qaranje odredjenog soja odavde koji ne bira...mis' to je nivo, znas kako je kad devojku odvedes u pablik tojlet na sex... a da je istina, istina je, veruj.

koliko cesto nailazite na iskusenja?
mislim,jer nasrcu zene ko muve?po prici mojih drugara,zene u kaficima salju papirice,ajd se nadjemo u wc.
i onda tamo obave ,sta vec obave za pet minuta i zdravo,zdravo,ni imena ne razmene?
jel da verujem u takve price?

...desava se cvrc malo, sve smo mi Samanta...hajde da se kod nekih pijanih i izrazito mladih i desi ali ono covek u 45-oj se vuce po toaletu jer neka cura nije mogla da podnese toliku kolicinu sexipila u restoranu pa je morala da ga oseti sad i odmah...pecaroske price tipa - uhvatio sam ribu do lakata, ma dugacka do ramena, ma dve od metra znas kako su drmale udicu, jedva ziv ostao moj ti...dizu sebi cenu pa idu sve dublje i dublje...na kraju ce verovatno doci do zakljucka da ih je u liftu zaskocila komsinica od 17 godinica u helankicama jer boljeg frajera nije za zivota videla ni na filmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back