Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto vecinu muskaraca kad se spomene sex u troje automatski to asocira na dvije zene i jednog muskarca, a jako rijetko na dva muskarca i jednu zenu? Da li vi muskarci zaista iskreno smatrate da je muskarac koji uziva u analnom sexu po default-u homosexualac?
Zato što je tako lepše, mada svi budu bolje zadovoljeni kad je MŽM al' ima svega šta znam.

Naravno da nije homitj, pa da muškarac ima pitjku ja ga ne bi' ebo :rumenko: pa valjda ebemo ženu, a ne rupitzu :rumenko:
tako bi onda moglo da se kaže i za one što vole oralni jer i muškarci imaju usta :rumenko:

joj što me sramotaa

Pa jesu, stani zar nije tako, ako volim celo žensko telo uključujutji i goozu šta tu ma loše
ako već ima onda se može povući paralela i sa oralnim i onda svi muškarci ispadoše gejevi
ja sebe ne smatram gejom al' volim sve vidove sexa sa ženom, al' to izgleda nekima deluje nelogično

Ode ti na drugu stranu..... Slazem se da granice odredjujete samo vas dvoje....
Ali pitam se zasto je muskarcima normalno da se dvije zene%$&&/%(&/(, i da oni (tj. on) to sve gleda (i ne samo gleda :)), a odvratna im je pomisao da zena isto tako uziva da dva muskarca rade to isto &(%$/&%(/&&/(?????

izvinite sto upadam u razgovor,al imam utisak da ovde postavljaju pitanja samo zene muskomzrci :)
Odgovor na tvoje pitanje bi bio da ovde uglavnom i zalaze samo žene muškomrsci. Kada se registruju na forumu ove što im muž/dečko maznuo ušteđevinu i zbriše sa njihovom nekada najboljom drugaricom (drugom)prvo svrate na ovaj pdf da opletu po celom muškom rodu jer je njih eto jedan zavrnuo. Uglavnom se ispucaju sa par stotina (hiljada) postova pa kad im se život vrati u normalu nestanu il pređu da pišu na DiPu-u i Ženama, osim kod par zaslužnih primeraka koje su ovde godinama.

Inače ja ne mislim ni da ženama treba ni da ne treba da bude zanimljivo kad' se dvojica ... pa kako nazvati, pederišu?
Ja znam šta je meni zanimljivo, sexy itd a na ženama je da znaju šta je njima i ako se uklopimo odlično, a što ne bi

Ma jeste, tako je, ali onako generalno sam razmisljala koliko su neki muski stavovi i dozivljaji licemjerni. Naravno da je intima dvoje ljudi nesto sto ne bi trebalo imati veze ni sa kavim generalnim stavovima, neka svak radi ono sto voli i sa kim voli (i moze).

Zasto vecinu muskaraca kad se spomene sex u troje automatski to asocira na dvije zene i jednog muskarca, a jako rijetko na dva muskarca i jednu zenu? Da li vi muskarci zaista iskreno smatrate da je muskarac koji uziva u analnom sexu po default-u homosexualac?

Pa zato sto nemam potrebu da neko ebe moju ribu..kad mi ne bi stalo ebo bi s ortakom neku praknjacu sto da ne..a asocira me zato sto to zelim s 2 ribe

muskarci,jer vam tesko da budete muskarci? :D
mislim da li su stavljeni veliki zahtevi pred vas?
bar ja od mog muskarca trazim maksimum
i da nas vadi iz goovana i da dobro zaradjuje i da dobro ebe i da dobro izgleda,i da obavlja prljave i teske poslove i da se svadja sa komsijama kad treba i da nosi teske kese :)i da se smeska mojim drugaricama i rodbini...
da li zene traze previse od vas?
ili vam ovo vreme feminiskinja i zena "sve mogu sama" malo ide na ruku?
jel vas stede zene?
mislim ono,danas si prao kola i kosio travu,ne moras danas ti i da ebes:mrgreen:

i da nas vadi iz goovana i da dobro zaradjuje i da dobro ebe i da dobro izgleda,i da obavlja prljave i teske poslove i da se svadja sa komsijama kad treba i da nosi teske kese :)i da se smeska mojim drugaricama i rodbini...
jel vas stede zene?
mislim ono,danas si prao kola i kosio travu,ne moras danas ti i da ebes:mrgreen:

Ma uzeste nam dusu... :zcepanje::zcepanje:
Neka hvala,nista mi ne smeta... mislim, drago mi je sto sam muskarac. Pametnom dosta. :lol:

:bye:

jel vas stede zene?

Znas sta nista nije tesko..problem je sto zene ne znaju zapravo sta oce i koji je cilj tih zahteva..nije da se uradi nesto nego da to nesto bude po njihovom..na osnovu cega bi nas procenile..e to ne mere

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back