Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sredjujem nokte jer ja licno smatram da lepa devojka mora da ima lepe nokte, ali sam sve do sada smatrala da likovi misle isto, kad ono...oni ni ne primecuju :sad2:

Znas kako, ja se nasminkam mozda jednom mesecno. Nalakiram nokte (ako iskljucis providno sredstvo za odrzavanje noktiju-preporucujem, Avon 300 kinti, traje 100 godina) mozda jednom u 2 meseca. I to samo kad mi dodje i nikad se ne pitam da li ce me moj decko ili bilo ko videti lepsom ili ruznijom. Ne kazem sad da treba ici ko stroka zadnja, ali ne vidim razlog zasto bih se opterecivala razmisljanjem o tome da li neko vidi ovo ili ono...

ni ja se ne šminkam, možda 3 puta godišnje

ali su mi nokti uvek uredni i nalakirani... volim, šta ću :D

Ma ne kazem ja da ne treba. Ali mi je skroz bzv da ja sad lakiram nokte u razmisljanju da li ce on to ptimetiti. Il bilo ko. Bas mi se fucka na to. Skoro sam se nasminkala kad sam otisla na posao i obula stikle. Prvo pitanje je bilo u fazonu otkud ja znam da idem na stiklama. 2 je bilo otkud da sam se nasminkala. Smorila sam se i na odmoru otisla i skinula sminku. Jedino sto sam provalila je da je bordo lak odlican da ti se ne vidi ono crno ispod noktiju sto ostaje od krede i sundjera

:zcepanje:

Je l se meni cini ili na ,,Krstarici `` ima jako malo muskaraca? Ili vecina ne dolazi na ovaj podforum, vec je na forumima kao sto su automobili, politika, kompjuteri, erotika, itd..?

Vecina su na Filozofiji i ostalim umnim sekcijama, ipak, ovdje vec neko vrijeme vlada ustajala, klinicka atmosfera, mnogo slihtanja se primjecuje, isuvise banalne slatkorjecivosti i praznoslovlja... kad usporedis sa arhaicnim i tehnicki inferiornim SC-om, bas covjek osjeti perverznu i ugodnu nostalgiju kad se prisjeti stare dobre verbalne makljaze skoro uvijek na dnevnom redu, hakovanja e-mail naloga iz osvete, bestidnog objavljivanja necije privatne prepiske, iznosenja pikantnih detalja kad su u pitanju strastvene afere sa udatim zenama odnosno dobrim polovnjacama, kompletnog rusenja odredjenog potforuma (zamisli da se Muskarci zatvore), redovnih grupnih tuca ili biatch fight-ova gdje perje leti na sve strane (voajerska poslastica), svakodnevnog napusavanja diskutanata, pa cak i moderatora (koji su uglavnom incognito ili se javljaju pod nekakvim konspirativnim nadimkom) u strahu da im neko na bane na kucni prag... :mrgreen:

nisam muško, al moram da odgovorim :lol:
ako nisi prepoznala, onda te i ne muva :mrgreen:

To bi značilo da muškarci muvaju očigledno, ali nisu svi takvi, npr. ima ljudi koji to rade drugačije, koji znaju koje će reakcije da izazovu kod žene a da uopšte ne bude očigledno da žele išta s njom, to su playeri, nažalost malo je takvih, voleo bih da sam jedan od njih i tako to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back