Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vi primecujete kakve nokte imaju devojke ? ja se ubi sredjivajuci ih i onda mi jedan lik (cije misljenje veoma cenim) rece da niko ne obraca paznju kakve nokte ima neka devojka :eek: jel to tacno ?

Au zivote..i posle mislite da znate nesto o muskarcima..ono ne da vam se crta nego otvoreno kaze..izdepiliraj se..lepo okupaj..operi zube..budi cista i hrani se normalno da ne bi imala bubuljice..radi vezbe za salo i da ne dobijes celulit..a ne zamazano sredjena na pogresnim mestima kao sto su nokti i kosa..cipele i cvikeri..krpice i nov mobilni:dash:

Au zivote..i posle mislite da znate nesto o muskarcima..ono ne da vam se crta nego otvoreno kaze..izdepiliraj se..lepo okupaj..operi zube..budi cista i hrani se normalno da ne bi imala bubuljice..radi vezbe za salo i da ne dobijes celulit..a ne zamazano sredjena na pogresnim mestima kao sto su nokti i kosa..cipele i cvikeri..krpice i nov mobilni:dash:

kupam se, i perem zube :D i depiliram se , nemam bubuljice, hranim se lepo, celulit mozda malko :rumenko: aha znaci ne prolazi novi mobilni , super ionako ga nemam :zcepanje:

Hvala Dzordzi , puno si mi pomogao :kiss:

Nije potpuno tačno, ja obraćam pažnju, ali npr. ne sviđaju mi se ovakvi:
minx-nails1.jpg

bacon-nails-1.jpg
Dakle ne volim šare i zaebancije, volim jednobojne ili bez boje samo sjajne, i volim droljaste boje ofc naravno sure thing yes man džizs krajst I LOVE IT

Sto ce reci da si ti umereno maljav, kad zagrlis devojku ne gurnes joj u nos dlake koje ti se nalaze ispod miske, menjas farmerke 3 puta sedmicno, a gatje svaki dan, imas bicepse, tricepse i sve ostale -se razvijenei cvrste, odlican si ljubavnik itd... Moja baba je imala jednu izreku...
RDJAVOM K/CU SVAKA DLAKA SMETA

kupam se, i perem zube :D i depiliram se , nemam bubuljice, hranim se lepo, celulit mozda malko :rumenko: aha znaci ne prolazi novi mobilni , super ionako ga nemam :zcepanje:

Hvala Dzordzi , puno si mi pomogao :kiss:
:hvala::cmok:
Sto ce reci da si ti umereno maljav, kad zagrlis devojku ne gurnes joj u nos dlake koje ti se nalaze ispod miske, menjas farmerke 3 puta sedmicno, a gatje svaki dan, imas bicepse, tricepse i sve ostale -se razvijenei cvrste, odlican si ljubavnik itd... Moja baba je imala jednu izreku...
RDJAVOM K/CU SVAKA DLAKA SMETA

Nie u pitanju jedna dlaka..nego puno dlaka jer mesate prioritete..ono poput sminke na faci koja ce zamazati veliko dupe..gubljenje vremena na zamazivanje nedostataka umesto otklanjanje..ne moras mi zahvaljivati samo prioni

Da li vi primecujete kakve nokte imaju devojke ? ja se ubi sredjivajuci ih i onda mi jedan lik (cije misljenje veoma cenim) rece da niko ne obraca paznju kakve nokte ima neka devojka :eek: jel to tacno ?

U principu se slažem sa tvojim drugom. To ne znači da neću primetiti extremno zapuštene ili izgrižene nokte, ali generalno vrlo slabo ima uticaj na ukupnu privlačnost žene. Govorim u svoje ime naravno.

Muškarci, bar ja tako mislim, ne primećuju dosta stvari oko kojij se devojke trude dosta. Npr, nokti kao sto si rekla, obuća, tašne, itd. Neke čak briga i da li im devojka nosi seksi veš, gledaju samo kako da ih skinu ( u fazonu svi brusevi ti lepo stoje, ali najlepša si bez njih). Naravno, nisu svi isti, to su samo slučajevi iz moje okoline.

Muškarci, bar ja tako mislim, ne primećuju dosta stvari oko kojij se devojke trude dosta. Npr, nokti kao sto si rekla, obuća, tašne, itd. Neke čak briga i da li im devojka nosi seksi veš, gledaju samo kako da ih skinu ( u fazonu svi brusevi ti lepo stoje, ali najlepša si bez njih). Naravno, nisu svi isti, to su samo slučajevi iz moje okoline.

to je ok, donekle
šta joj vredi što spolja sjaji, kad iznutra zveči

Pa sad treba se zamisliti sta su prave vrednosti a na sta se pokusava navatati..mislim koji mozak bi pomislio da ce nekom nokti biti fetis:lol:al ajde to nego sto svaka kaze da se zbog sebe iskljucivo kocka

da bas,bas morate da birate,sta bi ste izabrali?

tastinu sarmu ili mamin pasulj?

doope ili sesi?

fudbal ili seks?

nezno ili grubo?

pusenje ili anal?

lepu,a ledenu ili slatku ,a vatrenu?

debeljucu ili sasusenu?
-verovatno pasulj
-tezak izbor
-zavisno od toga ko igra i sa kim sex
-cesce grubo, ali nekad vise prija i ovo drugo
-pusenje mi je draze, ali anal je redji :think: