- Poruka
- 20.280
zivot je jednostavan ljudi ga komplikuju..a tek zene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto kad se razbolite, onako malo, neka prehlada il slicno, nesto cvilite kao da ste u bolovima i raspadate se (cast izuzecima), dok ja kad sam 3 puta bolesnija cak ne uzmem slobodan dan? I jos (a to me izludjuje) detaljno opisujete gde vas je steglo grlo, gde vas ziga, kakve je vrste bol, i da ne nastavljam. Pa ja da ocu mogu takva da budem 5 dana u mesecu. Zasto vam je tako nizak prag bola, trpljenja? I ko neki deda stenjes, a nemas ni 30 godina (licni primer)
eto, neko nam je ipak priznao da smo jaci pol!
mozemo, mozemo. ali nam je ljepse zajedno

па забога зар не постоји нека средина између слања 10 порука на дан и не слања ни једнеа не ил све ил ништа
A sto kad se razbolite, onako malo, neka prehlada il slicno, nesto cvilite kao da ste u bolovima i raspadate se (cast izuzecima), dok ja kad sam 3 puta bolesnija cak ne uzmem slobodan dan? I jos (a to me izludjuje) detaljno opisujete gde vas je steglo grlo, gde vas ziga, kakve je vrste bol, i da ne nastavljam. Pa ja da ocu mogu takva da budem 5 dana u mesecu. Zasto vam je tako nizak prag bola, trpljenja? I ko neki deda stenjes, a nemas ni 30 godina (licni primer)

.... pricam drugu o nekom strava liku koga sam upoznala .... a on - iiiiiiiiiiiii.... ja napravila tuznu facu a on - pas ne zalaje dok kuja ne zavrti repom .....zar je stvarno tako jednostavno![]()
obicno nekim komentarima koji nisu na mestu ? ja nemam odgovor 
Hm..mozda skretanje paznje..mozda i sadista..mazohista..trazis vraga..mozda nisi lepo vaspitana..mozda si videla da se neko lozi na bezobrazne i slZasto odredjeni ljudi (kao sto sam ja) imaju potrebu da s vremena na vreme uvrede na neki nacin osobu koja im se jako svidjaobicno nekim komentarima koji nisu na mestu ? ja nemam odgovor
![]()
Hm..mozda skretanje paznje..mozda i sadista..mazohista..trazis vraga..mozda nisi lepo vaspitana..mozda si videla da se neko lozi na bezobrazne i sl![]()

da li bi opljuvali devojku ili zenu na sajtu poput fijasko.com da vas je izneverila da ne kazem prevarila???![]()
Zasto odredjeni ljudi (kao sto sam ja) imaju potrebu da s vremena na vreme uvrede na neki nacin osobu koja im se jako svidjaobicno nekim komentarima koji nisu na mestu ? ja nemam odgovor
![]()
Zasto odredjeni ljudi (kao sto sam ja) imaju potrebu da s vremena na vreme uvrede na neki nacin osobu koja im se jako svidjaobicno nekim komentarima koji nisu na mestu ? ja nemam odgovor
![]()

Ko se tuče taj se voli, ako jednostavni nacini za zadobijanje necije paznje ne deluju onda se mora ponekad ako je potrebno preci i na malo zesci rezim,
a postoje i drugi razlozi, - losa navika, razni nedefinisani strahovi, uzivanje u nanosenju bola nekome ... itd

nanosenje bola nije moj slucaj, mislila sam na neke komentare koji nisu sad nesto posebno teski u smislu da vredjaju (bar ne puno) nego provociraju, ja ne mogu da opisem kako mi stalno pada na pamet tom liku da kazem nesto sto stvarno ne bi trebala, jer pre svega nije u redu...ali opet sam danas nesto rekla, bas sam nevaljala![]()

Medjusobno provociranje je jedna od uobicajenh zanimacija medju onima koji se vole, nista strasno, takav odnos razbija monotoniju i prijateljstva cini jos boljima i zanimljivijima![]()

dobro u ovom slucaju ne postoji medjusobno provociranje, on cuti i ne odgovara mi...jer znam da se samo on meni svidja tj nije obostrano...![]()
Aha, pa ne mozes znati da nije obostrano, pokusaj jos po koji 'šamar', a posle moras preci i na po koji kompliment i umiljavanje jer inace momak moze dobiti pogresnu sliku o sitaciji.![]()
Ma nije to ni malo bez potrebe, sasvim je opravdano i s potrebom. Jedino bi bilo glupo pokusavati nesto stvarno nedostizno, no ako sanse postoje - samo napred!
Zivimo da bi smo se borili za ono sta zelimo.

heart attack......ja to radim samo onima koje volim...opipavam puls...da vidim da li im je stalo![]()