Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto kad se razbolite, onako malo, neka prehlada il slicno, nesto cvilite kao da ste u bolovima i raspadate se (cast izuzecima), dok ja kad sam 3 puta bolesnija cak ne uzmem slobodan dan? I jos (a to me izludjuje) detaljno opisujete gde vas je steglo grlo, gde vas ziga, kakve je vrste bol, i da ne nastavljam. Pa ja da ocu mogu takva da budem 5 dana u mesecu. Zasto vam je tako nizak prag bola, trpljenja? I ko neki deda stenjes, a nemas ni 30 godina (licni primer)

Na ovo ti vecina muskaraca nece dati odgovor, odnosno dace ti odgovor tipa "nisi u pravu" ili nesto tako. Realno gledano si u pravu. Zene su u stanju da izdrze vece bolove, odnosno da manje kukaju kad ih nesto boli. Vi se svaki mesec nekoliko dana suocavate sa bolom i krvlju, dok je to kod nas mnogo redje slucaj. Isto tako kapiram da bih riknuo kada bi se morao poradjati, dok zene kroz to prodju junacki. Postovanje od jednog muskarca za to. Mislim da je posteno od mene.

eto, neko nam je ipak priznao da smo jaci pol!

Nije mi tesko da to priznam, mada ne bih taj termin "jaci pol" definisao iskljucivo po tome ko moze bolje i vise da trpi bolove. Imamo i mi muskarci svoje jace strane, isto tako kao sto vi imate slabije. Sve u svemu, meni nije jasno zasto je uopste bitno koji je pol jaci i sta je smisao tog poredjenja. Ako cemo posteno: jedni sa drugima cesto ne mozemo, ali jedni bez drugih ne mozemo nikako (muskarci bez zena i obrnuto). ;)

Mislim da je to mizerno. Pogotovo zenu (ili devojku iz neke duze, ozbiljnije veze). :eek:
Kapiram da je covek ogorcen, a i muski ponos se povredi kad se to desi i onda je u stanju svasta da uradi. Ali javna platforma, kao sto je internet, ne bi trebalo koristiti za obracun sa nevernom zenom/devojkom. Mozda ti na kratko da neko zadovoljstvo sto ces se tako osvetiti, ali ako bolje razmislis niti ce ti je to vratiti niti imas bilo sta od toga. Dodatno ce te mnogi smatrati kompleksasem, koji se leci preko interneta.
Ne daj Boze da prevareni muz ima decu sa nevernom zenom. Pa sta mislis da li je pametno stavljati neke slike ili snimke na internet da deca to gledaju? Ili devojcini roditelji, braca itd.
Kreni od sebe i zapitaj se da li bi voleo da ti neki prijatelj sa posla kaze da je video na netu slike, snimke od tvoje sestre/cerke. Brate, sve ja razumem. I bes i razocarenje i sve, ali taj fazon sa netom ti to ne resava. Realno.

A sto kad se razbolite, onako malo, neka prehlada il slicno, nesto cvilite kao da ste u bolovima i raspadate se (cast izuzecima), dok ja kad sam 3 puta bolesnija cak ne uzmem slobodan dan? I jos (a to me izludjuje) detaljno opisujete gde vas je steglo grlo, gde vas ziga, kakve je vrste bol, i da ne nastavljam. Pa ja da ocu mogu takva da budem 5 dana u mesecu. Zasto vam je tako nizak prag bola, trpljenja? I ko neki deda stenjes, a nemas ni 30 godina (licni primer)

Proveravamo kolika je stvarna empatija kod zene, a ne ona izmisljena gde drami ni oko cega. :whistling:

da li bi opljuvali devojku ili zenu na sajtu poput fijasko.com da vas je izneverila da ne kazem prevarila??? :evil:

Ja na primer ne bi, jer to ce se opet vratiti kao bumerang. Niko nije savrsen, ako nam je neko i naneo prilicno nepravde, pitajmo se koliko smo i mi ponekad naneli bola nekoj drugoj osobi. Razumevanje, prastanje, tako se dolazi do zivotnog blagostanja ...

Zasto odredjeni ljudi (kao sto sam ja) imaju potrebu da s vremena na vreme uvrede na neki nacin osobu koja im se jako svidja :rumenko: obicno nekim komentarima koji nisu na mestu ? ja nemam odgovor :sad2:

Ko se tuče taj se voli, ako jednostavni nacini za zadobijanje necije paznje ne deluju onda se mora ponekad ako je potrebno preci i na malo zesci rezim,
a postoje i drugi razlozi, - losa navika, razni nedefinisani strahovi, uzivanje u nanosenju bola nekome ... itd

Ko se tuče taj se voli, ako jednostavni nacini za zadobijanje necije paznje ne deluju onda se mora ponekad ako je potrebno preci i na malo zesci rezim,
a postoje i drugi razlozi, - losa navika, razni nedefinisani strahovi, uzivanje u nanosenju bola nekome ... itd

nanosenje bola nije moj slucaj, mislila sam na neke komentare koji nisu sad nesto posebno teski u smislu da vredjaju (bar ne puno) nego provociraju, ja ne mogu da opisem kako mi stalno pada na pamet tom liku da kazem nesto sto stvarno ne bi trebala, jer pre svega nije u redu...ali opet sam danas nesto rekla, bas sam nevaljala :dash:

nanosenje bola nije moj slucaj, mislila sam na neke komentare koji nisu sad nesto posebno teski u smislu da vredjaju (bar ne puno) nego provociraju, ja ne mogu da opisem kako mi stalno pada na pamet tom liku da kazem nesto sto stvarno ne bi trebala, jer pre svega nije u redu...ali opet sam danas nesto rekla, bas sam nevaljala :dash:

Medjusobno provociranje je jedna od uobicajenh zanimacija medju onima koji se vole, nista strasno, takav odnos razbija monotoniju i prijateljstva cini jos boljima i zanimljivijima :cool:

Aha, pa ne mozes znati da nije obostrano, pokusaj jos po koji 'šamar', a posle moras preci i na po koji kompliment i umiljavanje jer inace momak moze dobiti pogresnu sliku o sitaciji. ;)

uh bilo je tu svega i svacega, nista nema od toga, ima devojku i duze vreme i to je bas bas ozbiljno .... nego me nervira to sto tako izazivam bez ikakve potrebe, lik me evidentno kulira

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back