Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja pitanje: dadoh ja mom dragom da se bavi uplatom racuna... i tako 4 meseca i sad problem, on tvrdi da je sve placao, evo sad juri uplatnice, a mene zanima: moze li ista s vama da bude prosto? Zar i tako jednostavan zadatak poput uplatiti struju i tv pretplatu mora da povuce sa sobom neke komplikacije ako se stavi na vasa junacka pleca?

Ne mesaj tvog dragog i ostale muskarce u jednu posudu. To sto si izabrala nesposobnog da bi se pored njega osecala superiorno jeste jedno toje zivotno pitanje, a ostala pitanja koja bi mogla ovde ostaviti jesu kako pronaci kvalitetne muskarce, uspostaviti zdrav odnos sa njima i sl. ;)

Ne mesaj tvog dragog i ostale muskarce u jednu posudu. To sto si izabrala nesposobnog da bi se pored njega osecala superiorno jeste jedno toje zivotno pitanje, a ostala pitanja koja bi mogla ovde ostaviti jesu kako pronaci kvalitetne muskarce, uspostaviti zdrav odnos sa njima i sl. ;)

Zamisli, imamo i psihijatra i vidovnjaka na forumu... I da, tema je uopstena, takvo je i pitanje. A ti iduci put ne pticaj nesto sto neko nije rekao. Pitanje je bilo moze li da bude prosto, a ne molim vas ocenite jel moj decko nesposoban. Ko si ti da sudis o tome? I zasto razmisljas na temu mojih zivotnih pitanja, bolje se pozabavi svojim. Evo i ja cu da ubacim ;) i sad kao moj post ni najmanje grub nije. Svasta, bas nas ima raznih.
A ispostavilo se da nas je drzava tela malo zavrne za par hiljada. Naravoucenije-cuvati svaku uplatnicu jedno godinu dana

Poslednja izmena:
Latisa, priznaj, pitanje ti je bilo provokativno. No naravno da necemo praviti dramu od toga, - mi muskarci jesmo nesposobnjakovici, i nasa 'junacka pleca' jesu apsolutno nepouzdana!

Zadovoljna? :D

Naravno da je biilo provokativno, takva je i tema. Pa zar musko tako da kaze... cccc Pa ko ce me drzi na ramenima na koncertu i nosi kuci? Ne smete vi da budete slabiji, a jok

To shto pricha je pro.ser***nje.Da joj ne odgovara,ne bi bila sa njim.A to prichanje qaqo je ovo,qaqo je ono je samo zzensqi poqushaj da od njega izvuche shto vishe mozze chega god bilo,sposobnosti,volje,novca,bilo chega...sviranje,znachi.

mene nervira kad na ulici vidim nekog muškarca kako se drpa po polnom organu kao da nešto namešta....e sad bi volela da mi neko objasni zašto to muškarci rade? :manikir:

to rade shabani koji misle da su hebozovni i neodoljivi.
obrati paznju na lice kada vidis da "pojedinac" pocne da se drapa. faca blago retardirana usta obavezno poluotvorena oci sijaju u fazonu "kako sam jak baya hebem ko zmaj" ...
niko od njih nije cuo da "tudja ruka svrab ne cese" pa ocekuju mozda bas tvoju pomoc :D ( daleko bilo)
ja imam teoriju da su to uglavnom likovi koji slabo vode racuna o licnoj higijeni tako da cesanjem iliti namestanjem "drugara" razbijaju bande podivljalih vaski koje su se udomile u gacama vlasnika...

da skratim....ti koji se na ulici cesu su ŠABANI...ende

krompirko voz spoken :mrgreen:

Da li bi nastavili komunikaciju sa osobom koja vam se svidja a u vezi je formalno, nema vec duze vremena kontakt sa deckom tj. veza sigurno puca, gasi se..dvoje su samo formalno jos u njoj...osoba je bila iskrena povodom toga tj. to vam je priznala...da li prekidate komunikaciju u trenutku, ili nastavljate istu i ne zaboravljate cinjenice i kad tad prekidate komunikaciju ili pruzite sansu?

Da li bi nastavili komunikaciju sa osobom koja vam se svidja a u vezi je formalno, nema vec duze vremena kontakt sa deckom tj. veza sigurno puca, gasi se..dvoje su samo formalno jos u njoj...osoba je bila iskrena povodom toga tj. to vam je priznala...da li prekidate komunikaciju u trenutku, ili nastavljate istu i ne zaboravljate cinjenice i kad tad prekidate komunikaciju ili pruzite sansu?
ako su nemere bile samo kres ne, ako nije samo kres da
Da li i u kojim prilikama nosite bijele carape?
ako idem na cas baleta :lol: pa jedino ako idem na neki sport...mada se ja ne bavim sportom osim setnje...tako da nema situacije u kojima nosim "gipsare"

ako mi se svidja ..normalno da pruzam sansu phe sta tu ima nejasno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back