*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
lepo receno, ali u ovom slucaju sve je pisi propalo![]()
Neces ti dozvoliti da tu nesto propadne, a i ne treba, energicna devojka poput tebe oblikovace vec situaciju po svojoj volji - milom ili silom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo receno, ali u ovom slucaju sve je pisi propalo![]()

dobro u ovom slucaju ne postoji medjusobno provociranje, on cuti i ne odgovara mi...jer znam da se samo on meni svidja tj nije obostrano...![]()
uh bilo je tu svega i svacega, nista nema od toga, ima devojku i duze vreme i to je bas bas ozbiljno .... nego me nervira to sto tako izazivam bez ikakve potrebe, lik me evidentno kulira

I to je razlog da nekog vredjas?
Pa sta ocekujes? Duze je sa devojkom i ocigledno je srecan u toj vezi.
Neke devojke ne mogu da shvate da ih ne bi svaki muskarac, prosto im ne ide u glavu...![]()
ma odakle to tebi da ja nisam shvatila, ja apsolutno razumem da me ne bi svaki muskarac, pitanje je bilo sasvim drugo...tako da.. vrati se na pocetak...
Zar ne vidis da sam stavio smajli?

Imam ja pitanje: dadoh ja mom dragom da se bavi uplatom racuna... i tako 4 meseca i sad problem, on tvrdi da je sve placao, evo sad juri uplatnice, a mene zanima: moze li ista s vama da bude prosto? Zar i tako jednostavan zadatak poput uplatiti struju i tv pretplatu mora da povuce sa sobom neke komplikacije ako se stavi na vasa junacka pleca?
Ne mesaj tvog dragog i ostale muskarce u jednu posudu. To sto si izabrala nesposobnog da bi se pored njega osecala superiorno jeste jedno toje zivotno pitanje, a ostala pitanja koja bi mogla ovde ostaviti jesu kako pronaci kvalitetne muskarce, uspostaviti zdrav odnos sa njima i sl.![]()

Latisa, priznaj, pitanje ti je bilo provokativno. No naravno da necemo praviti dramu od toga, - mi muskarci jesmo nesposobnjakovici, i nasa 'junacka pleca' jesu apsolutno nepouzdana!
Zadovoljna?![]()
Mozda proveravaju da li je jos sve na svojem mestu, dal nisu nesto mozda usput izgubili ...![]()
mene nervira kad na ulici vidim nekog muškarca kako se drpa po polnom organu kao da nešto namešta....e sad bi volela da mi neko objasni zašto to muškarci rade?![]()

mene nervira kad na ulici vidim nekog muškarca kako se drpa po polnom organu kao da nešto namešta....e sad bi volela da mi neko objasni zašto to muškarci rade?![]()

To shto pricha je pro.ser***nje.Da joj ne odgovara,ne bi bila sa njim.A to prichanje qaqo je ovo,qaqo je ono je samo zzensqi poqushaj da od njega izvuche shto vishe mozze chega god bilo,sposobnosti,volje,novca,bilo chega...sviranje,znachi.Ne mesaj tvog dragog i ostale muskarce u jednu posudu. To sto si izabrala nesposobnog da bi se pored njega osecala superiorno jeste jedno toje zivotno pitanje, a ostala pitanja koja bi mogla ovde ostaviti jesu kako pronaci kvalitetne muskarce, uspostaviti zdrav odnos sa njima i sl.![]()

ako su nemere bile samo kres ne, ako nije samo kres daDa li bi nastavili komunikaciju sa osobom koja vam se svidja a u vezi je formalno, nema vec duze vremena kontakt sa deckom tj. veza sigurno puca, gasi se..dvoje su samo formalno jos u njoj...osoba je bila iskrena povodom toga tj. to vam je priznala...da li prekidate komunikaciju u trenutku, ili nastavljate istu i ne zaboravljate cinjenice i kad tad prekidate komunikaciju ili pruzite sansu?
ako idem na cas baletaDa li i u kojim prilikama nosite bijele carape?
pa jedino ako idem na neki sport...mada se ja ne bavim sportom osim setnje...tako da nema situacije u kojima nosim "gipsare"Da li i u kojim prilikama nosite bijele carape?

Da li bi nastavili komunikaciju sa osobom koja vam se svidja a u vezi je formalno, nema vec duze vremena kontakt sa deckom tj. veza sigurno puca, gasi se..dvoje su samo formalno jos u njoj...osoba je bila iskrena povodom toga tj. to vam je priznala...da li prekidate komunikaciju u trenutku, ili nastavljate istu i ne zaboravljate cinjenice i kad tad prekidate komunikaciju ili pruzite sansu?