Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
recimo da postoje neke privilegije u kojima isključivo žene uživaju i onda
recimo da sada možete da odaberete jednu za sebe,
koja bi to bila?

koja bi to bila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
recimo da postoje neke privilegije u kojima isključivo žene uživaju i onda
koja bi to bila?
Mnogo manje moraju da se trude da bi zavele muskarca, nego sto je obrnuto slucaj.
dakle, ti bi voleo da budeš zaveden,
umesto da se mučiš da zavodiš?

Jel se promeni dozivljaj zene kada ona zatrudni?
da li ste nekad ničim izazvani (iz dosade, znatiželje..) proveravali nešto što vam je devojka/žena rekla?

)  za neku sumnju u muskom mozgu se drugacije interpretira...
)  za neku sumnju u muskom mozgu se drugacije interpretira... 
  ....a na kraju ispadne da ih za neke stvari ne bi oprao ni Dunav ni Sava , mislim ja to kod zena ne razumem , svi smo mi imali/imamo neke greske i sad zasto zene poricu svoje i ubedjuju cesto same sebe da su uvek ispravno postupale... Cini mi se da se  muskarci ipak bolje mire sami sa sobom.
....a na kraju ispadne da ih za neke stvari ne bi oprao ni Dunav ni Sava , mislim ja to kod zena ne razumem , svi smo mi imali/imamo neke greske i sad zasto zene poricu svoje i ubedjuju cesto same sebe da su uvek ispravno postupale... Cini mi se da se  muskarci ipak bolje mire sami sa sobom.

Nemam pojma shta to dozzivljava zzena u drugom stanju?!Jel se promeni dozivljaj zene kada ona zatrudni?
Recimo probudih se ja nocas u 3 (ne znam sto, to je valjda onaj osecaj kad te neko gleda), gledam sija svetlo iz kupatila, nema decka u krevetu, ja zovem ne odaziva se, nije u kupatilu, ja se iscimah ziva, kad provalim on iza mene stoji i nesto blene u mene. Nisam sigurna, al mislim da je i slikao onako usput. E sad, razlozi, muskarci molim vas, ako mozete da objasnite, super. Ja tripujem da je moj dugogodisnji decko postao psiho

Jel se promeni dozivljaj zene kada ona zatrudni?
 Kaže da se ponašam kao da je retardirana, i da nema noge i ruke...i da ima jednog tatu, drugi joj ne treba...
 Kaže da se ponašam kao da je retardirana, i da nema noge i ruke...i da ima jednog tatu, drugi joj ne treba...
Onda poqushaj da se ne ponashash qao njen tata,oslushni malo njene zzelje.Probaj da je vishe zabavljash,a nemoj da vodish brigu o njoj aqo ona to ne zzeli ili ne trazzi.Moja žena je trenutno trudna i ludi od mene..Kaže da se ponašam kao da je retardirana, i da nema noge i ruke...i da ima jednog tatu, drugi joj ne treba...

I nemoj da joj dajesh savete,zato shto je zzenama besqorisno davati savete,one uveq znaju sve a saveti ih bash uveq nerviraju.Srechno!trudim se...

htela sam da saznam uopsteno, ne samo kao zene, vec na koji nacin se to nesto promeni u vama prema njoj.
Hvala momci.

Kada vam se zena ..devojka naljuti sta radite da je odljutite