Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle, ti bi voleo da budeš zaveden,
umesto da se mučiš da zavodiš?

Ma ja sam odavno zaveden, kasno je. :mrgreen:

Nego sam mislio na situacije iz vremena kada nisam bio u cvrstoj vezi. Tada bi me devojka, koja mi se jako svidjala, obarila kao jaje u roku od dva minuta. Ustvari trebala je samo da se nasmesi, ili kaze nesto lepo...i ja sam bio zreo. :lol:
Dok obrnuto retko kojem muskarcu podje za rukom da sa tako malo truda uspe da osvoji zensko srce. Pa je eto to nesto na cemu vam "zavidim" (mada i to nije prava rec, ali ´ajde).

Jel se promeni dozivljaj zene kada ona zatrudni?

Zavisi.Posto nisam ozenjen nemam zenu ni jednu nisam jos uvek "blagosiljao" tako da bas ne mogu da odgovorim iz licnog iskustva, ali kad vidim tako trudnicu na ulici neke su mi jako slatke sa malim stomakom odnosno u ranoj trudnoci neke sa velikim, a od nekih moram da skrenem pogled na drugu stranu jer su mi skroz antipaticne u tom stanju.To je sve relativno i zavisi od osobe do osobe.

I drugacije to gleda muskarac otac tog deteta koje treba da se rodi, a drugacije ostala muska populacija.

:lol:

da li ste nekad ničim izazvani (iz dosade, znatiželje..) proveravali nešto što vam je devojka/žena rekla?

Nisam, ali kad sam bilo sta proveravao to je bilo sa osnovanom sumnjom :D
A i zene po prirodi vole da provociraju i nikad nisi miran sa njima tako da djavo ne spava....To sto zene misle da nisu dale povod(tipa sarajevski atentat :D) za neku sumnju u muskom mozgu se drugacije interpretira...

Najvise volim kad mi glume svetice :D :D....a na kraju ispadne da ih za neke stvari ne bi oprao ni Dunav ni Sava , mislim ja to kod zena ne razumem , svi smo mi imali/imamo neke greske i sad zasto zene poricu svoje i ubedjuju cesto same sebe da su uvek ispravno postupale... Cini mi se da se muskarci ipak bolje mire sami sa sobom.
Amza je ispravan prethodni post napisao sa kojim se slazem,samo bih jos dodao da je meni i nekad neprijatno da gledam trudnicu koju ne poznajem jer em sto ce zena misliti da piljim u nju, em sto ce cesto pomisliti da se izdvaja iz okoline zbog stomaka...em sto je meni uvek drago kad vidim lepuskastu trudnicu u punoj trudnoci onako blistavu pa tesko sakrijem osmeh i onda zena svasta pomisli...:D
Valjda mi proradi tad ocinski instinkt bem li ga :D

Poslednja izmena:
Recimo probudih se ja nocas u 3 (ne znam sto, to je valjda onaj osecaj kad te neko gleda), gledam sija svetlo iz kupatila, nema decka u krevetu, ja zovem ne odaziva se, nije u kupatilu, ja se iscimah ziva, kad provalim on iza mene stoji i nesto blene u mene. Nisam sigurna, al mislim da je i slikao onako usput. E sad, razlozi, muskarci molim vas, ako mozete da objasnite, super. Ja tripujem da je moj dugogodisnji decko postao psiho

Recimo probudih se ja nocas u 3 (ne znam sto, to je valjda onaj osecaj kad te neko gleda), gledam sija svetlo iz kupatila, nema decka u krevetu, ja zovem ne odaziva se, nije u kupatilu, ja se iscimah ziva, kad provalim on iza mene stoji i nesto blene u mene. Nisam sigurna, al mislim da je i slikao onako usput. E sad, razlozi, muskarci molim vas, ako mozete da objasnite, super. Ja tripujem da je moj dugogodisnji decko postao psiho

Ja mislim da nije slik'o, nego snim'o sa sve zvučnom podlogom...da pokaže drugarima koliko stružeš i kako je nemoguće spavati pored tebe...:rotf:

A sad ozbiljno...nemam pojma al imam ponekad potrebu da je gledam kako spava...sva mi je slatka, a meni lepo nešto...a šta mi je lepo ni ja ne znam..:roll:

Kada vam se zena ..devojka naljuti sta radite da je odljutite

Prepustiš vremenu i ne diraš je, ali ponovo sve zavisi od tipa do tipa osobe,
kod nekoga pomirenje prođe uz slatkiše i izlazak, kod nekoga se traži eksplicitno izvinjenje, neke devojke,žene ostanu ljute nekoliko dana.....

A zavisi i od razloga zbog koga je neka devojka,žena ljuta....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back