Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
Zato shto misle da mogu i sutra, onda sutra pogledaju i vide da to nije to, ili opet ako ipak mogu da prodju onda i sutra, moje su charape gotovo uvek na podu. Mozhda je on to zapravo i radio da bi ona ludela, oh ne. Nego dobra je tema svidja mi se kuda ide, bash onako zblizhava nas. Mene pomalo nervira shto ne postoje nezavisne zhene. Sad tje te da pizdite, al ogromna vetjina zhena u potpunosti zavisi od mushkaraca, materijano i emotivno. Polako otkrivam svet zhena e, ono ne ide mi loshe, kapiram ovim tempom do 40 tju biti shmeker. Evo onako jednog zhenomrzachkog pitanja, shta tju nisam takav al to me muchi. Zashto neke zhene obichna ogovaranja dozhivljavaju kao psihoanalizu a horoskop kao magiju univerzuma?
te žene o kojima ti govoriš ili su vrlo mlade pa još nisu uspele da se razviju, ili jednostavno imaju jednu moždanu vijugu manje no kokoška.

кад рибу назовете својом девојком и онда пар дана смарате са порукама и виђањима, па онда се пар дана не јављате уопште па онда опет у круг...како она то да схвати? тј. је л вам девојка ил није или о чему се ради... тј. то нестајање на пар дана је л то нема везе са њом ил је просто зајебавате?
али никад нисам успела то да докучим тј увек сам сматрала да је не јављање знак да нећеш више да будеш са том особом а онда се појаве као да је све у реду 

al bzvz nista spec bio sam neiskusan