Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato shto misle da mogu i sutra, onda sutra pogledaju i vide da to nije to, ili opet ako ipak mogu da prodju onda i sutra, moje su charape gotovo uvek na podu. Mozhda je on to zapravo i radio da bi ona ludela, oh ne. Nego dobra je tema svidja mi se kuda ide, bash onako zblizhava nas. Mene pomalo nervira shto ne postoje nezavisne zhene. Sad tje te da pizdite, al ogromna vetjina zhena u potpunosti zavisi od mushkaraca, materijano i emotivno. Polako otkrivam svet zhena e, ono ne ide mi loshe, kapiram ovim tempom do 40 tju biti shmeker. Evo onako jednog zhenomrzachkog pitanja, shta tju nisam takav al to me muchi. Zashto neke zhene obichna ogovaranja dozhivljavaju kao psihoanalizu a horoskop kao magiju univerzuma?

te žene o kojima ti govoriš ili su vrlo mlade pa još nisu uspele da se razviju, ili jednostavno imaju jednu moždanu vijugu manje no kokoška.

Zato shto misle da mogu i sutra, onda sutra pogledaju i vide da to nije to, ili opet ako ipak mogu da prodju onda i sutra, moje su charape gotovo uvek na podu. Mozhda je on to zapravo i radio da bi ona ludela, oh ne. Nego dobra je tema svidja mi se kuda ide, bash onako zblizhava nas. Mene pomalo nervira shto ne postoje nezavisne zhene. Sad tje te da pizdite, al ogromna vetjina zhena u potpunosti zavisi od mushkaraca, materijano i emotivno. Polako otkrivam svet zhena e, ono ne ide mi loshe, kapiram ovim tempom do 40 tju biti shmeker. Evo onako jednog zhenomrzachkog pitanja, shta tju nisam takav al to me muchi. Zashto neke zhene obichna ogovaranja dozhivljavaju kao psihoanalizu a horoskop kao magiju univerzuma?

Sve zavisi na kakvu zenu naidjes... Ja se recimo ne bavim ni horoskopom ni ogovaranjem
Kako ne postoje nezavisne zene? Imam 2 puta vecu platu od mog decka? Na koji nacin jmaterijalno zavisim od njega? Emotivno, isto tako, manje zavisim ja od njega, nego on od mene... Ali da nema te emocionalne zavisnosti jednih od drugih ne bi bilo ni ljubavi
Ocu da dodam, u vezi carapa: ujutru skonta da ne moze da ih nosi, pa ih TAD baci u prljav ves

е ја морам да питам нешто мушки род :think: кад рибу назовете својом девојком и онда пар дана смарате са порукама и виђањима, па онда се пар дана не јављате уопште па онда опет у круг...како она то да схвати? тј. је л вам девојка ил није или о чему се ради... тј. то нестајање на пар дана је л то нема везе са њом ил је просто зајебавате? :confused:
но, искомпликовала сам просто питање али не знам како да га формулишем :neutral: али никад нисам успела то да докучим тј увек сам сматрала да је не јављање знак да нећеш више да будеш са том особом а онда се појаве као да је све у реду :eek:

е ја морам да питам нешто мушки род :think: кад рибу назовете својом девојком и онда пар дана смарате са порукама и виђањима, па онда се пар дана не јављате уопште па онда опет у круг...како она то да схвати? тј. је л вам девојка ил није или о чему се ради... тј. то нестајање на пар дана је л то нема везе са њом ил је просто зајебавате? :confused:
но, искомпликовала сам просто питање али не знам како да га формулишем :neutral: али никад нисам успела то да докучим тј увек сам сматрала да је не јављање знак да нећеш више да будеш са том особом а онда се појаве као да је све у реду :eek:

a mozda se povucemo da vidimo da li je interesovanje obostrano
ako smo je nazvali svojom devojkom zasto ona ceka da mi nastavimo sa javljanjem i insistiranjem
valjda od tog momenta vise nije vazno ko koga prvi nazove ili okrene

Eh, da, sto se pitanja tice, i dalje me muce carape. Neko mi rece da ostavljaju carape (prljave) u patike da ih i sutra nose. Gledam ja vec danima, ujutru ih baci na pranje. Dakle sta je poenta skidanja prljavih carapa i ostavljanja istih u patikama? Motiv nosenja sutra otpada. Sto je najgore secam se da je moj cale to radio, a majka ludela

fudbal je esencija svega
neka stoje ako iskrsne neki fudbal do kraja dana
zasto da se oblace ciste za fudbal

To shto si opisala nema veze ni sa chim.Ne qazzesh shto ti mislish o svemu...jesi li ti roba?

нисам писала о мом мишљењу зато што није битно за питање. тј како ја реаугујем на то није битно овде, него ме занима шта им је у глави тј објашњење тог понашања пошто ми није јасно

Eo tu ti je odgovor..vi ne zelite da vam se pruzi paznja i da vam se pokaze zelja za vama..onda vas malo iskuliramo i vi se opet pecate..bistro do yaya

Pa postoji kod iskusnih muskaraca koji doziraju da ne bi preterali..jer imaju takve devojke koje ne podnose previse ljubavi..e onda dolazimo do jako kvalitetnih odnosa i razlaza

...ljudi su po prirodi plasljivi i umesto da uzivaju u iskrenim odnosima sa drugim ljudima stalno od njih ocekuju neku podvalu, bore se sa njima i u toj borbi se pretvaraju u likove odvratne ne samo drugima nego i samim sebi

LELKEEEEE JESAM LI JA TO ZALUTAO U POLJE ORHIDEJA???! ;) Zene,ja sam ovde od skoro,od pre neki dan takoreci,pa evo bicu tepih po kojem vi gazite,pa cu SVE ISKRENO DA ODGOVARAM STAGOD DA ME PITATE,naravno ako budem smatrao da je to za javnost. DAKLE........ ako ste zainteresovane izvolt´e me hehehehe :D

Poslednja izmena:
Ja,najiskrenije cu napisati DA ME NIKAD NIJE NI ZANIMALO TAKVA VRSTA ZADOVOLJSTVA! Mislim da slabicima je potrebna takva vrsta sexa,kad pominjem slabice,mislim na one KOJIMA JE ZENA DOMINANTNA U KUCI,i kad sa takvom odu u krevet umesto oni da su na njoj,ono ona njega jase kako njoj pase! Mozda gresim sto ovako pisem,al zaista,polazim od sebe i da sam spao na to da moram da platim zenu za sex samo zato sto imam neku bujniju mastu jer zena mi nece to da ispuni sto zelim i u cemu uzivam! Ali opet kad dobijem odbijenicu za neku vrstu polnog cina koji njoj neodgovara mi nije znak da sad moram kod CRVENOG FENJERA da idem po ZADOVOLJSTVO,daleko bilo,nego postoji i nesto sto meni neodgovara kad ona pozeli itd.sto znaci da uzivamo u onom obostranom cinu sto nas ostavlja zadovoljnim i jedno i drugo! Kad je sex u pitanju,zelje iskljucujem i ne dozvoljavam da ON komanduje samnom hehehe

Ja,najiskrenije cu napisati DA ME NIKAD NIJE NI ZANIMALO TAKVA VRSTA ZADOVOLJSTVA! Mislim da slabicima je potrebna takva vrsta sexa,kad pominjem slabice,mislim na one KOJIMA JE ZENA DOMINANTNA U KUCI,i kad sa takvom odu u krevet umesto oni da su na njoj,ono ona njega jase kako njoj pase! Mozda gresim sto ovako pisem,al zaista,polazim od sebe i da sam spao na to da moram da platim zenu za sex samo zato sto imam neku bujniju mastu jer zena mi nece to da ispuni sto zelim i u cemu uzivam! Ali opet kad dobijem odbijenicu za neku vrstu polnog cina koji njoj neodgovara mi nije znak da sad moram kod CRVENOG FENJERA da idem po ZADOVOLJSTVO,daleko bilo,nego postoji i nesto sto meni neodgovara kad ona pozeli itd.sto znaci da uzivamo u onom obostranom cinu sto nas ostavlja zadovoljnim i jedno i drugo! Kad je sex u pitanju,zelje iskljucujem i ne dozvoljavam da ON komanduje samnom hehehe[/QUOTE]

nikad ne drkas? nikad nisi bio tinejdzer?
kako je dobro biti evropska zvezda kao ti .. wow...

A sto kad se razbolite, onako malo, neka prehlada il slicno, nesto cvilite kao da ste u bolovima i raspadate se (cast izuzecima), dok ja kad sam 3 puta bolesnija cak ne uzmem slobodan dan? I jos (a to me izludjuje) detaljno opisujete gde vas je steglo grlo, gde vas ziga, kakve je vrste bol, i da ne nastavljam. Pa ja da ocu mogu takva da budem 5 dana u mesecu. Zasto vam je tako nizak prag bola, trpljenja? I ko neki deda stenjes, a nemas ni 30 godina (licni primer)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back