Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima li straha kada dodje do sexa (mislim sexa prvi put sa dotičnom osobom)?

Tresao sam se kao prut u nekoliko navrata dok sam bio mlađi. Iako sam već bio "iskusan". :rumenko:
Ni do dana današnjeg nije mi jasno zašto se to dešavalo,pogotovo što nije bilo redovna pojava,jednostavno sa nekim devojkama sam bio potpuno opušten a sa drugima kao da idem na streljanje :eek: Nikada nisam našao neku pravilnost u tome.

Tresao sam se kao prut u nekoliko navrata dok sam bio mlađi. Iako sam već bio "iskusan". :rumenko:
Ni do dana današnjeg nije mi jasno zašto se to dešavalo,pogotovo što nije bilo redovna pojava,jednostavno sa nekim devojkama sam bio potpuno opušten a sa drugima kao da idem na streljanje :eek: Nikada nisam našao neku pravilnost u tome.
Da li ste bili zaljubljeni u te od kojih ste strahovali?

Koliko vam je bitno kakva je familija vase izabranice? S kim vam je bitno da se ok slazete?
Secam se ali to je bilo dosta davno kada sam upoznao buducu nevestu sa svojom familijom, tada je moja baba pitala :" Cero, jel' imate kakvih bolest u porodici " Hteo sam da propadnem u zemlju.... To mi tada uopste nije bilo bitno , sto je sasvim normalno kod zaljubljenih mladih ljudi Samo, sto sam stariji.......Znam da ne mogu i ne zelim da uticem na odluku svoje dece sa kim ce stupiti u brak,ali bih najvise voleo zdrave unucice, mnogo vise od uspesnosti njihovih brakova, smatrajuci da je svako kovac svoje srece. Sto se tice slaganja.....postujemo se , i to mi je sasvim dovoljno

Eh, da, sto se pitanja tice, i dalje me muce carape. Neko mi rece da ostavljaju carape (prljave) u patike da ih i sutra nose. Gledam ja vec danima, ujutru ih baci na pranje. Dakle sta je poenta skidanja prljavih carapa i ostavljanja istih u patikama? Motiv nosenja sutra otpada. Sto je najgore secam se da je moj cale to radio, a majka ludela

Zato shto misle da mogu i sutra, onda sutra pogledaju i vide da to nije to, ili opet ako ipak mogu da prodju onda i sutra, moje su charape gotovo uvek na podu. Mozhda je on to zapravo i radio da bi ona ludela, oh ne. Nego dobra je tema svidja mi se kuda ide, bash onako zblizhava nas. Mene pomalo nervira shto ne postoje nezavisne zhene. Sad tje te da pizdite, al ogromna vetjina zhena u potpunosti zavisi od mushkaraca, materijano i emotivno. Polako otkrivam svet zhena e, ono ne ide mi loshe, kapiram ovim tempom do 40 tju biti shmeker. Evo onako jednog zhenomrzachkog pitanja, shta tju nisam takav al to me muchi. Zashto neke zhene obichna ogovaranja dozhivljavaju kao psihoanalizu a horoskop kao magiju univerzuma?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back