Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanima me zasto neki lik ne bitno koji, kad je sa devojkom i kad ga neko zove ili ako vidi nekog nece da kaze da mu je to devojka,vec drugarica ili sta vec... koji su razlozi , zasto to radite ?
Blam ga je, možda je ružnija nego što bi on voleo, ali je jedan od onih jadnika koji traže "bilo šta sa rupom" kad ih zasvrbi, koji sa jedne strane ne mogu da nađu što bi voleli, a sa druge strane ne mogu da se suzdrže pa prihvate muvanje sa nekim od koga ih je blam.

1.Mene zanima sta mislite o musko zenskim prijateljstvima?
2.Zbog kojih sve razloga bi ostali u kontaktu s bivsom?
1.ništa, to jest isto što i o drugim prijateljstvima.
2.zbog prijateljstva, ali i zbog sexa.

Zdravo dragi moji forumasi...:)
Pridruzuje vam se jos jedan radoznali clan koji bi da dokuci tajne muskog sveta.

Ja nesto i nisam iskusna kada je ljubav u pitanju pa me zanima sledece:
kako najcesce pokazujete interesovanje za neku devojku? Koje joj saljete znakove?

Nadam se da cete me vi kao iskusniji nauciti da prepoznam te male signale, jer mi se cini da me nekako zaobilaze, ili samo moja antena nije na dobroj frekvenciji...:)

Zdravo dragi moji forumasi...:)
Pridruzuje vam se jos jedan radoznali clan koji bi da dokuci tajne muskog sveta.

Ja nesto i nisam iskusna kada je ljubav u pitanju pa me zanima sledece:
kako najcesce pokazujete interesovanje za neku devojku? Koje joj saljete znakove?

Nadam se da cete me vi kao iskusniji nauciti da prepoznam te male signale, jer mi se cini da me nekako zaobilaze, ili samo moja antena nije na dobroj frekvenciji...:)

Muskarci ne salju signale, muskarci otvoreno traze sta hoce. Moras da podesis antenu. Kad cujes: 'skini gace' znaces da je to to.

kako najcesce pokazujete interesovanje za neku devojku? Koje joj saljete znakove?.......jer mi se cini da me nekako zaobilaze, ili samo moja antena nije na dobroj frekvenciji...
zavisi od osobe(muškarca, momka,dečka...) neki su drčniji i hrabriji pa odmah ulaze u "kontakt" tako da odmah znaš da im se dopadaš i šta hoće, ali neki su manje odlučni, pa se ne usuđuju da ti priđu, ali se mogu prepoznati jer te stalno gledaju, ili se kao trude da uđu u neku blizinu sa tobom, ali kada su blizu, ne progovaraju ni reč jer se uplaše... to ne znači da su i generalno smotane osobe, ali ne znači ni da nisu. ako ti se dopadne takav neki koji se ne usuđuje da ti priđe ali primetiš da te posmatra, ti odluči da li se i on tebi sviđa pa ti napravi prvi kontakt. ja kad sam bio klinja u tinejdžerskom dobu, imao sam takve momente da ne smem da priđem devojci koja mi se sviđa, i sve bih dao tada da mi je ona prva prišla i dala do znanja da sam joj prihvatljiv. plašio sam se da sam previše loš za nju...

koliko zaista poštujete ženu kao sagovornika i mora li vam dopustiti da dominirate u istom?
totalno nebitno. nije bitno kojeg je pola osoba koja voli da njegova ili njena bude poslednja, da bude glavna u društvu , i da filozofira i ubeđuje druge u svoje mišljenje. to nema veze sa polom. imaš momke koji blebeću ali imaš i one iz kojih moraš da čupaš reči.
u vezi poštovanja žene kao sagovornika: opet nema veze sa polom, ima i muškh i ženskih osoba koje ja lično smatram glupanderima i teškom mukom glumim da ih slušam dok trabunjaju svoje gluposti. i obratno.

1.Najbolji prijatelj/ica je privlac(a)n/a, ostacete ravnodusni?

Najbolja prijateljica je u rangu sestre. Dakle skoro potpuno aseksualna sa mog stanovišta. Za mene bi to bio incest. Govorim o pravoj,jedinoj i stvarno najboljoj prijateljici koju poznajem skoro 25 godina i uz koju sam prošao svašta.
Raznorazne drugarice,koleginice i sl. nikada nisu potpuno isključene kao potencijalni partneri,ali ova jedna je bukvalno za mene deo familije.

Najbolja prijateljica je u rangu sestre. Dakle skoro potpuno aseksualna sa mog stanovišta. Za mene bi to bio incest. Govorim o pravoj,jedinoj i stvarno najboljoj prijateljici koju poznajem skoro 25 godina i uz koju sam prošao svašta.
Raznorazne drugarice,koleginice i sl. nikada nisu potpuno isključene kao potencijalni partneri,ali ova jedna je bukvalno za mene deo familije.

:ok:
Isključujem i te raznorazne drugarice, koleginice i sl., ne posmatram ih na taj način, i one su mi aseksualna bića.

koliko zaista poštujete ženu kao sagovornika i mora li vam dopustiti da dominirate u istom?
Zzene uglavnom trazze mushqarce qoji che da slushaju shta one imaju da kazzu,u toj prichi nema ravnopravnih sagovorniqa nego samo medij qoji mozze da poqazze da nije prichala u prazno.Znachi,treba da poqazzemo da umemo da slushamo a da ne dajemo svoje mishljenje osim aqo se izrichito ne trazzi.Potrebno je vreme da se to sqapira.

Cesce glumim da ih slusam nego sto ih slusam realno.

Obicno mislim na neke druge stvari i cujem kada pricaju samo nesto kao: "mmsssszzzpppuallll"

Hvatam samo po neke reci da znam o cemu se radi...

Ima zena koje su mi interesantne, pa te i slusam pazljivije.

zavisi sta se hoce od te zene..ako je u pitanju sex ..postovanje zene kao sagovornika je siguran put..al u "just friends" vrstu odnosa..koja je po meni nesto NAJGORE sto muskarcu moze da se desi..

nisam mislila da žena sa kojom razgovaraš mora biti bilo kakva varijanta u tvom životu (niti sex ni friend), jednostavno ti je sagovornik, a tema totalno neutralna.

nisam mislila da žena sa kojom razgovaraš mora biti bilo kakva varijanta u tvom životu (niti sex ni friend), jednostavno ti je sagovornik, a tema totalno neutralna.

Slusam je naravno
A postujem je kao sagovornika ako nije dosadna, ako ne davi do bola, ne pokusava tim razgovorom nesto da iznudi, nema neke ultra radikalne stavove i ne dernja se dok govori
Kao i bilo kog muskarca, rekao bih

1. prijatelj je prijatelj
2. iz razloga - zašto da ne.
:eek:

1.ništa, to jest isto što i o drugim prijateljstvima.
2.zbog prijateljstva, ali i zbog sexa.
:telefon::azdaja:

:klap:

:think:Hvala na odgovorima:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back