Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahaha....no, uvek se raspravlja o veličini muškog organa...šta mislite o proporcijama ženskog organa? z:poz:

Svašta lepo mislimo o njoj :per: :lol:

Šta vam je najvažnije u životu?
Dužina (zna se čega), brzina (vašeg auta), svota (vašeg računa), proporcije (ženske) ili nešto ništa od ovoga?
Zdravlje ... kozo ...

Poslednja izmena:
Mislim da ne postoji neodgovarajuća veličina. Ako su 'tesne' onda samo fali bolja priprema ;)

Pa, kod nekih ne vredi priprema, tesne su same po sebi... Šta u stvari hoću da kažem, ne postoji preveliki, premali, prekratki, predugački, itd. niti pretesne, preširoke, preduboke itd. , 2 OSOBE, KOJE SU STVORENE JEDNA ZA DRUGU SU KOMPATIBILNE, KAKO DUŠE, TAKO SU IM I TELA POPUT JING JANGA, ODNOSNO UKLAPAJU SE... z:)

Pa, kod nekih ne vredi priprema, tesne su same po sebi... Šta u stvari hoću da kažem, ne postoji preveliki, premali, prekratki, predugački, itd. niti pretesne, preširoke, preduboke itd. , 2 OSOBE, KOJE SU STVORENE JEDNA ZA DRUGU SU KOMPATIBILNE, KAKO DUŠE, TAKO SU IM I TELA POPUT JING JANGA, ODNOSNO UKLAPAJU SE... z:)

To je ovaj Pera i napisao...samo se on drzao fiziologije, a ti se drzis psihologije.

I ne postoje tesne, postoje netaknute, napaljene i nenapaljene...

To je ovaj Pera i napisao...samo se on drzao fiziologije, a ti se drzis psihologije.

Pa ako ne postoje onda imaju problema sa vlažnošću z:p

No, kažem iz ličnog iskustva, kad ste kompatibilni to sve ide k'o podmazano z:D

Na konto onog drugog, u životu je najbitnije zdravlje i ljubav, jer šta ti vredi novac ako si nesrećan... Novac tu prazninu nikada ne može popuniti, može pomoći kod zdravlja, ali ne uvek... Ljubav se ne može kupiti, samo poniženje...

Mislis, cim se najede, muskarac odmah bude sav veseo? Hmmm, nisam bas sigurna, skokni ti do cevandzinice da ipak pregrizes neko mesce pa da se vratis na ovu temu sa nekom novom idejom.
Veruj mi, meni dođe da skačem od sreće kad se dobro najedem :zskace:

Da, uglavnom su to devojke/žene sitnije građe (bar koliko sam ja imao iskustva) ali opet, opusti se posle određenog vremena. ;)

Pa ako ne postoje onda imaju problema sa vlažnošću z:p

No, kažem iz ličnog iskustva, kad ste kompatibilni to sve ide k'o podmazano z:D

Na konto onog drugog, u životu je najbitnije zdravlje i ljubav, jer šta ti vredi novac ako si nesrećan... Novac tu prazninu nikada ne može popuniti, može pomoći kod zdravlja, ali ne uvek... Ljubav se ne može kupiti, samo poniženje...
Aaaaaaaaaa ... a ako hoćete s psihološke tačke gledišta to je individualno. Neko voli da žulja, neko voli da mu leprša unutra :lol:

Kako oraspoloziti muskarca namtjora? (osim seksom jer ne moze se niko normalan seksati po ceo dan svaki dan)

Ko kaze da ne mozemo po ceo dan? Osim toga valjda si primetila do sada da mi muskarci nismo normalni... :D:D

Pa, predpostavljam pustajuci njega da prica i raditi stvari koje on zeli, ti idi samo na foru klimanja glavom i govoreci da, tako je i ja tako mislim...
Takvi su ti namcori, ljute se na sve i zele da se sve svodi oko njih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back