Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smatram da godine mere pravu ljubav.
z:poz:

Ahaaaaaa z:mrgreen: pa mislila sam na to da ako je on od nje stariji 10 ili 13 godina nema nikakve veze... Samo ne gledaju svi tako na to, neki smatraju da je to što je ona sa njim na psiho bazi, a neki da ta veza nema izgleda za opstanak baš zbog te razlike u godinama....z:hm: Zbog čega ljudi tako reaguju? Zašto ne gledaju na to kao na istinsku ljubav koja se desila između njih?

Ahaaaaaa z:mrgreen: pa mislila sam na to da ako je on od nje stariji 10 ili 13 godina nema nikakve veze... Samo ne gledaju svi tako na to, neki smatraju da je to što je ona sa njim na psiho bazi, a neki da ta veza nema izgleda za opstanak baš zbog te razlike u godinama....z:hm: Zbog čega ljudi tako reaguju? Zašto ne gledaju na to kao na istinsku ljubav koja se desila između njih?

:lol:

zato što znaju matorog i njegove intencije,bejb :mrgreen:

Što tako misliš? :zimag:

Prava ljubav se može pronaći u bilo kom periodu života, međutim kako vreme prolazi sve manje je mogućnosti za to, ne dolazi se u priliku da se upozna i zavoli prava osoba, ljudi u godinama su otuđeni i najčešće im nije ni stalo do takve ljubavi, mnogi je više ni ne traže kad zađu u godine, brojni su razlozi zašto odustaju od dalje potrage... Što se tiče razlike u godinama među osobama koje se vole, to je potpuno nevažno...

Prava ljubav se može pronaći u bilo kom periodu života, međutim kako vreme prolazi sve manje je mogućnosti za to, ne dolazi se u priliku da se upozna i zavoli prava osoba, ljudi u godinama su otuđeni i najčešće im nije ni stalo do takve ljubavi, mnogi je više ni ne traže kad zađu u godine, brojni su razlozi zašto odustaju od dalje potrage... Što se tiče razlike u godinama među osobama koje se vole, to je potpuno nevažno...

Drago mi je što tako misliš... I upravu si kad kažeš da se ljudi otuđe... Mada neki se i probude z;)

Drago mi je što tako misliš... I upravu si kad kažeš da se ljudi otuđe... Mada neki se i probude z;)

Nedavno sam o tome pričao sa jednom prijateljicom, nekadašnjom forumašicom. Pitao sam se da li vredi juriti poslednji voz ako se ranije stalno kasnilo na stanicu, naravno nisu nam se poklopili stavovi. Ako misliš da vredi hvatati taj ekspres, onda potrči, potrudi se da stigneš, najgore je ostati na pustom peronu...
:zpozdrav:

Nedavno sam o tome pričao sa jednom prijateljicom, nekadašnjom forumašicom. Pitao sam se da li vredi juriti poslednji voz ako se ranije stalno kasnilo na stanicu, naravno nisu nam se poklopili stavovi. Ako misliš da vredi hvatati taj ekspres, onda potrči, potrudi se da stigneš, najgore je ostati na pustom peronu...
:zpozdrav:

Pa, biće da je moj dragi uhvatio taj voz :sanke: , ja imam 20 godina, a on 33... Jurio me je dve godine dok nisam popustila, jer sam ga se pomalo plašila baš zbog te razlike u godinama iako mi je sa druge strane bio jako privlačan, a onda sam otkrila sasvim nov svet... Pa nije baš da sam bila popustila, ukrao mi je poljubac z:kiss: , tako da je to ljubav na prvi poljubac .... z:mrgreen:

Pa, biće da je moj dragi uhvatio taj voz :sanke: , ja imam 20 godina, a on 33... Jurio me je dve godine dok nisam popustila, jer sam ga se pomalo plašila baš zbog te razlike u godinama iako mi je sa druge strane bio jako privlačan, a onda sam otkrila sasvim nov svet... Pa nije baš da sam bila popustila, ukrao mi je poljubac z:kiss: , tako da je to ljubav na prvi poljubac .... z:mrgreen:
:ok: :)
Samo da vam poželim još puno poljubaca. Lepo je čuti da se ljudi ovako pronađu. :super:
Ja moj voz još nisam uhvatio, ne verujem ni da ću uspeti. Polako ću krenuti pešice duž pruge, pa dokle stignem, kao skitnica...

Da li vam se nekad dogodilo da (jednom ili više puta) svoju sadašnju suprugu zorom, još bunovni, nazovete imenom bivše supruge i ako jeste - kakvo ste obrazloženje dali i sebi i njoj za to?

Taman posla, ustao bi i skochio kroz prozor ako se to desi. z:poz:

Bivshe supruge su drugo nego devojke. Pakao je razvod i vreme provedeno dok se dodje do te nove ljubavi. Tako da mislim da je teshko moguc'e voleti ikada kao mushkarac opet bivshu ili gledati drugu/novu kroz neku naviku kao prema prethodnoj. Ako je to bila zena i narochito ako imate decu.

Kazu prava ljubav traje najduze 10 godina, posle je to navika i drugarstvo.
Ali u stvari, neznam koliko danas veze traju bez braka sa nekim iskusnim i starijim ali plodnim mushkarcem, koga biste upoznali u kafani a nezna vam ime ujutru ili vas pogreshno oslovi. Neverujem ni da je to tako chesto. ;)

Da li vam se nekad dogodilo da (jednom ili više puta) svoju sadašnju suprugu zorom, još bunovni, nazovete imenom bivše supruge i ako jeste - kakvo ste obrazloženje dali i sebi i njoj za to?

desilo mi se da sam pričo ime jedne gospodže...:per: ...oprao sam se rekavši da je to ona iz kadrovskog i da sam sanjo kako mi broji pare i daje na ruke...:lol:

Pitanje:
Kad muskarac na javnom mestu odmeri devojku, odozgo nadole, pa jos jednom u obrnutom pravcu, pa se fokusira na neku tacku njenog tela, o cemu razmislja?
Neki tu me uveravaju da je to isto kao razgledanje lepog zalaska sunca, ali nesto tu nije bas tako.
Razmišljaju o kiselim krastavčićima i prženim krompirićima. z:p A ti što ti to govore, najčešće su papci koji nemaju klikere ni u glavi ni u gatjama da joj priđu, pa posle proturaju priču kako je to eto gledaju turistički kao zalazak sunca.....jao kako romantično....
sick0020.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back