Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Kad vam se partnerka redovno picani za izlazak, sta mislite da li ona to radi zbog vas ili zbog okoline i koji su njeni motivi da izgleda lepo napolju?

2. Na koji nacin vasa partnerka treba da otkaci eventualne udvarace koji su prema njoj samo ljubazni, ali ne pokazuju znake muvanja pre nego sto isti krenu u konkretno muvanje?

1. Kad vam se partnerka redovno picani za izlazak, sta mislite da li ona to radi zbog vas ili zbog okoline i koji su njeni motivi da izgleda lepo napolju?

2. Na koji nacin vasa partnerka treba da otkaci eventualne udvarace koji su prema njoj samo ljubazni, ali ne pokazuju znake muvanja pre nego sto isti krenu u konkretno muvanje?

1.Pa naravno da je zbog mene ali i zbog sebe tj.treba i sebi da malop da oduska.
2.A moja samo kaze da je sa muzicem i kad me vide ovako sirokog odma nestanu.z:)

1.Pa naravno da je zbog mene ali i zbog sebe tj.treba i sebi da malop da oduska.
2.A moja samo kaze da je sa muzicem i kad me vide ovako sirokog odma nestanu.z:)

1. ako se sredjuje zbog sebe, da li takva upicanjena radi kucne poslove i da li se inace sredjuje za po kuci isto koliko i za napolje?

2. mssim, usta njegova hvalite ga...gori si od nekih tetaka na pdf Zene, sta se busas ovde na ekranu kad nikog ne zanima koliko si ti sirok?
a sta da radi kad je ne vide sa muzicem, a muski advanzuju?

Jeko, upic'anjenost je kao vera u lanac i visuljak koji c'e mozda dovuc'i novu i bolju domac'icu u tvoj mushki dom. Varka i izgovor je da svaki mushkarac je isti, a taboo da nekim takvim uredjenim tome ne bi godila vredna zena od ochekivanih i pre svega lepih, dostupnih.

Taboo, jer mozda te vredne su vec' udate.

1. Ne razmišljam o tome, sasvim mi je svejedno, znam da volite da se kinđurite i montirate, što čovek da vam uskrati to zadovoljstvo....z:)

2. Indiferentnost-will do just fine....

1. Dosad su se spremale zbog mene, a kad ih je mrzelo ja sam potencirao da se doteruju.

2. Treba učtivo da kaže da je zauzeta i da svog dečka predstavi potencijalnom nasrtljivcu.

1. Dosad su se spremale zbog mene, a kad ih je mrzelo ja sam potencirao da se doteruju.

2. Treba učtivo da kaže da je zauzeta i da svog dečka predstavi potencijalnom nasrtljivcu.

da parafraziram pitanje: 1. ako se sredjuje zbog tebe, da li takva upicanjena radi kucne poslove i da li se inace sredjuje za po kuci isto koliko i za napolje?

2. to da, tek kad ustanovi da je neko muva...a sta da radi ako je lik samo ljubazan, a ne pokazuje druge znake udvaranja...mislim da se ne provali kad kaze da je zauzeta, a taj lik joj odgovori, kakve to sad veze ima, ni ne muvam te. Dakle, kako biste voleli da devojka reaguje na ono sto nije zasigurno muvaza, ali jeste kulturno pokazivanje naklonosti?

Ili u situaciji kad su sa njom muskarci jednostavno prijatni...ta ne moze redom govoriti na svaku ljubaznost i kompliment da je zauzeta, zvucalo bi malo tjaknuto, zar ne?

Poslednja izmena:
1. ako se sredjuje zbog sebe, da li takva upicanjena radi kucne poslove i da li se inace sredjuje za po kuci isto koliko i za napolje?

2. mssim, usta njegova hvalite ga...gori si od nekih tetaka na pdf Zene, sta se busas ovde na ekranu kad nikog ne zanima koliko si ti sirok?
a sta da radi kad je ne vide sa muzicem, a muski advanzuju?

1.Ma ona mene voli i hoce da se sredi da vide kakvu ja zenu imam a po kuci klasika tj.trenerka,duksevi,naratci i ostali cobanski elementi.z:)
2.Ponekad kad ide sama ulicom uhvatio sam je da kad joj svirnem iz auta ,jer cesto prolazim mojom ulicom,da nece da se okrene sto je meni sasvim dovoljno.z:mrgreen:

1.shta bi pomislili o mushkarcu koji je u vezi, ali ga vishe interesuje gledanje "filmova" i "kaseta" nego ispunjavanje obaveze u vezi.

2. da li bi se naljutili kada bi saznali da vas je zena zbog toga prevarila?

Da li si ti mozda trenutno u takvoj situaciji?

1. Probaj da ga nateras da se isbravi, ako ne sutni ga
2. Ljutio bih se, ali ne bih bio besan jer sam sam kriv...
(nisi valjda?)

pitam iz radoznalosti,
kako bi se postavili prema takvoj situaciji

Sam sam kriv koliko i ona, ali ipak prevaru ne bih mogao da oprostim...
Razisli bi se na miran i prijateljski nacin, govoreci da cemo ostati dobri prijatelji, ali zapravo bi se izbegavali i bilo bi nas sramota jedno od drugoga. I na kraju od tog prijateljstva ne bi bilo nista...

1. Picani se ona-picanim se i ja. Nista lose u tome. Ja volim kada se picani. Volim skockano zensko pored sebe.
2. Ako ih ne otkaci na vreme, krenem i ja okolo da flertujem. Kako da otkaci? Mroa sama da nadje nacin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back