WhiteWitch
Zainteresovan član
- Poruka
- 277
Smatram da godine mere pravu ljubav.
![]()
Ahaaaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smatram da godine mere pravu ljubav.
![]()
Ahaaaaaapa mislila sam na to da ako je on od nje stariji 10 ili 13 godina nema nikakve veze... Samo ne gledaju svi tako na to, neki smatraju da je to što je ona sa njim na psiho bazi, a neki da ta veza nema izgleda za opstanak baš zbog te razlike u godinama....
Zbog čega ljudi tako reaguju? Zašto ne gledaju na to kao na istinsku ljubav koja se desila između njih?
Što tako misliš?![]()
Prava ljubav se može pronaći u bilo kom periodu života, međutim kako vreme prolazi sve manje je mogućnosti za to, ne dolazi se u priliku da se upozna i zavoli prava osoba, ljudi u godinama su otuđeni i najčešće im nije ni stalo do takve ljubavi, mnogi je više ni ne traže kad zađu u godine, brojni su razlozi zašto odustaju od dalje potrage... Što se tiče razlike u godinama među osobama koje se vole, to je potpuno nevažno...
Drago mi je što tako misliš... I upravu si kad kažeš da se ljudi otuđe... Mada neki se i probude![]()
Nedavno sam o tome pričao sa jednom prijateljicom, nekadašnjom forumašicom. Pitao sam se da li vredi juriti poslednji voz ako se ranije stalno kasnilo na stanicu, naravno nisu nam se poklopili stavovi. Ako misliš da vredi hvatati taj ekspres, onda potrči, potrudi se da stigneš, najgore je ostati na pustom peronu...
![]()
Pa, biće da je moj dragi uhvatio taj voz, ja imam 20 godina, a on 33... Jurio me je dve godine dok nisam popustila, jer sam ga se pomalo plašila baš zbog te razlike u godinama iako mi je sa druge strane bio jako privlačan, a onda sam otkrila sasvim nov svet... Pa nije baš da sam bila popustila, ukrao mi je poljubac
, tako da je to ljubav na prvi poljubac ....
![]()
dacho baksuze!!!![]()
Samo da vam poželim još puno poljubaca. Lepo je čuti da se ljudi ovako pronađu.![]()
Ja moj voz još nisam uhvatio, ne verujem ni da ću uspeti. Polako ću krenuti pešice duž pruge, pa dokle stignem, kao skitnica...
dacho baksuze!!!
u tome i jeste "problem"
neophodan sastojak svakog uspeha je vera...
Uhh breee....
em malo crvenim em ste me raznezili..
![]()
Не вреди бацати бисере пред сви*е.a dal bi prala nase gace, mace?
Da li vam se nekad dogodilo da (jednom ili više puta) svoju sadašnju suprugu zorom, još bunovni, nazovete imenom bivše supruge i ako jeste - kakvo ste obrazloženje dali i sebi i njoj za to?
Da li vam se nekad dogodilo da (jednom ili više puta) svoju sadašnju suprugu zorom, još bunovni, nazovete imenom bivše supruge i ako jeste - kakvo ste obrazloženje dali i sebi i njoj za to?
Jos nisam ozenjen, hvala Bogu... Srecna Nova...![]()
Jesam.Ovim to i dokazujem.Prvi put Vas vidim, i nalazim dovoljno hrabrosti da Vam priđem.
Razmišljaju o kiselim krastavčićima i prženim krompirićima.Pitanje:
Kad muskarac na javnom mestu odmeri devojku, odozgo nadole, pa jos jednom u obrnutom pravcu, pa se fokusira na neku tacku njenog tela, o cemu razmislja?
Neki tu me uveravaju da je to isto kao razgledanje lepog zalaska sunca, ali nesto tu nije bas tako.
Zene pitaju sta god hoce i sta god ima padne na pamet a vi Muskarci odgovarate..
iskreno
sto se podrazumeva jer vi samo tako i mozete ..
evo ja cu prva..
Da li ste hrabra osoba?