Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetili ste devojku i uspeli ste da je privučete svojim sitnim znacima, i razmenjujete značajne poglede i osmehe, vidi se da oboje želite da se upoznate ali zbog okolnosti nije vam pošlo za rukom, ona odlazi, vi krećete za njom, ali ona ipak otišla dalje. Da li vam je žao što ste propustili ovu priliku, čeznete li za njom, nadate li da ćete je sresti kad tad?
Jedno vreme jesam, ali ne mnogo dugo. Sada je to već davno iza mene, gledano po rasprostiranju po vremenskoj osi.
u čemu je problem sizife?
jel ovo nešto lično, jel ti mene poznaješ? ja tebe ne znam zaista, naišao si odjednom i postavio se kao neki mali bog, ničim izazvan, zašto?

možda sam trebala na pp, ali nadam se da ćeš pročitati i ovako, pa onda radi šta hoćeš.
hajde, recimo da razumem zašto si obrisao onu jučerašnju diskusiju, otišli smo u spam, ok, ali

zašto si izbrisao moje pitanje: šta mislite zašto muškarci kleknu kada prose devojku?

čekaj, ti nisi video to nigde u realu osim u filmovima? nije ti poznato da muškarac imitira viteza koji dolazi pred noge svoje princeze tražeći njenu ruku?
nije važno da li je to uobičajeno u nekoj zapadnoj treš kulturi ili je svojstveno ovom ili onom miljeu i vremenu, pitala sam ljude šta misle otkud uopšte ta poza? isto kao što sam htela da pitanje nastavim sa podpitanjem, otkud potiče i šta mistie o rukoljubu?
naravno, ne starijima i sveštenim licima, nego ženama.
šta predstavlja taj čin, otkud, zašto itd?

e sad, vidim da me brišeš šta god da napišem što ti se ne dopadne, čak i kad nije ni u kakvoj suprotnosti sa pravilima, zašto?
zašto se ponašaš pandurski, selektivno i pristrasno, kada to na takvoj poziciji ne bi trebao da budeš?
čak si proglasio ovde delovanje neke subverzivne grupice...wtf??
zar je ovo poligon za neka politička, partijska ili čak i lična razračunavanja?
o čemu se ovde radi? prepoznao si neku drugu srbiju, patriotski blok, terorističku ćeliju..šta?
stvarno ne razumem.
Ja mislim da je klečanje pred ženom u tom smislu izmišljeno samo pred medijima (kako tadašnjim, tako još više pred sadašnjim). Prosto govoreći: zašto je nekada muškarcu žena prala umorne noge i na taj način mu pružala masažu i higijenu, a danas ju je to sramota, a na primer, prihvata felacio ili analni seks, što se nekada smatralo ponižavanjem robova? Dakle, u tom pogledu činjenja neke lepe uslugice zarad njegovog dobra, sa pranja (masaže) umornih nogu se prešlo na oralni i analni seks (svesno prihvatanje podaničkog položaja u odnosu na svog muža). Pitanja ima hiljadu, a jedan od odgovora za klečanje pred ženom u svrhu prosidbe, je po mom nekom shvatanju - neko pomodarstvo.
Kada vas neka ženska dobro premlati, da li je vas sramota da govorite o tome ili priznate pred drugima?

Mene svaka ženska dobro premlati i uvek ćutim o tome :rumenko:

Jedno vreme jesam, ali ne mnogo dugo. Sada je to već davno iza mene, gledano po rasprostiranju po vremenskoj osi.

Ja mislim da je klečanje pred ženom u tom smislu izmišljeno samo pred medijima (kako tadašnjim, tako još više pred sadašnjim). Prosto govoreći: zašto je nekada muškarcu žena prala umorne noge i na taj način mu pružala masažu i higijenu, a danas ju je to sramota, a na primer, prihvata felacio ili analni seks, što se nekada smatralo ponižavanjem robova? Dakle, u tom pogledu činjenja neke lepe uslugice zarad njegovog dobra, sa pranja (masaže) umornih nogu se prešlo na oralni i analni seks (svesno prihvatanje podaničkog položaja u odnosu na svog muža). Pitanja ima hiljadu, a jedan od odgovora za klečanje pred ženom u svrhu prosidbe, je po mom nekom shvatanju - neko pomodarstvo.

Mene svaka ženska dobro premlati i uvek ćutim o tome :rumenko:

pokušavam da pronađem odličan članak na tu temu..pa nikako. fuc*:( pre neki dan mi je ovde sve izbrisano pa sam i kod sebe u istoriji tu stranicu uklonila. šteta, a moglo se fino diskutovati baš na tu temu "klečanja pred ženom" . imitiranje tog nekadašnjeg viteškog poklona pred izabranicom svog srca...čin kojem je u prošlosti ne retko prethodila krvava borba za njenu ruku, čast itd itd..da, da..beše to ono vreme i ambijent koje feministkinje proglašavaju za tamni vilajet ženskog ropstva:lol:

ipak, hvala ti na odgovoru:)

Vasa dugogodisnja devojka, partnerka, zena
dobija posao u drugoj drzavi i resena je da ode da radi.

Prema toj njenoj odluci vise ponasate kako?
ako je to stvar koja ce promeni nase zivote ka boljem,ali mnogo boljem..
i odlucila cvrsto---------------------ne mogu joj reci ne idi..........
al srce ce me steze,dosta...........jer puno je brakova tako stradalo,veza to vec..........
znaci-idi,,,,,,,,,,,,,ali preko volje.....

Vasa dugogodisnja devojka, partnerka, zena
dobija posao u drugoj drzavi i resena je da ode da radi.

Prema toj njenoj odluci vise ponasate kako?

odgovoriću ja umesto moje bivše jače polovine.
meni se desila slična mogućnost pre petnaest godina i nisam bila "puštena" da odem...i mrzela sam prvo njega, posle sebe...i
što je najtužnije od svega, upravo je ta odluka pokrenula lavinu loših događaja.
eto, nikada ne treba biti paranoičan i posesivan. mislim da se i takve situacije, ako ima ljubavi i razumevanja, mogu nekako rešiti a vremenom i prevazići.
za sve postoji rešenje.
osim ako sebičnost ipak prevlada..f.uck onda :(

Poslednja izmena:
danas smo svedoci kako se za milionske pronevere, utaje poreza, mafijaške veze, korištenja službenog položaja, fantomske firme i kofere keša ne dobija više osim možda elektronske narukvice, ponegde čak i obustava procesa uz izvinjenje itd.
e sad, moje pitanje je

1. da li bi ste da se nekim čudom u koje vas dovede poslovna ili neka druga životna okolnost iskoristili priliku i prisvojili ono što nije vaše i to naročito ako se radi o novcu koji je na sličan način neka lopovska firma ili pak država izmuzla od drugih?

Poslednja izmena:
danas smo svedoci kako se za milionske pronevere, utaje poreza, mafijaške veze, korištenja službenog položaja, fantomske firme i kofere keša ne dobija više osim možda elektronske narukvice, ponegde čak i obustava procesa uz izvinjenje itd.
e sad, moje pitanje je

1. da li bi ste da se nekim čudom u koje vas dovede poslovna ili neka druga životna okolnost iskoristili priliku i prisvojili ono što nije vaše i to naročito ako se radi o novcu koji je na sličan način neka lopovska firma ili pak država izmuzla od drugih?

To bi značilo da pljujem sebi u diplomu i krštenicu. Pa sad, ako mi se pljuje, zna se da ću kad tad to morati i polizati.

2. šta mislite o ljudima koji "gaze preko mrtvih" u poslovnim i ličnim kontaktima?
da li im, ako niste takvi, zavidite na beskrupuloznosti i da li svaki put kad vas neka životna okolnost ošine po leđima, odlučite da ćete od danas i vi biti hladna proračinata ***** koja jednako tako iskorištava i mrcvari sve oko sebe, kao što su drugi uradili vama?
može li se uopšte u čoveku desiti takva drastična promena,
da od jagnjeta postane zver?

- - - - - - - - - -

To bi značilo da pljujem sebi u diplomu i krštenicu. Pa sad, ako mi se pljuje, zna se da ću kad tad to morati i polizati.

a šta misliš da je kod tih i takvih ljudi presudno, nedostatak morala, spremnost na rizik ili glupost? hmmm:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back