Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tipična racionalizacija. :mrgreen:
Dođe zrelost u tridesetim, to bez sumnje, ali splasne mladalačka snaga.
Ne može da se pobjegne od starenja, jedino da se tad oženim nekom 10 godina mlađom pa da me ona podmladi. :hahaha1:

:mrgreen:

Nisam zategnuta kao u 20ima, mozda nemam toliko fizicke snage, ali svaka druga vrsta snage je neuporedivo jaca sad.

A ovo za 10 g mladju, e to je vec druga tema....

Momci...vi sto cutite...sad sam se setila onih spijunskih filmova, kad uhvate nesretnika i na svakakve muke ga stavljaju....a on
ne progovara :)

Muče ga da saznaju kako se on oseća? :D
A on podiže raskrvavljenu glavu i prkosno pljune mučitelja, a ovaj naredi slugama da ga još prže strujom.. "Do kraja ovog dana on će nama pričati o svojim osećanjima :cool:" :lol:

Mučenje ko iz špijunski filmovi služi da bi čovek priznao ono što ne zna il nije istina. Za ono što skriva i o čem ćuti koriste se druge metode: npr droga istine, il suptilnije poput ženskog psiho umiljavanja: "dragi ja te svhatam i razumem, dođi da te pomazim po kosici a ti ćeš mi lepo ispričati sve što kriješ na duši - nemoj da si nešto preskočio - i ja ću se osećati tako posebnom što u mene imaš više poverenja nego u ostale, a ako budeš ćutao biću tužna jer ti mene ne uzimaš za ozbilno i za tebe nema kolača ni bunga-bunga noćas..."

Mučenje ko iz špijunski filmovi služi da bi čovek priznao ono što ne zna il nije istina. Za ono što skriva i o čem ćuti koriste se druge metode: npr droga istine, il suptilnije poput ženskog psiho umiljavanja: "dragi ja te svhatam i razumem, dođi da te pomazim po kosici a ti ćeš mi lepo ispričati sve što kriješ na duši - nemoj da si nešto preskočio - i ja ću se osećati tako posebnom što u mene imaš više poverenja nego u ostale, a ako budeš ćutao biću tužna jer ti mene ne uzimaš za ozbilno i za tebe nema kolača ni bunga-bunga noćas..."

bunga-bunga :)

A kad raskinete s curom pa ona bude s vasim drugom na njegovu inicijativu (napinje ko nenormalan) na jedno vece, ona mu lepo kaze da je zaljubljena u bivseg,vi mrzite nju,a drug je i dalje super ko da nista nije bilo?Ajde sad iskreno da vas cujem!

Ti se šališ,jel :eek::hahaha: ? Gluplje opravdanje ne čuh odavno :worth:

Inače postoji nepisano pravilo da ako hoćeš da ti drug to i ostane, ne petljaš se sa njegovim bivšim devojkama i sestrama. Što znači da je imao njegov blagoslov a to opet znači da mu ta devojka ne znači ništa.

Ili je lik jednostavno dileja.

Ja bih prvo zamerio drugu što je uopšte ulazio u bilo šta sa mojom bivšom,a šta bivša radi to je ipak manje bitno...pošto je bivša jel' te.

Poslednja izmena:
Kad ste slobodni (a i kad niste..za neke) koliko djevojaka 'startujete' u prosjeku na dan ..i jel to standardni broj ili ovisi o nečemu...?

Nikada se nije merilo na dnevnoj bazi, verovala ili ne žene mi nisu bile na umu 95% vremena čak ni kada nisam imao devojku. Flertovanje da,ali ozbiljan start teško. Ja sam većinu devojaka "vadio" iz nekog šireg kruga poznanika, dakle taktika "tiha voda breg roni" :per:,retko sam "po viđenju" muvao a i tada nije bilo nekih zavidnih rezultata. I sadašnja supruga mi je bila drugarica par godina pre nego što smo se smuvali ono kao zvanično.

Jedino ono po inostranstvu,maturske eskurzije,letovanja,generalno strankinje, tu me iz nekog razloga *****lo neviđeno,valjda sam manje delovao smotano na engleskom :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back