stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Nakon ovakvog pitanja nije ni cudo sto neki misle da zene jesu glupe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon ovakvog pitanja nije ni cudo sto neki misle da zene jesu glupe.

Koje su to konkretne situacije sa vasom devojkom/suprugom koje kod vas izazivaju ljubomoru?

Koje su to konkretne situacije sa vasom devojkom/suprugom koje kod vas izazivaju ljubomoru?
ne bih rekao ljubomoru, ali bes ako bi otvoreno flertovala s nekim u mom prisustvu ili ako bi bila na tuđoj strani prilikom neke rasprave i sl., mislim ne mora ni na mojoj, nek bude neutralnaKoje su to konkretne situacije sa vasom devojkom/suprugom koje kod vas izazivaju ljubomoru?
inače nisam ljubomoran, već sujetan 
Volite li ikad da vas boli?

kad je devojka otvorena i iskrena u razgovoru sa vama, i ima neki cudan trip pa se stalno smeje (cak i kad se prica ozbiljno o poslu) da li mislite da je ona laka i da mozete lako da je imate ??

kad je devojka otvorena i iskrena u razgovoru sa vama, i ima neki cudan trip pa se stalno smeje (cak i kad se prica ozbiljno o poslu) da li mislite da je ona laka i da mozete lako da je imate ??
Ohhh... pa ja bih nju tako posedovao...kad je devojka otvorena i iskrena u razgovoru sa vama, i ima neki cudan trip pa se stalno smeje (cak i kad se prica ozbiljno o poslu) da li mislite da je ona laka i da mozete lako da je imate ??

Nazalost svakodnevno vecina potvrdjuje da jesteDa li zaista smatrate da smo gloope?
Nista ljubomoru mozda bes ako me pravi ljubomornimKoje su to konkretne situacije sa vasom devojkom/suprugom koje kod vas izazivaju ljubomoru?
NeVolite li ikad da vas boli?

iebiga nesto fali..mnogo je tako odsutnih u nekim mislima pa deluje pogubljeno