Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje su to konkretne situacije sa vasom devojkom/suprugom koje kod vas izazivaju ljubomoru?

problem je uvek kod njega a ne kod mene jer kad mu dutjqa ljuomoran je sto oseca stalno moj ukus

nikad nism bio gadljiv na zene koje imaju na stend baju nekoliko muskaraca

donekle sam ih razumeo jer sam isti taki posto pravu ne mozes naci jer idealna ne postoji

Koje su to konkretne situacije sa vasom devojkom/suprugom koje kod vas izazivaju ljubomoru?
ne bih rekao ljubomoru, ali bes ako bi otvoreno flertovala s nekim u mom prisustvu ili ako bi bila na tuđoj strani prilikom neke rasprave i sl., mislim ne mora ni na mojoj, nek bude neutralna :neutral: inače nisam ljubomoran, već sujetan :lol:
Volite li ikad da vas boli?

ne...dok sam bio mlađi i gluplji da :lol:
kad je devojka otvorena i iskrena u razgovoru sa vama, i ima neki cudan trip pa se stalno smeje (cak i kad se prica ozbiljno o poslu) da li mislite da je ona laka i da mozete lako da je imate ??

mislim da nije baš naročito inteligentna ili da je neozbiljna :mrgreen:

Da li zaista smatrate da smo gloope?
Nazalost svakodnevno vecina potvrdjuje da jeste
Nista ljubomoru mozda bes ako me pravi ljubomornim
Volite li ikad da vas boli?
Ne
kad je devojka otvorena i iskrena u razgovoru sa vama, i ima neki cudan trip pa se stalno smeje (cak i kad se prica ozbiljno o poslu) da li mislite da je ona laka i da mozete lako da je imate ??

Ne mislim da je to povezano sa sexom ali sa nekim daskama u glavi mozda

Pa cekaj jel za tebe ili muskarca?:lol:
samsung-f480i-la-fleur-2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back