Ausername
Aktivan član
- Poruka
- 1.515
Imate li drugarice? Da li biste tolerisali da vasa devojka ima bliskog druga sa kojim izlazi, idu jedno kod drugog?
ne bih tolerisao, te klinacke fazone nek sacuva za nekog ushtrojenog seronju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate li drugarice? Da li biste tolerisali da vasa devojka ima bliskog druga sa kojim izlazi, idu jedno kod drugog?
U bajkamaDa li verujete u to da postoji ljubav za ceo zivot?
Da li verujete u to da postoji ljubav za ceo zivot?
Ako ne verujete u vecnu ljubav sta je onda to sto drzi pored neke zene do kraja zivota?
Prostije receno iz kog razloga ljudi ostaju u braku ako tu vise ni lj nema od ljubavi?
U početku kao muž i žena, zatim kao brat i sestra i na kraju ko dve sestre. Ko kaže da nema ljAko ne verujete u vecnu ljubav sta je onda to sto drzi pored neke zene do kraja zivota?
Prostije receno iz kog razloga ljudi ostaju u braku ako tu vise ni lj nema od ljubavi?
Ono stigli ste do dve sestre?U početku kao muž i žena, zatim kao brat i sestra i na kraju ko dve sestre. Ko kaže da nema lj
Ostaje ljubav samo u drugom obliku.
Recimo npr jednu forumašicu volim na sasvim drugi način nego pre četiri godine i sad mi je neuzvraćena ljubav
Dakle raznih ljubavi ima
Zasto bi se zavoleli ponovo?Ranije jesam, sada nisam siguran.
Moze biti strah od promene, navika a mozda se i zavole ponovo.
Rano je još za tu kombinaciju, više kao brat i sestra, međutim sestra bi samo da kritikujeOno stigli ste do dve sestre?
Zasto bi se zavoleli ponovo?
Zar nije bolje da cuvaju tu ljubav?
Kad jednom ode ..... otisla je.
Mislis takva joj priroda ili ima razloga sto kritikuje?Rano je još za tu kombinaciju, više kao brat i sestra, međutim sestra bi samo da kritikuje![]()
Pa na to bas i mislim.Prolzi vreme, zivot, obaveze, deca...
Imas i starce koji se drze za ruke a svi znamo da im nije bilo uvek lako u zivotu.
Priroda, jer joj se slika pokvarila.Mislis takva joj priroda ili ima razloga sto kritikuje?
Ili se jednostavno umorila od svega i samo zacutala zacutala?
I to sto kazes.Priroda, jer joj se slika pokvarila.
A i nije uredu da je ogovaram, svako radi ono što misli da je ispravno, nema tu mnogo filozofije.
nemam, tolerisao bihImate li drugarice? Da li biste tolerisali da vasa devojka ima bliskog druga sa kojim izlazi, idu jedno kod drugog?
Ne znam stvarno ali šta god da je, to je njena stvar.I to sto kazes.
Nekada su necije odluke posledica ponasanja osobe zbog koje je ta odluka donesena. Svasta nesto moze biti u pitanju ....
Onda je do tebe, ne do njihNe znam stvarno ali šta god da je, to je njena stvar.
Ionako sam shvatio da bivši ne mogu biti u dobrim odnosima, barem u mom slučaju, ceo život me takve situacije pratile.
Biće da je to, ja sam neshvaćena dušaOnda je do tebe, ne do njih![]()
Pa npr. promena radnpog mesta.sta podrazumevas pod tim?
Da li ste kockar?
Pri tom ne mislim na klasicnog kockara koji ide u kockarnicu nego da li ste osoba koja ima herca da ide na sve ili nista u zivotu bez obzira koja je oblast u pitanju ili ste ipak za onu varijantu, neka je sica ali da je sigurica.
Da,definitivno.Ali ne za ceo zivot,nego za ceo ostatak zivotaDa li verujete u to da postoji ljubav za ceo zivot?
Finansijska situacija,strah od promena,navika...Dosta ih ima koji ostaju zbog malogradjanskih pogleda na zivot-sta ce komsiluk/selo da kaze...Ako ne verujete u vecnu ljubav sta je onda to sto drzi pored neke zene do kraja zivota?
Zavisi,nekad idem na sigurno,nekad menjam sve iz korena,kako procenim da je bolje...Da li ste kockar?
Pri tom ne mislim na klasicnog kockara koji ide u kockarnicu nego da li ste osoba koja ima herca da ide na sve ili nista u zivotu bez obzira koja je oblast u pitanju ili ste ipak za onu varijantu, neka je sica ali da je sigurica.
Ne radi se o sici nego obrazu i alavosti zbog cega ne letim nigde,ne pravim famu ni od posla ni od odnosa,najbitnije je bez stresa i po momDa li ste kockar?