Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li verujete u to da postoji ljubav za ceo zivot?

Ranije jesam, sada nisam siguran.

Ako ne verujete u vecnu ljubav sta je onda to sto drzi pored neke zene do kraja zivota?
Prostije receno iz kog razloga ljudi ostaju u braku ako tu vise ni lj nema od ljubavi?

Moze biti strah od promene, navika a mozda se i zavole ponovo.

Ako ne verujete u vecnu ljubav sta je onda to sto drzi pored neke zene do kraja zivota?
Prostije receno iz kog razloga ljudi ostaju u braku ako tu vise ni lj nema od ljubavi?
U početku kao muž i žena, zatim kao brat i sestra i na kraju ko dve sestre. Ko kaže da nema lj
Ostaje ljubav samo u drugom obliku.
Recimo npr jednu forumašicu volim na sasvim drugi način nego pre četiri godine i sad mi je neuzvraćena ljubav :D
Dakle raznih ljubavi ima

Da li verujete u to da postoji ljubav za ceo zivot?
Da,definitivno.Ali ne za ceo zivot,nego za ceo ostatak zivota :D
Finansijska situacija,strah od promena,navika...Dosta ih ima koji ostaju zbog malogradjanskih pogleda na zivot-sta ce komsiluk/selo da kaze...
Da li ste kockar?
Pri tom ne mislim na klasicnog kockara koji ide u kockarnicu nego da li ste osoba koja ima herca da ide na sve ili nista u zivotu bez obzira koja je oblast u pitanju ili ste ipak za onu varijantu, neka je sica ali da je sigurica.
Zavisi,nekad idem na sigurno,nekad menjam sve iz korena,kako procenim da je bolje...

Da li ste kockar?
Pri tom ne mislim na klasicnog kockara koji ide u kockarnicu nego da li ste osoba koja ima herca da ide na sve ili nista u zivotu bez obzira koja je oblast u pitanju ili ste ipak za onu varijantu, neka je sica ali da je sigurica.
Ne radi se o sici nego obrazu i alavosti zbog cega ne letim nigde,ne pravim famu ni od posla ni od odnosa,najbitnije je bez stresa i po mom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back