Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste se napili nekada u zivotu i ako jeste kakvi ste kada ste pijani?
Veseli, namcorasti, pevate ......nesto deseto :D

jesam
trebalo mi je neko vreme da ukapiram
koje piće mi prija ..tad sam uvek veseo
ako popijem pogrešno većinom napravim neku glupost ..posvađam se ili pobijem bez razloga
dovoljno je da me neko pogleda popreko

Poslednja izmena:
Koliko vam znace nacija i religija kao deo onoga sto ste?
за мене је то део манипулације (подели па владај) - једни су ови други су они и онда дође један дан када напујдају ове против оних... увек се питам: па ни у једном рату није изашао ни један поп да каже убити је грех!? (пошто то пише у 10 Божијих заповести што они проповедају..)
Vas omiljeni film je?
Recite zasto
Castle in the sky - добра маштовита прича
They live - јер је редитељ невероватно погодио шта ће бити 30 година касније (или је знао) - интересантно
Control factor - јер га нема на нетфликсу, буди машту
Idiocracy - добра комедија, али се замисли човек када престане да се смеје
Logans run - прелепа глумица, добра прича
The emerald forest - показује како није све добро што је цивилизацијски

Poslednja izmena:
Vas omiljeni film je?
Recite zasto

Volim filmske serijale ali kao jedan film bih izdvojio film Poslednji Mohikanac iz 1992-e godine (ima vise verzija).
Film je inspirisan knjigom i smesten je u meni zanimljiv istorijski period koji nema puno paznje na filmu. Uz to je i jedan od retkih filmova Holivuda sa Indijancima koji nisu glavni negativci.

Vise puta.
Lupetam vise nego inace, nisam namcorast niti agresivan.

Vas omiljeni film je?
Recite zasto
Fotest Gump i Green Mile,jesu oba malo limunada ali Tom Henks je po mom misljenju jedan od najboljih glumaca ikada...Foresta sam gledao vise puta,i ne pratim film nego posmatram njega kako glumi svaki segment uloge vrhunski...
Lepa sela lepo gore-takodje remek delo od domacih, Matrix trilogiju volim kao opustajucu fantastiku...Od serija Sence8 na Netflix-u je zaista sjajna,neobicna i interesantna.
Napio sam se nekoliko puta u zivotu,inace ne pijem...
Veseo,neprestano se smejem,pevam...
Zato posle nedelju bolujem.

Vas omiljeni film je?
Recite zasto
To varira ali su trenutno Amadeus (svidja mi se period u kome je film snimljen, a i sama prica je fenomenalna, lik Salijerija sjajno pokazuje sa kakvim mukama se suocava covek koji ima dovoljno zelje ali nedovoljno talenta da postane vrhunski u svom poslu), L. A. Confidential (moglo bi se reci savrseni noar film, fenomenalno docarana atmosfera tadasnjeg Los Andjelesa, uzbudljiva detektivska prica, i tri sjajno odglumljena glavna lika)

Da li vas neka pesma podseti na nekog ili nesto i koja je to pesma u pitanju?
Da,nekoliko pesama me podseti na neke meni drage ljude...
Nisam žena al moram da priupitam, da li biste u slučaju da vaša žena zarađuje dosta pristali da budete domaćin, takoreći da ne radite i da se brinete o kući i deci
Ne.Da se brinem o deci bih pristao,ali da ne radim ne.

Koliko postujete roditelje svoje zene / devojke ili mozda smatrate da oni uopste nisu bitni?

Meni su bitni taman koliko su njoj bitni. A uglavnom naravno jesu i naravno da se ispoštuju, čak i kada ne bi bilo toga sa druge strane, tj. šta god da mislim praviću se zbog nje fin do trenutka kada bi baš preterali i uticali negativno na naš odnos. A obično to dovede do kuršlusa jer se jedna strana stavlja u nemoguć izbor skoro.
Generalno....kažu za mene ono "svaka bi me majka poželela za zeta" :rotf: pa i nisam imao konflikte sa te strane.

Nisam žena al moram da priupitam, da li biste u slučaju da vaša žena zarađuje dosta pristali da budete domaćin, takoreći da ne radite i da se brinete o kući i deci
Decu bih uvalio matorcima da se babe i dede igraju sa njima ionako ništa pametnije nemaju da rade,a ako ima para da ja ne radim ima i za pomoćnicu da usisava i pere,i ne volim brate...tako da ne. Odao bih se verovatno alkoholu i kurvarluku iz dosade :mrgreen: , bolje da ne predlaže to makar zarađivala kao Bil Gejts.

Poslednja izmena:
Decu bi uvalio matorcima da se babe i dede igraju sa njima ianko ništa pametnije nemaju da rade, ako ima para da ja ne radim ima i za pomoćnicu da usisava i pere,i ne volim brate...tako da ne. Odao bih se verovatno alkoholu i kurvarluku iz dosade :mrgreen: , bolje da ne predlaže to makar zarađivala kao Bil Gejts.
e jbt mislim da me od svih tvojih postova ovaj najvise nasmejao... :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back