Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam fabrički ugrađen BT u kolima,voice recognition da zovem željeni broj i komande na volanu tako da ne moram da skrećem pogled ni da vadim telefon uopšte. Dakle pričam najnormalnije dok vozim.
A i treba da kažnjavaju svakog kome je mobilni u rukama dok vozi to podržavam.
007? Бонде, јеси ли то ти брате?

:)))

Подржавам, не држати ништа током вожње, фокусирати се на вожњу.

007? Бонде, јеси ли то ти брате?

:)))

Подржавам, не држати ништа током вожње, фокусирати се на вожњу.

Ne ,to je Renault Medianav Evolution multimedijalni sistem :lol:
A taj je skroman kakvi postoje.

Očekujem već u narednoj generaciji da ja samo izaberem muziku, izbacim lakat, šmekam snajke i psujem taxiste a da auto sve sam odradi što se tiče vožnje.
Progres brate :lol:

Snow me sad inspirisao za pitanje:
DA LI UVEK IDETE "NA SIGURNO"? Da li ste uvek odgovorni i koliko često krsite pravila?
Mislite li o svemu "unapred", ili ste "ma šta bude" tip?

Ja bih voleo da mogu uvek na sigurno ali odavno sam naučio u svim segmentima života da bih se tako načekao i ostao željan svega, pa moram da budem da kažemo kreativan.
Opet, volim da analiziram koliko god mogu u datoj situaciji, nisam impulsivan ali ne čekam ni da se sve kockice savršeno slože.

Od 8 sam u cipelama.... pa ti oceni sad šta sledi kad se izujem :lol:
Kolega,probaj da ubacujes sodu bikarbonu u cipele...
J sam u cipelema od 8 ujutru do 10-12 uvece,i od kako sam poslusao savet da ubacujem po malo sode,nema tog osecaja da si u kapeli posle radnog dana :D

Imam ja jedno pitanje, možda će vas smoriti, ali čitam nešto pa me interesuje mišljenje muškog roda.

Šta za vas predstavlja "ženstvenost" i da li je to za vas privlačna odlika ili nešto što vas smara?
Zavisi,to je sklop izgleda,ponasanja,stila i stava devojke/zene.Naravno da je privlacna,mene ne bi privukla devojka koja je muskobanjasta.Isto kao sto vecinu devojaka ne bi privukao muskarac koji je k'o neka snajka...

Imam ja jedno pitanje, možda će vas smoriti, ali čitam nešto pa me interesuje mišljenje muškog roda.

Šta za vas predstavlja "ženstvenost" i da li je to za vas privlačna odlika ili nešto što vas smara?
Naravno da je privlačna i poželjna ali ženstvenost je teško definisati. Da me pitaš šta je to konkretno jednostavno ne bih mogao u jednoj definiciji da kažem,ovo što reče troost kao kombinacija nekoliko stvari koje sjedinjene na pravi način ostavljaju taj utisak. Mislim da kao i smisao za humor i harizma neke je jednostavno imajui znaju da je "nose" druge ne kako god se trudile, s tim što se da malo "izbrusiti" iskustvom.
Apsolutno za ženstvenost...kakvo smaranje :ok:

Privlacna odlika kod zenskog sveta.
Te je kada izgleda i ponasa se kao dama, kada ima dugu kosu, negovana je, nezna, graciozna, bira reci i ne izrazava se vulgarno.

Ih bre.. od subote vas niko ništa ne pita :lol:

evo ja cu , insiprisala me za pitanje jedna tema na Ljisu :mrgreen:

Da li ste zadovoljni velicinom vašeg penisa ?
Ja jesam, to nikada nije bio problem, ali ne znam kakav je stav žena po tom pitanju, one vazda teže nečem novom, nečem divljem. :))))
Kolega mi uze misao...
Ja sam zadovoljan,a javno nisam imao neke primedbe.Sad,da li je neka mislila u sebi,"joj da je jos 5cm",ne znam.Ali ne bih ni voleo da znam ako je bilo tako :rotf: ,unistila bi mi samopouzdanje na neko vreme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back