BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Pa jos kada iscuri tecan sir na jednom kraju.....Karadjordjeva snicla sve sa krompiricima I prilozima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jos kada iscuri tecan sir na jednom kraju.....Karadjordjeva snicla sve sa krompiricima I prilozima![]()
Pa jos kada iscuri tecan sir na jednom kraju.....
A prilježno si pročitala sva pitanja (:ako je sve 5 i sve da ..znaci da varaš .ccccccccc...to od tebe nisam ocekivala![]()
Imam. Nešto klimavo nam drugarsrvo u posl. vreme...el bilo na forumu da su malo uvrnuti ti Dejani??Da li imate nekog druga koji se zove Dejan?
Ime Dejan potice od biblijskog imena Demijan......Imam. Nešto klimavo nam drugarsrvo u posl. vreme...el bilo na forumu da su malo uvrnuti ti Dejani??
A prilježno si pročitala sva pitanja (:
Pa znali smo da je neki kjrac (Odgovor je ..daljinski upravljac za tv![]()
Odgovor je ..daljinski upravljac za tv![]()
Zar nemamo mi Damjana?Ime Dejan potice od biblijskog imena Demijan......![]()
Ime Dejan potice od biblijskog imena Demijan......![]()
i novo pitanje ali da ne trcite kod brata Googla
Šta je cervix?
A nije ulozio kviska...pogodio si![]()
moram da idem sada ali evo još jedno pitanjce:
Da li držite dijetu ili vodite racuna o svom telu ?
pogodio si![]()
Ne drzim dijetu ali sam prestao da jedem hleb i korigovao slatkise,vise zbog zdravlja nego zbog izgleda.moram da idem sada ali evo još jedno pitanjce:
Ne drzim dijetu ali sam prestao da jedem hleb i korigovao slatkise,vise zbog zdravlja nego zbog izgleda.
Ja sa slatkisima nisam imao meru,mogu da ih jedem beskonacno,i cak mi ne uniste apetit.Pojedem cokoladu 300g pre rucka i rucam normalno...Ma jedi sve,samo bez preterivanja.
Ja ipak mislim da je vise zena u svadji sa menjacem nego daljinskim...Odgovor je ..daljinski upravljac za tv![]()