dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
ikea, pogledaj on line ponudu..ima ih i jyskDa li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim perjane jastuke koji nisu papreno skupi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ikea, pogledaj on line ponudu..ima ih i jyskDa li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim perjane jastuke koji nisu papreno skupi?
ja ne menjam loreal, odlicne suJa bih bacila.
Nešto mi je sve pocepano, polomljeno, izandjano asocijacija na lošu energiju. Kao da vazduh stoji, kao da ne mogu dalje.
Volim prozračan prostor. Ukoliko ti takav ne paše, potpuno razumem ali polomljeno, u ime bolje energije, pobacaj.
Nešto mi se koža uhrapavila, nikada nisam imala probleme sa kožom, nikada mi nije ni padalo na um da mogu imati koliko sam navikla na čistu i glatku kožu. Sada su mi obrazi hrapaviji, neki pristici na čelu, kao da sam izborana više oko očiju i koža mi je bar dva broja tesnija.
Mora biti da je do kreme koju sam promenila nema mesec dana.
Ne znam koju kremu sada da uzmem, da li neko ima iskustvo sa antiage preparatima?
tamo gde si ih videla, nalazi im se legloznaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.
koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.
ja ih se ne plasim, samo su mi uzasno gadne zeludac mi se podigne.
znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.
koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.
znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.
osim sto se gadim insekata, ja ih se i plasim![]()
meni se pojavili oni mali crveni mravi, isto ih nije bilo do sada.. cime to da tretiram?
na vikendici mi je bilo i mrava,buba rusa, bubasvaba, stonogaja ih se ne plasim, ali su mi gadne da mi se zeludac podigne, gadno mi i da ih ubijem, kad onako iscure. sva se najezim.
A od vikendice ostali samo temelji.na vikendici mi je bilo i mrava,buba rusa, bubasvaba, stonoga
nisam smela da spavam tamo dok nisam na preporuku nabavila taj `muvan`....bukvalno sam se posle odmorila, nikada niceg vise nije bilo.
na vikendici mi je bilo i mrava,buba rusa, bubasvaba, stonoga
nisam smela da spavam tamo dok nisam na preporuku nabavila taj `muvan`....bukvalno sam se posle odmorila, nikada niceg vise nije bilo.
znaci to je mamac i otrov, isto kao i moj muvanobozavaju da ga jedu a ubija na mrtvo![]()
da..izgleda da je takoznaci to je mamac i otrov, isto kao i moj muvan
moje je u minijaturnim granulicama, ja sam ga tako, iz kesice posipala po coskovima, ivicama......nista komplikovano i nije tako vidljivoli je ovo jednostavnije..nema zezanja.samo spricnes iz tube gde zelis...
kineska kredameni se pojavili oni mali crveni mravi, isto ih nije bilo do sada.. cime to da tretiram?
svidja mi se.kineska kreda
povuces crtu tamo gde ih ima i bukvalno nestanu
Kupi vitamine. Mozda je I do klime, ako ste se selili, mozda ti klima ne lezi, pa dok se malo organizam navikne. Ako si promijenila kremu, vrati se svojoj standardnoj I meni kod tih promjena fino djeluje pantenol gel, namazem navece.